Καλησπερα παιδια εχω μια απορια σχετικα με το ποσα χρηματα θα πρεπει να εχω μαζι ου στο κεντρο που θα παρουσιαστω, καθως και ποσο θα μου στοιχησει η 9μηνη θητεια μου; Ρωταω γιατι κατι φιλοι μου μιλανε για 5000 και 6000Ε . Θα ηθελα να μου πειτε ποσα περιπου χρηματα θα χρειαστω συμφωνα με τις εμπειρειες σας, και βεβαια ως ενας μεσος(χρηματικα) ανθρωπος. Σας ευχαριστω εκ τον προτερων.
Nassos έγραψε:Πολλά είναι.200 Ευρώ το μήνα αρκούν, αν καπνίζεις.
Άμα δεν καπνίζεις, το πολύ 100 Ευρώ.
100 E το μηνα στα τσιγαρα τρωτε ρε;
Και μερικους μήνες παραπάνω απο 100. Αναγκαστικά και μετά απο πολές τράκες (γιατι ως συνήθως κανεις δεν έχει τσιγάρα μαζί του!!!) έμαθα να στρίβω. Και ποιο οικονομικό και γλιτώνεις την τράκα!
Nassos έγραψε:Πολλά είναι.200 Ευρώ το μήνα αρκούν, αν καπνίζεις.
Άμα δεν καπνίζεις, το πολύ 100 Ευρώ.
100 E το μηνα στα τσιγαρα τρωτε ρε;
Και μερικους μήνες παραπάνω απο 100. Αναγκαστικά και μετά απο πολές τράκες (γιατι ως συνήθως κανεις δεν έχει τσιγάρα μαζί του! ) έμαθα να στρίβω. Και ποιο οικονομικό και γλιτώνεις την τράκα!
Συντροφε του μουνιου το πανηγυρι... Εγω ειμαι 2 μηνες τωρα μεσα και εχω φαει στο χαλαρο για 700αρα...
Φευγουν χωρις να το καταλαβεις... Μιας που το κωλοκρατος δεν πληρωνει τα εισητηρια σου πρεπει να πληρωνεις απο την τσεπη σου τα εισητηρια για καπου που δεν θες να πας! Και οποιος θελει και γουσταρει να παει για μονιμας!
Εκει που αρχιζει ο στρατος σταματα η λογικη... το μονο σιγουρο φιλαρακι...