ψαξε να βρεις με ποσα μπηκε οτελευταιος περσυ για να δεις αν εχεις ελπιδεςχρηστος έγραψε:Εγω παιδια στην αεροπορια μαζευω 367 για αμυνας αεροδρομιων εβαλα. Εχω καλες πιθανοτητες λετε;
Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Αν πιασουν οι βεβαιωσεις τοτε θα πιασει και το πτυχιο τει που κατεθεσα. Βεβαια προς το παρον λενε οτι δεν μοριοδοτειται. Τελος παντων. Μεχρι τωρα συγκεντρωνω 147 μορια απο πτυχιο λυκειου (14 βαθμος επι συντελεστη 10.5) πτυχιο proficiency 160 μορια και Απο θητεια 60
Δυσκολο εως ακατορθωτο μου είπαν εμενα στο τηλ, να πιασουν αυτα! Πολύ καλα μόρια εχεις. Εισαι πολυ καλα. Ευχομαι οτι καλύτερο.χρηστος έγραψε:Αν πιασουν οι βεβαιωσεις τοτε θα πιασει και το πτυχιο τει που κατεθεσα. Βεβαια προς το παρον λενε οτι δεν μοριοδοτειται. Τελος παντων. Μεχρι τωρα συγκεντρωνω 147 μορια απο πτυχιο λυκειου (14 βαθμος επι συντελεστη 10.5) πτυχιο proficiency 160 μορια και Απο θητεια 60
Και σε σενα μαρινα. Εσυ ποσα συγκεντρωνεις; Τι ειδικοτητα εβαλες; Πιστευω οτι ακομα και στην επιλογη ειδικοτητας κρινεται η θεση. Θελει πολυ προσοχη και να ζυγιαζεις πολυ καλα το πραγμα.
Έτσι είναι όλα θα μετρήσουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς ειμαι στην ειδικότητα που δήλωσαν οι περισσότεροι "Αμυνας Αεροδρομίου". Εγω εχω 17 (απολυτήριο) =178.5 μόρια και 80 από λόουερ ΣΥΝΟΛΟ 258.5. Ε ΑΡΚΕΤΆ ΚΆΤΩ ΠΙΣΤΕΎΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΈΡΩ ΝΑ ΜΠΩ. ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ! ΧΑΧΑχρηστος έγραψε:Και σε σενα μαρινα. Εσυ ποσα συγκεντρωνεις; Τι ειδικοτητα εβαλες; Πιστευω οτι ακομα και στην επιλογη ειδικοτητας κρινεται η θεση. Θελει πολυ προσοχη και να ζυγιαζεις πολυ καλα το πραγμα.
Μη το λες εχεις καλο βαθμο. Ειναι αλλοι στουρνοι που ελπιζουν. Πιστευω το παιχνιδι θα κριθει στα μορια θητειας
Ναι χρήστο μου και εγω εκει πιστευω μιας και τα μορια απο πτυχια κ βεβαιωσεις ειπαν οτι δεν μετράνε. Δεν θεωρώ οτι μπορω να ανταγωνιστω κάποιον πάντως που εχει αγγλικά και μόρια από θητεία. Είναι λίγο δύσκολο! Πάντως δεν σταματω να ελπίζω και ελπίζω η αγωνια μας να τελειωσει σύντομα και να γίνουν όλα όπως πρεπει, ωστε να μην μεινουν εξω παιδια με πραγματικά προσοντα.χρηστος έγραψε:Μη το λες εχεις καλο βαθμο. Ειναι αλλοι στουρνοι που ελπιζουν. Πιστευω το παιχνιδι θα κριθει στα μορια θητειας
Αποφοιτος Β κυκλου ΤΕΕ 210μοναδες,lower 80 μοναδες και εντοπιοτητα 50 μοναδες το συνολο 340μοναδες. Εχω ελπιδες για αμυνα αεροδρομιων;
Αλεξ, θα θελες να μου πεις ποσα μορια βγαζεις στην ειδικοτητα που δηλωσες;
Στην αεροπορια εγω Παντως βγαζω 367 μορια. Στρατο βγαζω 870
Γιαννη, τι ειδικοτητα ειχες βαλει; Και αν θελεις να μας πεις και ποσα μορια μαζευες περιπου να δουμε και μεις αν παμε καλα η οχι; Και αν δε δεις αποτελεσματα μη πιστευεις και πολλα.
Ειδικες αποστολες ειδικες δυναμεις... Δεν ειχα μορια πολλα για αυτην την ειδικοτητα... Περνει μονο 12 ατομα και ετσι ειναι δυσκολο...560 μορια
Περσυ αν θυμασαι που ειχε βγαλει το γες πινακα με αυτον που ειχε τα λιγοτερα και τα περισσοτερα μορια ανα ειδικοτητα... Μπηκαν και παιδια που ειχαν μονο 200 μορια... Μονο στις ειδικες δυναμεις ειναι περιεργα λιγο κι εκει οχι σε ολες τις ειδικοτητες...
Μπηκαν δηλαδη με 200 μορια; Ενω ζητουσε 660 περυσι; Και φετος ετσι θα γινει;
Ποιος σου ειπε οτι ζητουσε 660; Μπορει πχ εσυ να δηλωσεις πληρωμα leopard ... Και αυτη η ειδικοτητα ζηταει 100 ατομα και εχουν δηλωσει 1000... Ε ο τελευταιος απο τους 100 μπορει να εχει μονο 200 μορια... Δεν υπαρχει καποιο στανταρ μορια που πρεπει να ξεπερασεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες