Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
babisLar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από babisLar »

Πόσο Βύσμα Μπορεί να έχει κάποιος που να έχει περάσει μόνο 2 μαθήματα στην σχολή του και να του δέχοντε την βεβαίωση... ; Αν δεν έχεις περάσει τουλάχιστον όλα απο τα πρώτα 2 εξάμηνα δεν μπορεις θεωρητικά να πάρεις μόρια. Το καλό και μπράβο τους είναι ότι παίρνουν απο το geetha και ζητάνε αναλυτική και δεν κόβουν τζάμπα κοσμο! Το κακό είναι ότι ζητάνε αναλυτική για άτομο που έχει περάσει μόνο 2 μαθήματα. ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΥΣΜΑ...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλα κ δεν ειδαμε τιποτα ακόμη!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα παιδια. Να ρωτισω εγω κατι με τι σειρα μου και περιμενω απαντησουλες... Τωρα πλεον που καταργηθηκε η συνεντευξη το βισμα μου σε βοιθα; Γιατι πριν εκανε κονε με τι συνεντευξη τωρα πλεον; Εκτος να σε βοιθηση στα αθληματα και τα υγειονομικα. Που μπορει να υσχοριση και ειδικα σε ατομο που εχει 350 μορια να του δοση ελπιδες να περασει... Ευχαριστο
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kallitexnis »

Προσωπική μου άποψη είναι πως το βύσμα μπορεί να σε βοηθήσει σε ενδοϋπηρεσιακούς σκοπούς (μετάθεση της επιλογής σου για παράδειγμα). Εφ'όσον τα κριτήρια είναι αξιοκρατικά κανένας αξιωματικός καριέρας ή πολιτικός που επιδιώκει να φαίνεται (αν όχι να είναι) καθαρός δεν διακινδυνεύει το "κεφάλι" του για τον οποιονδήποτε. Στη μετάθεση είναι αλλιώς. Έχει το ελαφρυντικό στοιχείο του "Κύριε εκεί δήλωσε εκεί πήγε... ". Είναι πολύ εύκολο κάποιος αν παρατυπήσει στην είσοδο εις βάρος άλλου να αποδειχθεί η παρατυπία. Ευχαριστώ.

ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Διλαδι βρε παιδεια πιστευετε οτι αν καποιος εχει ενα πολυ γνωστο του μεσα στα γραφεια δεν θα βοηθηθει; Εγω πιστευω πως θα μπει σιγουρα... Μαλλον θα τον βαλουν σιγουρα... Αλλωστε τα περι αξιοκρατιας δεν τα πιστευω πολυ απο την στιγμη που δεν ειναι μεσω ασεπ η προκηρυξη
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Παιδια το βυσμα μπαινει ΠΑΝΤΟΥ! Μην κοροιδευομαστε! Στα αθληματα, στα υγειονομια στην τουαλετα αμα ζοριζεσαι να ενεργησεις &Εκει θα βοηθησει... Πασπαρτου! Αμα εχεις μορια &Καλο βυσματακι περνας πανηγυρικα!
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

Παιδια το βυσμα υπηρχε υπαρχει και παντα θα υπαρχει, το θεμα ειναι πως οποιν και να πεις η στανταρ απαντηση του ειναι ναι βεβαια και θα σε βοηθησω μην φοβασαι θα περασεις στο λεω εγω!το θεμα ομως ειναι, πρεπει να βασιστουμε στα λογια του; Η γνωμη μου ειναι να μην δινουμε πολυ βαση στα βυσματα γιατι και αυτοι θελουν να κανουν την καριερα τους και δεν νομιζω να βοηθανε πολυ για να μην "λερωθει" το ονομα τους. Δεν λεω υπαρχουν και καποιοι που αν σου πουν μπηκες τελειωσε, εχεις μπει.
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επειδη ομως ζουμε σε μια χωρα οπου το βυσμα ειναι πανω απ ολα και ολα αυτα περι διαφανειας και αξιοκρατειας εγω τα ακουω βερεσε καλο θα ηταν να μην βασιζομαστε 100% στο βυσμα γιατι οπως εμεις ετσι και αλλοι τοσοι πανε στον ιδιο ανθρωπο να τους βαλει σε μια θεση, απο κει και περα στον ιδιο κρινεται αν και ποιον θελει αυτος να βοηθησει

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ξέρετε όμως κ πόσα παιδια τα "εδιωξαν" απο πολιτικα γραφεια λεγοντάς τους τέρμα το ρουσφετι; Σε αρκετα γραφεια εγινε, ομως δεν ξερω κατα ποσο θα τηρηθει!
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω πιστευω οτι τα παιδια που διωξανε απο τα πολιτικα γραφεια τα διωξανε γιατι στις εθνικες εκλογες δεν εδειξαν οτι στηριξαν τον συγκεκριμενο βουλευτη, εκτος εαν επεσε καποιος σε βουλευτη που πιστευει στην υποτηθεμενη διαφανεια !
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι εγω πάντα μιλαω για ατομα που τους υποστηριαξαν κ τους ειπαν ειδες τι ειπε ο πρωθυπουργος; Τερμα τα ρουσφετια!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

Εγω θα το παρω αλλιως. Με την λεξη ρουσφετι εχει περασει οτι εννουμε παμε πιανουμε εναν βουλευτη και μας κανει τη δουλεια. Στην πραγματικοτητα Το ρουσφετι γινεται σε βαρος αλλων ατομων και αυτο Οι περισσοτεροι δεν το καταλαβαινουν. Και απο αυτη τη σκοπια το Ρουσφετι αποτελει μορφη δωροδοκιας. Και μην ξεχναμε οτι η προελευση της λεξης ειναι τουρκικη. εν κατακλειδει παντα Υπηρχε και παντα θα υπαρχει καθως Κανενα απο τα 2 μεγαλα κοματα δεν θα βαλει ποτε το μαχαιρι στο κοκκαλο γιατι φυσικα δεν τους συμφερει.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν θα παμε μπροστα ομως ετσι!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Rafale »

Nirvana84 έγραψε:Δεν θα παμε μπροστα ομως ετσι!
Γιατι πηγαμε ποτε; Αναρωτιεμαι εγω τωρα;Εικόνα
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δεν πηγαμε &Ποτε αλλα ελεγα... Μηπως &Κατι γινοτανε!
Ειμαι αφελης ε;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες