Σαφεστατα και οχι. Απλα εισαι σαν ολους μας ο ελληνας που ελπιζει σε κατι. Ακομα.Nirvana84 έγραψε:Δεν πηγαμε &Ποτε αλλα ελεγα... Μηπως &Κατι γινοτανε!
Ειμαι αφελης ε;
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Δυστυχως θα ελπιζω μεχρι να κλεισω τα ματια μου... Αρα με την ελπιδα θα μεινω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Παιδια συγνωμη κιολας για την εκφραση αλλα ευτυχως η δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που και για κατουρημα να θες να πας βυσμα χρειαζεται...
-
- Υπολοχαγός
Nirvana84 έγραψε:Παιδια το βυσμα μπαινει ΠΑΝΤΟΥ! Μην κοροιδευομαστε! Στα αθληματα, στα υγειονομια στην τουαλετα αμα ζοριζεσαι να ενεργησεις &Εκει θα βοηθησει... Πασπαρτου! Αμα εχεις μορια &Καλο βυσματακι περνας πανηγυρικα!
Στα λογια μου ερχεσαι...
EΓώ έδωσα πρώτη φορά για εποπ φέτος. Δεν εχω κανένα λόγο να πω ψέματα σε ένα σαιτ που είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας και υπάρχει ανωνυμία. Όταν περνούσα τις διαδικασίες γνώρησα κοπέλες που έβαλαν, στρατιωτικούς μέσα απο το ΓΕΣ, άλλες έβαλαν βουλευτες (το πιο συνηθησμένο) , άλλες στρατιωτικό γιατρο μέσα από το 424, μέχρι και παπά έβαλε μία από το Άγιο όρος. Αποτέλεσμα; Όλες άυτες κόπηκαν. Εγώ δεν έβαλα κανένα βίσμα κ πέρασα όλες τις διαδικασιες (ακόμη κ τα αθλήματα) επιτυχώς. Τί έγινε μπορείτε να μου εξηγήσετε; Είδα κοπελές να κόβωνται για 2 πόντους, άλλες για αστιγματισμό στα ματια, άλλες με λίγα κιλα παραπάνω και στα αθλήματα δεν υπήρχε κοντή κοπέλα; Τι έγινε μου λέτε; Εγω είχα ακούσει για βισματα, παρανομίες και είδα ότι από τις 120 κοπέλες μείναμε 32. Δεν ξέρω αν ο φετινός διαγωνισμός για στρατο ξηράς ήταν η εξαίρεση αλλα πιστεύω οτι ήταν απόλυτα διαφανής.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
σ'αυτο δικιο εχεις. Σ'ολες τις ομαδες ειχαν κοποι παρα πολλα ατομα. Αλλα εσυ που ξερεις οτι περασες τα αθληματα; Αφου δεν μας λενε αν περασαμεΦανή έγραψε: EΓώ έδωσα πρώτη φορά για εποπ φέτος. Δεν εχω κανένα λόγο να πω ψέματα σε ένα σαιτ που είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας και υπάρχει ανωνυμία. Όταν περνούσα τις διαδικασίες γνώρησα κοπέλες που έβαλαν, στρατιωτικούς μέσα απο το ΓΕΣ, άλλες έβαλαν βουλευτες (το πιο συνηθησμένο) , άλλες στρατιωτικό γιατρο μέσα από το 424, μέχρι και παπά έβαλε μία από το Άγιο όρος. Αποτέλεσμα; Όλες άυτες κόπηκαν. Εγώ δεν έβαλα κανένα βίσμα κ πέρασα όλες τις διαδικασιες (ακόμη κ τα αθλήματα) επιτυχώς. Τί έγινε μπορείτε να μου εξηγήσετε; Είδα κοπελές να κόβωνται για 2 πόντους, άλλες για αστιγματισμό στα ματια, άλλες με λίγα κιλα παραπάνω και στα αθλήματα δεν υπήρχε κοντή κοπέλα; Τι έγινε μου λέτε; Εγω είχα ακούσει για βισματα, παρανομίες και είδα ότι από τις 120 κοπέλες μείναμε 32. Δεν ξέρω αν ο φετινός διαγωνισμός για στρατο ξηράς ήταν η εξαίρεση αλλα πιστεύω οτι ήταν απόλυτα διαφανής.
Έδωσα στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο Στρεμπενιώτη. Εμας φώναζαν τους αριθμούς, ο οποίοι περνούσαν τα όρια γι αυτο ξέρω οτι πέρασα κ τα αθλήματα. Απ' οτι καταλαβα περνούσαν και όσα παιδιά ήταν κοντά στα όρια ακόμη κ αν δεν τα έπιαναν. Εγω βγήκα 3η στο 1000 αλλά δεν πιστεύω οτι το βγαλα σε 4.20. Ακόμη ένας στρατιωτικός μας είπε στην ομάδα μας (να σημειώσω ότι ήμουν στην κατηγορία υγειονομικού) ότι στα λοιπα σωματα (υγειονομικό και οικονομικό) αν κάποιος κοπεί μόνο σε ένα άθλημα το περνούν.
Εγω ειδα παιδια να κοβονται ''οριακα'' στο χιλιαρι δηλαδη με χρονο 6 λεπτα και βαλε και να τους κρατανε να ξαναδινουν στο τελος ολοι που κοπηκαν. Αλλα ειδα και ατομο που κοπηκε να περναει τελικα μπροστα στα ματια μας. Ομως και να κοπηκε καποιος στα αθληματα εμεις δε μπορουμε να ελεγξουμε αν θα ειναι στη λιστα στο τελος! ΕΛΛΑΔΑ ! Η χωρα του ποτε!
Μου αρεσει που μερικοι λετε οτι δεν υπαρχει μεσον στον διαγωνισμο των ΕΠΟΠ. Παραιτηθηκε ο Ροβλιας επειδη τον ξεσκεπασε ο Τριανταφυλλοπουλος για τα βυσματα που εβαλε, ακομη δεν βγηκε το Πασοκ κ ποσο κοσμο εβαλε απο την πισω πορτα!
Ελλαδα ειναι εδς ειτε βγει τ πασοκ ειτε ι νδ το ιδιο ινε. Ιτε καπιο μικρο κομμα... Παντα τηα ιπαρχι βισμα. Απλος λενε ακσιοκρατια να γλικανουν τ αυτακια τ κοσμου.
Ωπα ρε παιδια και να σας πω. Αφου λετε οτι ολα ειναι με βισμα... Αυτοι που εχουνε λιγα μορια για αεροπορια δεν παιζη να τους καλεσουν για αθληματα εκει θα πανε μονο οσοι εχουνε πολλα μορια... Δεν γινετε ενας με 200 μορια πχ να τον καλεσουν και ας εχει βισμα και τον βενιζελο τον ιδιο
-
- Στρατηγός
Καλά...
Μ
πειτΕ στα αποτελεσματα του στρατου ξηρας, να δειτα τα ονοματα με τα κωλοβυσματων των πασοκων που ζητουσαν μεταθεσεισ... . Ολα τα ονοματα. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΑΡΙΩΛΗΔΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ. ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
πειτΕ στα αποτελεσματα του στρατου ξηρας, να δειτα τα ονοματα με τα κωλοβυσματων των πασοκων που ζητουσαν μεταθεσεισ... . Ολα τα ονοματα. ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΚΑΡΙΩΛΗΔΕΣ. ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΟΜΠΑ. ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Και τωρα εμενα κατι μου ξυθηκε αν αυτοι εχουν βισμα... Ας βγουν τα κολοαποτελεσματα και ας κανει ο καθενας οτι θελει και οσοι μηλατε για βισματα αφηστε το καλητερα ολοι βαζουν βισμα για αυτο μην το παιζετε παναγιτσες... Και οπως ειπαν και οι αλλοι εδω ειναι αποτελεσματα εποπ και οχι εκπομπη να ανεβαζουμε τηλεθεαση...
χαχαχαχαχαχααχα! Γελαω γιατι ξερω την αργυρη την κωνσταντινα αλλα δεν ηξερα οτι ηταν βυσμα, πριν την αλεξανδρουπολη που ειναι τωρα ηταν πατρα Μετα βολο κ τωρα ζηταει να φυγει απο αλεξ/πολη.ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΡΕΕΕ έγραψε:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες