Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Marina2 έγραψε: Προς στιγμην πιστεψα κ εγω τα λόγια περι αξιοκρατίας κ διαφάνειας, αλλα βγαινουν τόσοι κ λενε το βύσμα μου ετσι, το βύσμα μου αλλιώς, άρα δυσκολα τα πραγματα για τους υπόλοιπους.
το ελεγα κ απο πριν δεν μπορει ενας βουλευτης να βαλει ολο τον κοσμο που του ζηταει χαρες. Σ'ολους ναι λενε αυτοι. Ας βγουν τα αποτελεσματα κ μην αγχονεστε αδικα
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tati »

Ξερεις ποσοι εχουν βαλει "βυσμα", τους εχουν πει ναι κ μετα ξεχνανε ακομα κ το ονομα τους;

ολα τα δηθεν βυσματα προεκλογικα μπηκαν... Σιγα μη κατσουν να ασχοληθουν τωρα με εποπακια οπως μας αποκαλουν. Απο μας δε θα παρουν μιζες... Ασχολουνται μονο με αλλα μεγαλα ψαρια

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από takis2 »

Ποσα ατομα λετε να εχει ενας βουλευτης για να τα ''περασει''; Η δικη του λιστα ποσα ατομα να χωραει; Ξερει καποιος απο προσωπικη εμπειρια;
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από insomniacgr »

takis2 έγραψε:Ποσα ατομα λετε να εχει ενας βουλευτης για να τα ''περασει''; Η δικη του λιστα ποσα ατομα να χωραει; Ξερει καποιος απο προσωπικη εμπειρια;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέγεθος. Μπορεί να εξαρτάται από τον βουλευτή, την εκλογική του περιφέρεια, πόσοι του ζήτησαν το ίδιο ρουσφέτι, αλλά και κατά πόσον "παίζει" βύσμα στον εκάστοτε διαγωνισμό. Τίποτα δεν είναι απόλυτο σε αυτές τις περιπτώσεις.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

takis2 έγραψε: Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;
βρε παιδια αν εχω ενα βυσμα καλο και εμπειστο γιατι να βαλω 10 βυσματα;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

anna.nikos έγραψε:
takis2 έγραψε: Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;
βρε παιδια αν εχω ενα βυσμα καλο και εμπειστο γιατι να βαλω 10 βυσματα;

Το θεμα ειναι τι βισμα εχεις; Μαλλον οχι πολιτικο για να σε βοηθαει και τωρα. Η κανω λαθος;

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Gary »

takis2 έγραψε:Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;

Το σκευτηκα αλλα απο τη στιγμη που εχει επιγνωση περι αυτου το πρασινο βισμα μου και λεει δωσε μου την αιτηση σου οπωσδηποτε, αυτο παει να πει πως θα με χωσει, διοτι τα τηλεφωνα χτυπησανε απο κατω, ξερετε τι κανουνε; Πολυ απλα παγωσαν τις εξετασεις, περνουνε τηλεφωνα τωρα σε κεντρα του πασοκ πανω σε δημους χωρια και πολεις, και ρωτανε: Του ταδε το παιδι βλεπουμε οτι ηταν μεσα και ειχε περασει, τι κομμα ψηφησε; ΝΔ, ωραια, τον εχωσε ενας μπλε μεσα, κοφτε τον, το παιδι αυτου; Πασοκ και δεν εβαλε βισμα λογο μπλε κυβερνησης και μπηκε αξιοκρατικα, χωστε τον μεσα, δικος μας ειναι, ετσι γινετε και στη περιπτωση μου και στη περιπτωση σας και θα γινετε παντα, Ελλαδα και αξιοκρατια δεν συμβαδιζουν και δε προκειτε ποτε να συμβαδισουν, τελος, αν θελετε πιστεψτε το
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Φιλε γκαρι, δε μιλησα για αξιοκρατια! Μιλησα για διπλοβισμα! Δηλαδη, εβαλες μπλε και τωρα παρακαλς πρασινο... ; Μπηκες;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Gary έγραψε:
takis2 έγραψε:Γκαρι κοιτα να μη σε κοψουν για πολυβισματια και διπλοπροδοτη! Το σκεφτηκες αυτο καθολου;
Το σκευτηκα αλλα απο τη στιγμη που εχει επιγνωση περι αυτου το πρασινο βισμα μου και λεει δωσε μου την αιτηση σου οπωσδηποτε, αυτο παει να πει πως θα με χωσει, διοτι τα τηλεφωνα χτυπησανε απο κατω, ξερετε τι κανουνε; Πολυ απλα παγωσαν τις εξετασεις, περνουνε τηλεφωνα τωρα σε κεντρα του πασοκ πανω σε δημους χωρια και πολεις, και ρωτανε: Του ταδε το παιδι βλεπουμε οτι ηταν μεσα και ειχε περασει, τι κομμα ψηφησε; ΝΔ, ωραια, τον εχωσε ενας μπλε μεσα, κοφτε τον, το παιδι αυτου; Πασοκ και δεν εβαλε βισμα λογο μπλε κυβερνησης και μπηκε αξιοκρατικα, χωστε τον μεσα, δικος μας ειναι, ετσι γινετε και στη περιπτωση μου και στη περιπτωση σας και θα γινετε παντα, Ελλαδα και αξιοκρατια δεν συμβαδιζουν και δε προκειτε ποτε να συμβαδισουν, τελος, αν θελετε πιστεψτε το
βρε gary ολοι η ελλαδα σχεδον πασον ψηφισε. Οταν εδειχνε το χαρτι της ελλαδας στην τηλεοραση ολος σχεδον πρασινος ηταν. Πολλοι απο αυτους ηταν νδ. Μπορει το βουλευτης να κανει προσπαθεια οπως λες αλλα οι αλλοι πιο πανω δεν ξερεις τι κανουν;
darma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: η ανθρωπινες σχεσεις
Επάγγελμα: νηπιαγωγος-ψυχολογος

Δημοσίευση από darma »

Marina2 έγραψε:Σάββα όπως βοηθούν να μπουν παιδια κ σε αλλες προκηρυξεις! Αν ενας εχει το μέσον, θα μεινει μονο στα μόρια της συνέντευξης; Θα τον βάλει εκει που θέλει ειτε τα εχει ειτε οχι. Γνωμη μου βέβαια ειναι οτι πολύ λιγοι ειναι αυτοι που θα βοηθηθούν απο το μέσον τους κ αυτο γιατι οι περισσοτεροι πολιτικοι κοροιδευουν κ σου λενε μονο "ναι". Τιποτα αρνητικο, ολα ροδινα. Ομως καταλαβαινεις οτι δεν ειναι δυνατον να μπουν με μέσον 2000 άτομα, θα γίνει σάλος. Εγω λεω ζητημα να μπουνε 100 με αυτον το τροπο.

την συνεντευξη ρε παιδια δεν την κοψανε;

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Και ξαναλεω, τα αποτελεσματα μπορουνε να ανατραπουνε απο τα πρασινα παιδακια, τα αποτελεσματα των επιλαχοντων δεν μπορουνε να αλλαξουνε, αν κι εκει πιστευω αλλαζουνε ασχετα με το τι λενε οτι δεν γινετε να αλλαξουνε γιατι εχουνε μπει με σειρα προ πολου κτλπ κτλπ κτλπ, τριχες, ενας δυνατος βισματαράς μπορει να αλλαξει την σειρα να πεταξει εξω καποιον ασχετο και να χωσει το παιδακι του μεσα
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Γκαρι, μαλλον δε καταλαβαινεις ρε συ! Πως να στο πω διαφορετικα; Δε ξερω; Εβαλες μπλε και τωρα πρασινο και περιμενεις να σε βαλουν επειδη γυρισες στο πρασινο; Εισαι τοσο σιγουρος; Και εισαι τοσο σιγουρος για τον δημαρχο; Τοσο σπουδαιος ειναι;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

anna.nikos έγραψε:
Gary έγραψε:
βρε gary ολοι η ελλαδα σχεδον πασον ψηφισε. Οταν εδειχνε το χαρτι της ελλαδας στην τηλεοραση ολος σχεδον πρασινος ηταν. Πολλοι απο αυτους ηταν νδ. Μπορει το βουλευτης να κανει προσπαθεια οπως λες αλλα οι αλλοι πιο πανω δεν ξερεις τι κανουν;

αυτο ειναι ασχετο Άννα μου σορρυ κιολας, το τι μας παρουσιαζαν στους χαρτες ποιος σου ειπε οτι ισχυει; Εσυ δεν ξερεις οτι οι χαρτες αυτοι ειναι ψευτικοι και τους βγαζουν αυτοι που θελουν να βγει το κομμα που τους συμφερει απο πανω; Και οταν λεω αυτοι δεν ενω ελληνες, μιλαω γιαυτους που μας κυβερνανε, και γω σου λεω οτι μπορει ολοι να ειναι ΝΔ στην Ελλαδα και να βγαλαν το πασοκ αυτο μονο και μονο επειδη βγαλανε αυτους τους χαρτες και πεισανε το κοσμο, εκει παμε αλλου, και μπασι περιπτωση για ποιον βουλεφτη μιλας;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

takis2 έγραψε:Γκαρι, μαλλον δε καταλαβαινεις ρε συ! Πως να στο πω διαφορετικα; Δε ξερω; Εβαλες μπλε και τωρα πρασινο και περιμενεις να σε βαλουν επειδη γυρισες στο πρασινο; Εισαι τοσο σιγουρος; Και εισαι τοσο σιγουρος για τον δημαρχο; Τοσο σπουδαιος ειναι;

ξερω τι μου ειπες μην ανυσηχεις, οχι δεν ειχα βαλει μπλε βισμα, στρατιοτικο εβαλα, απλα ειχα μιλισει και στον Κιλτιδη της ΝΔ για το θεμα αλλα μεγραψε, γιαυτο και εχασε τη ψηφο μου, το στρατιοτικο μου βισμα που ειναι στρατηγος, εκανε ολη τη δουλεια, τωρα ομως θα σπρωχτει και απο πολιτικα το θεμα, και ναι μπορει να κανει πολλα, διοτι με τον Φλωριδη του πασοκ ο δημαρχος μου, παιζει μπατσες, και με βαζει ανετα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες