Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από lefterisg »

Μα αποκλειστικά και μόνο ευθυνόμαστε εμείς. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Έχω αρκετα μόρια αλλά όπως έχει η κατάσταση &Γνωρίζω συνηθως τη γινετε... Πήγα σε πολιτικό γραφείο της νυν κυβέρνησης. Μου ειπαν οτι ολα θα γίνονται αξιοκρατικά απο εδώ κ πέρα διότι αυτο διέταξε ο πρωθυπουργός &Να φυγει αυτό το μπάχαλο-ρουσφετι... Έφυγα... ΑΛΛΑ την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο &Μου ζητησαν αντίγραφο της αίτησης μου! ... Το πήγα τους ρώτησα γιατί το θέλουν μου είπαν πως θα το στείλουν στο ΓΕΣ! ... Τώρα τι να πω... Δεν έχω ιδέα τη θα γίνει... (μου είναι δύσκολο να πιστεψω την αξιοκρατία του ΠΑΣΟΚ επειδη ξερω από μεσα πχ : Τη έγινε με τους γενικούς γραμματεις... Που μπήκε θεία μου... ) ... Ειλικρινά αν ήξερα οτι υπάρχει αξιοκρατια απλά δεν θα πήγενα σε κανένα γραφείο... Ποιός μου το εγγυατε όμως; ... οι πολιτικοί; ... ας γελάσω! ...
Anonymous

Ρε παιδια εννοειτε οτι οποια κυβερνηση και να βγει οτι και να πει οτι και να ταξει το βυσμα στον στρατο δεν κοβετε. Ειναι ισως η μοναδικη υπηρεσια που λειτουργει αποκλειστικα ετσι. Οπιος εχει βυσμα να το βαλει μην παει με το σταυρο στο χερι γιατι θα στεναχωρηθει. Δυστυχως ετσι ειναι γι αυτο και δεν παμε ποτε μπροστα
Anonymous

Μην σας λενε οτι ναναι... οι λιστες εχουν βγει και υπογραφει απο τον α/γες. δεν αλλαζει τιποτα! οτι βησμα και να βαλετε οτι και να κανετε δεν μπορειτε να αλλαξετε τιποτα!
Anonymous

ΕΛΛΑΣ έγραψε:Μην σας λενε οτι ναναι... Οι λιστες εχουν βγει και υπογραφει απο τον α/γες. Δεν αλλαζει τιποτα! Οτι βησμα και να βαλετε οτι και να κανετε δεν μπορειτε να αλλαξετε τιποτα!

... Για Αεροπορία που περιμενω αυτό δεν παίζει... Μη σου πω οτι αλλάξαν κ τις λιστες τις πρωην κυβέρνησης... &Όποιος πολιτικός θέλει πραγματικά βοηθάει μην λένε βλακείες... Για Ξηρας δεν γνωρίζω τίποτα...
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Gary »

Τωρα μολις με πηρε τηλ ο πατερας μου και μου λεει να εχεις ετοιμο το χαρτι αντιγαφο της αιτησης για εποπ το ζητησε ο δημαρχος που ειναι πρασινος να τα "κανονισει" ολα, που θα μου πειτε για αξιοκρατια εσειςΕικόνα αν πιστευετε κατι τετοιο ειστε κοροιδαρεςςςςςςςςςςςςςςςΕικόναΕικόναΕικόνα
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgos_dr »

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΙΣ... Εικόνα
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΕικόναΕικόναΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Gary έγραψε:Τωρα μολις με πηρε τηλ ο πατερας μου και μου λεει να εχεις ετοιμο το χαρτι αντιγαφο της αιτησης για εποπ το ζητησε ο δημαρχος που ειναι πρασινος να τα "κανονισει" ολα, που θα μου πειτε για αξιοκρατια εσειςΕικόνα αν πιστευετε κατι τετοιο ειστε κοροιδαρεςςςςςςςςςςςςςςςΕικόναΕικόναΕικόνα
Μακάρι να μπεις αδερφε μου, εστω κ ετσι... Αν πιασει το μέσον θα μπεις κ θα το πεις ομως. Να το ξερουμε σιγουρα οτι το μεσον περναει.
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Θα σας πω, να ξερετε οτι το μεσον τελικα ισχυει οτι και να λενε, ακου εκει αξιοκατια
Anonymous

Ελα ρε κολοβισματα τι λεει; ι μαρινα 8ελει στρατο; χχααχαχαχα αντε για λανζα ρε πανουκλα γεροντοκορι χααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχαχ
Anonymous

Gary έγραψε:Τωρα μολις με πηρε τηλ ο πατερας μου και μου λεει να εχεις ετοιμο το χαρτι αντιγαφο της αιτησης για εποπ το ζητησε ο δημαρχος που ειναι πρασινος να τα "κανονισει" ολα, που θα μου πειτε για αξιοκρατια εσειςΕικόνα αν πιστευετε κατι τετοιο ειστε κοροιδαρεςςςςςςςςςςςςςςςΕικόναΕικόναΕικόνα

θελω πολυ να σε πιστεψω αλλα δε γινεται γιατι τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα! Απο τη στιγμη που βγηκε εξω η συνεντευξη δε μπορει να σε κανενας κανενας τπτ αν δεν εχεις τα μορια. Οπωτε πες το δημαρχο να κοιταξει το δημαρχειο του για να μη παραπλανεις το κοσμο! Βυσμα ειχε με τη συνεντευξη 200μορια. Τωρα ΜΟΝΟ μορια!
Anonymous

Για τον διαγωνισμο του στρατου ξηρας εννοωεις οτι εβαλες μεσον ή για τους αλλους;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

σακης έγραψε:

θελω πολυ να σε πιστεψω αλλα δε γινεται γιατι τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα! Απο τη στιγμη που βγηκε εξω η συνεντευξη δε μπορει να σε κανενας κανενας τπτ αν δεν εχεις τα μορια. Οπωτε πες το δημαρχο να κοιταξει το δημαρχειο του για να μη παραπλανεις το κοσμο! Βυσμα ειχε με τη συνεντευξη 200μορια. Τωρα ΜΟΝΟ μορια!

μεγα λαθος, οτι γινετε με καταργησεις συνεντευξεων κτλπ γινετε καθαρα για θεατρο, οπως λεει και ο πατερας μου: "εδω στην Ευρωπη δεν υπαρχει αξιοκρατια, στην Ελλαδα θα υπαρξει; " γιαυτο και γω σου λεω οτι σου λεω, διοτι στην Ελλαδα μια ζωη ολα με το μεσο ειναι, χρονια τωρα, θα αλλαξουνε τωρα τα πραγματα; Μην εισαι προβατο φιλε μου, ο δημαρχος μου ξερει πολυ καλα γιατι μου ζητησε το χαρτι, ξυπνα, δεν υπαρχει αξιοκρατια, οτι εγινε και γινετε τοσο καιρο για καποιους "αλλους" λογους γινετεΕικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

gary αφου εχεις τοσο καλο βυσμα γιατι δεν σου λεει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα; Γιατι δεν σου λεει οτι εισαι μεσα; Κ καθεσε ολη μερα κ καθε μερα κ αγχονεσαι κ ασχολησε με το φορουμ κανοντας συνεχως ερωτησεις κ αγχονοντας τον κοσμο.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Marina2 »

Προς στιγμην πιστεψα κ εγω τα λόγια περι αξιοκρατίας κ διαφάνειας, αλλα βγαινουν τόσοι κ λενε το βύσμα μου ετσι, το βύσμα μου αλλιώς, άρα δυσκολα τα πραγματα για τους υπόλοιπους.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης