ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:Εχω τελειωσει ενιαιο λυκειο και το τει νοσηλευτικης στην Αθηνα. Εχω παρει το master της microsoft στους υπολογιστες και proficiency στα αγγλικα. Καθε χρονο ειμαι επιλαχουσα... Αφου σκεφτομαι πως αν το ξαναδω... Θα πεσω σε καταθλιψη... Μιλαμε για πολυ πικρα...
[:^ (]
είναι βισματικό το θέμα, το επιλαχόν είναι θέατρο καθαρό, το βάζουν για το λόγο του ότι έχουν περάσει απο πίσω τους δικούς τους
Στο λέω γιατι το ξέρω απο πρώτο χέρι, και μένα έτσι με κάνανε πέρσυ, έχω απολυτήριο γενικού λυκείου, είμαι κάτοικος παραμεθωρίου, πολύτεκνος, πέρασα με άριστα όλες τις δοκιμασίες/εξετάσεις, και με βγάλανε με χαμηλό βαθμό επιτυχίας για να δώσουν παραπάνω στα βισματάκια τους, έπειτα με βγάλανε επιλαχόν για να μη μου πούνε στα ίσα ΚΟΠΗΚΕΣ!
νικος678 έγραψε:Εγω παιδια εχω απολυτηριο ενιαιου με 15,1 δηλαδη περιπου 160 μορια, στα
τει εχω περασει το 1ο ετος αρα παιρνω τα 350 μορια, εχω αγγλικα και
γερμανικα λοουερ δηλαδη συνολο 160 και εχω και 250 μορια απο
προυπηρεσια... Τι λετε ρε παιδια.; Ειναι καλα τα μορια.; Περιμενω
απαντησεις σας
έχεις μόρια, όμως καλά θα ήταν να έχεις και απο άλλα αίτια, όπως αυτά που ανέφερα εγώ, οικογενειακές καταστάσεις, τόποι διαμονλης και άλλα, δεν πέρνεις όλα τα μόρια απο γνώσεις
νικος678 έγραψε:Εγω παιδια εχω απολυτηριο ενιαιου με 15,1 δηλαδη περιπου 160 μορια, στα
τει εχω περασει το 1ο ετος αρα παιρνω τα 350 μορια, εχω αγγλικα και
γερμανικα λοουερ δηλαδη συνολο 160 και εχω και 250 μορια απο
προυπηρεσια... Τι λετε ρε παιδια.; Ειναι καλα τα μορια.; Περιμενω
απαντησεις σας
απο οτι ξερω το απολυτηριο ενιαιου δεν προσμετρατε στα μορια καθως εχεις βεβαιωση σπουδων που θεωρηται ποιο ανωτερος τιτλος θα σε παρακαλεσω ομως να γραψεις στο αντιστοιχο θεμα οπου υπαρχει εδω Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών
Γεια σας παιδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.; Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιου που θελει απολυτηριο λυκειου... Εγω εβαλα και το πτυχιο του τει που ειναι ανωτερο αλλα και το απολυτηριο λυκειου. Ποιο απο τα 2 μετραει.; Εχω πτυχιο οτι εχω τελειωσει εστω τον πρωτο χρονο στ τει που παιρνει 350 μορια (αν μετρησει τελικα), απολυτηριο 15,1 δηλαδη 160 μορια σχεδον, λοουερ σε αγγλικα και γερμανικα δηλαδη 80+80=160 και τελος εχω και προυπηρεσια πανω απο ενα χρονο που παιρνει 250 μορια... Πως τα βλεπετε... Τι λετε για την ειδικοτητα που εχω με αυτα τα μορια... ; περιμενω απαντησεις σας... ευχαριστω πολυ... και κατι τελευταιο. Τα ονοματα για τα δικαιολογητικα θα ανακοινωθουν τελικα στις 22 του μηνα.;
νικος678 έγραψε: Γεια σας παιδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε.; Εχω δηλωσει αμυνα αεροδρομιου που θελει απολυτηριο λυκειου... Εγω εβαλα και το πτυχιο του τει που ειναι ανωτερο αλλα και το απολυτηριο λυκειου. Ποιο απο τα 2 μετραει.; Εχω πτυχιο οτι εχω τελειωσει εστω τον πρωτο χρονο στ τει που παιρνει 350 μορια (αν μετρησει τελικα), απολυτηριο 15,1 δηλαδη 160 μορια σχεδον, λοουερ σε αγγλικα και γερμανικα δηλαδη 80+80=160 και τελος εχω και προυπηρεσια πανω απο ενα χρονο που παιρνει 250 μορια... Πως τα βλεπετε... Τι λετε για την ειδικοτητα που εχω με αυτα τα μορια... ; περιμενω απαντησεις σας... ευχαριστω πολυ... και κατι τελευταιο. Τα ονοματα για τα δικαιολογητικα θα ανακοινωθουν τελικα στις 22 του μηνα.;
Καταρχην η προκηρυξη τι ελεγε σχετικα με το εκπαιδευτικο σου επιπεδο; Τι ζχητουσε να βαλεις; Αν ζητουσε απολυτηριο λυκειου εσυ γιατι εβαλες και τει; Το εχουν κανει και αλλοι αυτο; Δεν ξερω αν ειχες δικαιωμα να βαλεις και αλλο χαρτι περαν απο αυτο που ζητουσε η προκυρηξη
καλησπερα! Το απολυτηριο λυκειου θα μετρησει το λεει μεσα ξεκαθαρα η προκηρυξη οτι αν βαλεις πτυχιο τει και Απολυτηριο λυκειο αλλα η προκηρυξη Ζηταει απολυτηριο λυκειου θα μετρησει του λυκειου! Περσυ δε το διευκρινιζε και την πατησα ετσι για το στρατο ξηρας!
DiMiTrA P έγραψε:καλησπερα! Το απολυτηριο λυκειου θα μετρησει το λεει μεσα ξεκαθαρα η προκηρυξη οτι αν βαλεις πτυχιο τει και Απολυτηριο λυκειο αλλα η προκηρυξη Ζηταει απολυτηριο λυκειου θα μετρησει του λυκειου! Περσυ δε το διευκρινιζε και την πατησα ετσι για το στρατο ξηρας!
DiMiTrA P έγραψε: καλησπερα! Το απολυτηριο λυκειου θα μετρησει το λεει μεσα ξεκαθαρα η προκηρυξη οτι αν βαλεις πτυχιο τει και Απολυτηριο λυκειο αλλα η προκηρυξη Ζηταει απολυτηριο λυκειου θα μετρησει του λυκειου! Περσυ δε το διευκρινιζε και την πατησα ετσι για το στρατο ξηρας!
σε καποιες ειδικοτητες ομως δημητρα λεει τουλαχιστον απολυτηριο λυκειου