Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πως να ειμαι σιγουρη ολοι σχεδον γαζωτες δηλωσαν... Και βρηκα μια φιλη της προαλλες που ειχε κανει τα χαρτια της με την προηγουμενη προκυρηξη και ειχε 1200 μορια για νοσηλευτρια και την εβαλαν επιλαχουσα την εφαγε το μεσον φετος απο τη ακουσα θα ειναι πιο αξιοκρατικα... αα και κατι αλλο θελω να ρωτησω πχ αν δεν με παρουν εμενα σε αυτη την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να με βαλουν σε αλλη ειδικοτητα;
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

ελπιδα έγραψε:αα και κατι αλλο θελω να ρωτησω πχ αν δεν με παρουν εμενα σε αυτη την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να με βαλουν σε αλλη ειδικοτητα;
Ναι!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από illy »

ελπιδα έγραψε:Πως να ειμαι σιγουρη ολοι σχεδον γαζωτες δηλωσαν... Και βρηκα μια φιλη της προαλλες που ειχε κανει τα χαρτια της με την προηγουμενη προκυρηξη και ειχε 1200 μορια για νοσηλευτρια και την εβαλαν επιλαχουσα την εφαγε το μεσον φετος απο τη ακουσα θα ειναι πιο αξιοκρατικα... Αα και κατι αλλο θελω να ρωτησω πχ αν δεν με παρουν εμενα σε αυτη την ειδικοτητα υπαρχει περιπτωση να με βαλουν σε αλλη ειδικοτητα;
Ελπιδα μου, θα σου πω εγω τι μας ειπαν φετος στο στρατοπεδο οταν δωσαμε συνεντευξη! Οτι φετος δινουμε αποκλειστικα μονο στην ειδικοτητα μας, οτι δεν εχουμε τη δυνατοτητα να περασουμε σε αλλη ειδικοτητα αν δεν εχουν καλυφθει κ αν οντως ειναι ετσι ειναι πολυ κουλο κ παραλογο!ΕικόναΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

Οι καινές θέσεις θα καλυφθούν!
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από takis2 »

Κατσε ρε συ ελπιδα, γιατι μερικα πραγματα δε γινονται. Εβγαλε 1200 μορια και της εμφανισε στα αποτελεσματα επιλαχουσα; Με 1200 μορια;
Anonymous

Λοιπον τακη εμενα αυτο μ ειπε αυτο λεω εδινε μαζι με την αδερφη μ δεν εχει λογο να μ πει ψεματα. Και απο οσο ξερω ειχε αρκετα μορια και δεν την πηρανε τι να πω θα δουμε αυριο. παιδια φτανει το αγχος οτι ειναι να γινει θα γινει θελημα θεου...

καλη επιτυχια!

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Δεν ειναι θεμα αγχους. Απλα απο οτι καταλαβα μαλλον δε στα ειπε ολα. Κατι θα ξεχασε να σου πει Μαλλον. Δε μπορει να της εμφανισε στον πινακα που βαζεις την ταυτοτητα οτι ειναι επιλαχουσα με 1200 μορια και στη λιστα που εβγαλε το αρμυ να εμφανιζει αλλες βαθμολογιες. Ετσι δεν ειναι;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από anna.nikos »

takis2 έγραψε: Δεν ειναι θεμα αγχους. Απλα απο οτι καταλαβα μαλλον δε στα ειπε ολα. Κατι θα ξεχασε να σου πει Μαλλον. Δε μπορει να της εμφανισε στον πινακα που βαζεις την ταυτοτητα οτι ειναι επιλαχουσα με 1200 μορια και στη λιστα που εβγαλε το αρμυ να εμφανιζει αλλες βαθμολογιες. Ετσι δεν ειναι;
και τα 1200 πως μπορει να τα βγαλει καποιος;
Anonymous

210 μορια στα τθ... εχω πιθανοτητες παιδια;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tati »

Αυτο κανενας δε μπορει να στο πει. Θα κοιταξεις τις περσινες βασεις αλλα βαλε οτι φετος δεν θα υπαρξουν μορια απο τη συνεντευξη κ δε ξερεις κ τι χαρτια εχουν σταλει... ειναι δυσκολο αυτο που ζητας να μαθεις.

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

ΕΛΛΑΣ έγραψε:210 μορια στα τθ... Εχω πιθανοτητες παιδια;

αν θελεις μπορεις να μου πεις την ειδικοτητα που εβαλες και να σου πω τις περσινες βασεις. Αυτο ομως δε σημαινει οτι θα ειναι ετσι και φετος. Μια εικονα απλα να παρεις
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Γνωριζει καποις τα μορια της τελευταιας προκυρηξης για αεροπορια στην ειδικοτητα, αμυνας αεροδρομιου; Και αν ξερει και για την στρατολογια κατι; Οποιος ενδιαφερεται εχω τις βαθμολογιες του ΣΞ της προηγουμενης προκυρηξης.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τακη μου τα μορια του ξηρας τα εχω αναρτησει κ εγω, υπαρχει ηδη θεμα οποτε μπορυν να το δουν σιγουρα!Εικόνα Αλλα ουτως η αλλως χωρις συνεντευξη δεν θα εχει σημασια οι περσινες βασεις οπως κ οι προηγουμενες της αεροποριας αν κ τις ψαχνω κ εγω για την αμυνηςΕικόνα
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Ιλλυ μου δε το ειδα το θεμα σου, συγνωμη. Πως το εχεις ονομασει ακριβως; Σιγουρα δε θα ειναι ιδιες αλλα ολοι θα μπρουν να εχουν μια ιδεα απο αυτες τις βαθμολογιες που ''πιθανον'' αυτοι που ''επιλεχθηκαν''περυσι να πηραν πολυ υψηλη βαθμολογια στη συνεντευξη. Δε νομιζεις;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μη ζητας συγνωμη καλε μου! Απλα το ανεφερα οτι ηδη εχουν αναρτηθει τα μορια στο θεμα "μορια ανα ειδικοτητα"Εικόνα Ναι εχεις δικιο! Αλλα να σου πω κατι; Θυμαμαι οτι πορσπαθουσα να βρω μετα απο το περας των αποτελεσματων τα μορια στην σελιδα του γες κ δεν το αναγνωριζε το λημμα που εβγαζα, δεν μου ανοιγε την σελιδα... Οποτε οταν βγουν τα αποτελεσματα θελει αμεσως να τα αποθηκευσεις τον πινακα με τα μορια κ αυτο το λεω διοτι μαλλον ειναι δυσκολο να βρουμε τα μορια για την αμυνηςΕικόνα
Dum spiro spero
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης