ΥΕΑ: Θητεία στα Τεθωρακισμένα
Ο υπνοσακος στην ιλη ΥΕΑ δεν επιτρεπετε απο α μονο απο β
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Μπα; Και ποιος θα σε ελεγξει την ωρα του υπνου;
μια χαρα "επιτρεπεται"
μια χαρα "επιτρεπεται"
Καλησπερα σε ολους.
Μετα απο εξονυχιστικη αναγνωση του θεματος, εχω και εγω κανα δυο ερωτησεις.
Εμενα το χαρτι μου ηρθε με την ενδειξη ΥΕΑ Αυλωνα για να καταταγω στις 20/8/2009.
Πηρα αναβολη ομως λογω σπουδων. Οταν ερθει η ωρα να καταταγω, μπορω να καταταγω σαν ΥΕΑ ή με την αναβολη ανερειται η ενδειξη;
Στην ιστοσελιδα του Ε. Σ. Διαβασα για καποιες επιπροσθετες βαθμολογιες.
Μια απο αυτες ηταν εαν ειμαι απο 22 εως 28 ετων (βαθμολογια 100).
Εγω τωρα ειμαι 19 και επιδη ειμαι σε ΙΕΚ τελειωνω 2011 καλοκαιρι, εκτος απροοπτου.
Αν καταταγω δηλαδη στα 21 θα υπαρχει καποια διαφορα ή να περιμενω μεχρι να κλεισω τα 22 για να καταταγω;
Και κατι τελευταιο. Λογω της ειδικοτητας μου στο ΙΕΚ (νοσηλευτικη) υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν σαν Εφεδρο και να με παρουν υγειονομικο;
Ευχαριστω.
Μετα απο εξονυχιστικη αναγνωση του θεματος, εχω και εγω κανα δυο ερωτησεις.
Εμενα το χαρτι μου ηρθε με την ενδειξη ΥΕΑ Αυλωνα για να καταταγω στις 20/8/2009.
Πηρα αναβολη ομως λογω σπουδων. Οταν ερθει η ωρα να καταταγω, μπορω να καταταγω σαν ΥΕΑ ή με την αναβολη ανερειται η ενδειξη;
Εγω τωρα ειμαι 19 και επιδη ειμαι σε ΙΕΚ τελειωνω 2011 καλοκαιρι, εκτος απροοπτου.
Αν καταταγω δηλαδη στα 21 θα υπαρχει καποια διαφορα ή να περιμενω μεχρι να κλεισω τα 22 για να καταταγω;
Και κατι τελευταιο. Λογω της ειδικοτητας μου στο ΙΕΚ (νοσηλευτικη) υπαρχει περιπτωση να μην με παρουν σαν Εφεδρο και να με παρουν υγειονομικο;
Ευχαριστω.

Πολλές ερωτήσεις...
Δεν χάνετε η ένδειξη με την αναβολή.
Μήπως μπορείς να βρεις που το διάβασες; Πάντως για να πας ΥΕΑ ποιο πολύ βύσμα θέλει παρά οτιδήποτε άλλο.
Η μισή Ελλάδα είναι γιατροί, οπότε περιμένουν και άλλοι στη σειρά. Από εκεί και πέρα, με ένα καλό βύσμα όλα γίνονται.
NikosLen έγραψε:
Δεν χάνετε η ένδειξη με την αναβολή.
NikosLen έγραψε:
Μήπως μπορείς να βρεις που το διάβασες; Πάντως για να πας ΥΕΑ ποιο πολύ βύσμα θέλει παρά οτιδήποτε άλλο.
NikosLen έγραψε:
Η μισή Ελλάδα είναι γιατροί, οπότε περιμένουν και άλλοι στη σειρά. Από εκεί και πέρα, με ένα καλό βύσμα όλα γίνονται.
/thiteia/dea_1.asp
Εδω ειναι γραμμενο.
Μισο λιγο, μερικα posts πιο πανω λενε οτι η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την προσφορα για ΥΕΑ. Αλλαξαν τοσο δραματικα τα πραγματα μεσα σε ενα χρονο;
Για να το ξεκαθαρισω, εγω θελω να παω ΥΕΑ ΤΘ.
Εδω ειναι γραμμενο.
Μισο λιγο, μερικα posts πιο πανω λενε οτι η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την προσφορα για ΥΕΑ. Αλλαξαν τοσο δραματικα τα πραγματα μεσα σε ενα χρονο;
Για να το ξεκαθαρισω, εγω θελω να παω ΥΕΑ ΤΘ.
Μου ηρθε το χαρτι και γραφει υεκ τεθορακισμενα. Α ξιζει να γινεις δοκιμος; Επισης αν γραφει το χαρτι σου μπορεις να μην πας καθολου; Ευχαριστω!
Καλησπέρα. Μου έχει έρθει ΥΕΑ για τεθωρακισμένα αυλώνα. Είμαι από Ηράκλειο. Η εκπαίδευση γίνεται στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο ή στην Αυλώνα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Kostas έγραψε:Καλησπέρα. Μου έχει έρθει ΥΕΑ για τεθωρακισμένα αυλώνα. Είμαι από Ηράκλειο. Η εκπαίδευση γίνεται στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο ή στην Αυλώνα;
Κρήτη
Εγω αυτο που εχω να πω σε οσους ενδιαφερονται να γινουν υεα-δεα τθ, ειναι να εχουν αρκετη υπομονη. Να ξερουν θα ξεπερασουν τα ορια τους σε πολλους τομεις της προσωπικοτητας τους, ομως ολα αυτα που θα περασουν να ξερουν οτι αξιζουν τον κοπο, ειναι μαθημας ζωης!(Ολα αυτα σημφωνα με την σημερινη δοιηκηση της ΙΛΗΣ ΥΕΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ)
Καλησπερα!
Σαν νεοπας θελω να ρωτησω καποια πραγματα!
εχω αναβολη εως το 2012 και σκεφτομαι να μπω τον Νοεμβριο μαζι με εναν ξαδερφο μου!
το χαρτι που μου ειχε ερθει ελεγε να μπω τεθωρακισμενα ΥΕΑ...
απο οτι διαβασα το ΥΕΑ σημαινει υποψηφιος εφεδρος αξιωματικος.
Τι ακριβως ειναι και κανει ενας ΥΕΑ;
Αν διακοψω την αναβολη θα με παρουν τεθωρακισμενα η θα με πανε αλλου;
Με τον ξαδερφο μου εχουμε ιδια ηλικα ιδιο ονομα και επιθετο...
Αν μπουμε φανταροι τον νοεμβριο θα ειμαστε στην ιδια μοναδα η δεν παιζουν ρολο αυτα;
ευχαριστω !
Σαν νεοπας θελω να ρωτησω καποια πραγματα!

εχω αναβολη εως το 2012 και σκεφτομαι να μπω τον Νοεμβριο μαζι με εναν ξαδερφο μου!
το χαρτι που μου ειχε ερθει ελεγε να μπω τεθωρακισμενα ΥΕΑ...
απο οτι διαβασα το ΥΕΑ σημαινει υποψηφιος εφεδρος αξιωματικος.
Τι ακριβως ειναι και κανει ενας ΥΕΑ;
Αν διακοψω την αναβολη θα με παρουν τεθωρακισμενα η θα με πανε αλλου;
Με τον ξαδερφο μου εχουμε ιδια ηλικα ιδιο ονομα και επιθετο...
Αν μπουμε φανταροι τον νοεμβριο θα ειμαστε στην ιδια μοναδα η δεν παιζουν ρολο αυτα;
ευχαριστω !

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Λίγο δύσκολο να σου έρθει πάλι στα τεθωρακισμένα για το άλλο που ρωτάς θα πρέπει πρώτα να παρουσιαστείτε στο ίδιο κέντρο για να είστε μαζί για μονάδα αν δεν έχεις βύσμα θέλει πολύ τύχη να είστε μαζί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 02, 2010 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γεια σας παιδια 18/8/10 μπαινω αυλωνα στο τμημα των τεθωρακισμενων μου εχει επιλογη για ΥΕΑ αυτο που 8ελω να ρωτισω βαση εμπειριας ειναι να παω τελικα ΥΕΑ η να κανω 8 μηνες και να φυγω; Και αν κανω ΥΕΑ ποσους μηνες θα κανω συνολο; Πειτε μερικες πληροφοριες!
Φιλε θα κανεις με τα σημερινα δεδομενα 14 μηνες. Επισης που λες για πληροφοριες, οπως θα σου πουν οι στρατιοτικοι ρολο για το αν ειναι καλα τα πραγματα σε μια μοναδα πεζει ο διοικητης και τα διοικουντα στελεχοι. Ομως οπως και να το κανουμε η σχολη στα τθ ηταν ειναι και θα ειναι η ποιο σκληροτραχιλη...
8 μήνες κάνε και φύγε...
Γεια σας και συγχαρητήρια για το Forum. Μόλις μου ήρθε το Σημείωμα κατάταξης και έχω επιλεχθεί για ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΥΕΑ ΑΥΛΩΝΑ. Θα ήθελα να μου λύσετε μερικές από τις απορίες μου.
1) Πόση είναι η διάρκεια της θητείας ΥΕΑ;
2) Υπάρχει δυνατότητα να μην καταταχθώ ως ΥΕΑ και αν ναι με ποιον τρόπο ;
3) Οι μισθοί ΥΕΑ 2010 που Κυμαίνονται Περίπου;
4) Ένας ΥΕΑ έχει την δυνατότητα να μείνει μέσα στο στρατόπεδο ή αναγκαστικά μένει εκτός στρατοπέδου;
5) Επειδή είμαι ακόμα φοιτητής και μου έχει μείνει μόνο η πρακτική μου θα μπορούσα να την κάνω μέσα στο στρατό για να μην χάσω άδικα ένα ολόκληρο εξάμηνο;
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός με τις ερωτήσεις μου και να μου απαντήσετε αν μπορείτε, και για όσες δεν γνωρίζετε να μου πείτε που μπορώ να απευθυνθώ. Ευχαριστώ...
1) Πόση είναι η διάρκεια της θητείας ΥΕΑ;
2) Υπάρχει δυνατότητα να μην καταταχθώ ως ΥΕΑ και αν ναι με ποιον τρόπο ;
3) Οι μισθοί ΥΕΑ 2010 που Κυμαίνονται Περίπου;
4) Ένας ΥΕΑ έχει την δυνατότητα να μείνει μέσα στο στρατόπεδο ή αναγκαστικά μένει εκτός στρατοπέδου;
5) Επειδή είμαι ακόμα φοιτητής και μου έχει μείνει μόνο η πρακτική μου θα μπορούσα να την κάνω μέσα στο στρατό για να μην χάσω άδικα ένα ολόκληρο εξάμηνο;
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός με τις ερωτήσεις μου και να μου απαντήσετε αν μπορείτε, και για όσες δεν γνωρίζετε να μου πείτε που μπορώ να απευθυνθώ. Ευχαριστώ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης