Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 30, 2009 2:39 am

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Agard »

Οσο αφορα τον ορο διαλυση στοιχειου σημαινει οτι απλα ο σκυλος επιστρφει στο κεντρο εκπαιδευσης και τον παιρνει καποιος αλλος συνοδος αφου πρωτα εχει τσεκαριστει τη ακριβος προβλημα υπαρχει με την συμπεριφορα του σκυλου.

Και οσυνοδος παιρνει αλλον σκυλο

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 30, 2009 2:39 am

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Agard »

Δημητρη ενα ειδος ας το πουμε δισπλασιας ενφανιζεται και σε σκυλους μεγαλης ηλικιας απο (9 ετων και πανω και σε ορισμενες περιπτωσεις η φαρμακευτικη αγωγη δεν πολυβοηθαει οι σκυλοι αυτοι κρινονται οτι δεν μπορουν να συνεχισουν την εργασια και εκχορουνται η πηγαινουν στα γηροκομεια και σε πολυ σπανιες περιπτωσεις οπως αυτη που εγραψες παραπανω τα αποτελεσματα ειναι ολεθρια ειχα σειρα μου που επαθε σχεδο καταθληψη για τον σκυλο του.

giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: Τρί Σεπ 01, 2009 5:01 pm

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από giorgos_dr »

Agard έγραψε:Πολυ γενικα μπορω να σου πω οτι ειναι μια πολυ απαιτιτικη ειδικοτητα, εχει ενα περιεργο ωραριο (νυχτερινα).


Δηλαδη ποσα νυχτερινα πανω κατω κανει ενας συνοδος το μηνα, καλα αναλογος την μοναδα θα μου πεις, αλλα πανω κατω ποσα; Για αεροπορια μηλαω...
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 30, 2009 2:39 am

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Agard »

Απο οτι ξερω Σ. Ξ και Αεροπορια εχουμε διαφορετικα προγραμματα. Σε εμας βγαινουν γυρω 12 24ωρα των μηνα και σε ορισμενες μοναδες λιγοτερο. Τωρα για Αεροπορια δεν γνωριζω να σου πω τη προγραμματα εκτελει.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61
Δημοσιεύσεις: 3651
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
Τοποθεσία: Greece

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από illy »

Δηλαδη αγαπητε Αγκαρντ δεν φορατε καποια ειδικη στολη ετσι; Αυτοι οι "ερεθιστες" που λες τι ειναι; Αξιωματικοι του υγ; Συνοδοι κ αυτοι κ εξελισσονται σε ερεθιστες; Μηπως οι ερεθιστες ειναι του μχ; Που τα εκπαιδετουν για ναρκες κ εκρηκτικα υλικα; Κ κατι τελευταιο; Υπαρχει ενδεχομενο να παρει μεταθεση ο συνοδος κ για τους χ ψ λογους δεν μπορει να τον ακολουθησει ο σκυλος του; Ευχαριστω:-)
Dum spiro spero
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 30, 2009 2:39 am

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Agard »

Ον ρολο του ερεθιστη τον εκτελουν αλλοι συναδερφοι συνοδοι. Κατα την αρχικη εκπαιδευση οταν εκπαιδευομασται να παρουμε τον σκυλο, ενα απο τα αντικειμενα στο οποιο εκπαιδευομαστε ειναι και του ερεθιστη.

Σε μοναδες οι οποιες εχουν πανω απο 2 τετρστοιχειες τον ρολο των ερεθιστων τον εκτελων οι συνοδοι απο την αλλη τετραδα απο αυτην που ανοικοι ο σκυλος. Σε μοναδες οι οποιες εχουν μια τετρστοιχεια τον ρολο του ερεθιστη τον εκτελουν αλλοι συνοδοι απο αλλες μοναδες Του Σ. Ξ που βρισκονται κοντα Η ακομα και τις Αεροποριας μετα απο σηνενοηση των μοναδων και εγκριση του αρμοδιου σχηνατισμου που ανοικουν.

ΟΙ σκυλοι του ΜΧ εχου τελειος διαφορετικοι εκπαιδευση απον τους σκυλους που χρησιμοποιουνται ως φυλακες.

Οχι Ιλλυ ο συνοδος και σκυλος μετατιθοντια μαζι μια και αποτελουν ομαδα (στοιχειο) μεχρι ο σκυλος κριθει μη επιχειρησιακος και ανικανος για εργασια.

Ο συνοδος με τον σκυλο που πηρε ειναι σηνηθως ομαδα για περιπου 10 -11 χρονια αν δεν υπαρξη καποιο σοβαρο προβλημα.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61
Δημοσιεύσεις: 3651
Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
Τοποθεσία: Greece

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από illy »

Ευχαριστώ πολύ Αγκάρντ για τις πληροφορίες, να είσαι καλά
Dum spiro spero
Anonymous

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα σε ολους. Παιδια ειναι μια απο τις καλυτερες ειδικοτητες αν σε αφησουν στην ησυχια σου μερικοι ποθ νομιζουν οτι ειναι αυτοι σωστοι, και σου λενε λογια...
NickThes
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 03, 2010 7:15 pm

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από NickThes »

Παιδια για εναν απλο φανταρο κατα την 9μηνη θητεια του,υπαρχει εστω μια περιπτωση να σσχοληθει με την εκπαιδευση σκυλου;

ΠΧ. Θα μπορουσε να γινει ερεθιστης;

ή οτιδηποτε;

Anonymous

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Anonymous »

Όχι nickthes δεν μπορείς.
Συνοδός...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40
Δημοσιεύσεις: 40
Εγγραφή: Παρ Αύγ 28, 2009 8:56 pm
Τοποθεσία: Greece

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Συνοδός... »

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους έστω και λίγο καθυστερημένα! Λοιπόν να το έργο των διμοιριτών που άρχισε στις μονάδες! Αρχισε μάλιστα πολύ όμορφα και με πολύ ζήλο από εκείνους! Ηδη φαίνεται η διαφορά μόνο σε τόσες λίγες μέρες! Βλέπουμε την Δρια να αλλάζει (προς το καλύτερο) καιρός ήταν... ! Σαν συνοδός νόμιζα ο, τι είχα ένα πολύ καλό σκυλί... Ναι, ετσι νόμιζα! Ετσι νόμιζε κ ο Δριτης μου μάλον... Αλλά ως τότε ηταν και αυτός συνοδός! Και να η διαφορά... Με έπιασε μια μερα και μου λέει πάρε το σκυλί σου και πάμε στίβο... Τρελάθηκα απ'τη χαρά μου, γιατί θα αφενός ηξερα οτι ημουν τέλειος και αφετέρου δεν θα μπορουσε να μου κάνει την παραμικρή παρατήρηση! Και πρόθυμος και εγώ ξεκινώ για τον στίβο... ! Κάνουμε τις ασκήσεις που προβλέπεται στον στίβο και μου εξηγεί κάποια πράγματα που έκανα λάθος... Κι'όμως! Ξέρετε ποια ηταν η αντιδρασή μου; Να τον κοιτώ στα μάτια τόσο όμορφα που τα έλεγε και να τον ζηλεύω (με την καλή έννοια) γιατί ξέρει περισσότερα από μενα τωρα αυτός... Και αυτό είναι ορατό σε όλους (ισως κ πριν... ) ! Ομως είναι λογικό να ξέρει περισσότερα, γιατί εχει περισσότερα χρόνια στο στράτευμα και επίσης εκπαιδεύτηκε τέλεια για να ερθει να μου τα διδάξει κ μένα με την σειρά μου! Εύχομαι και ελπίζω οι Δρίτες να εκτιμήσουν αυτό που είναι τώρα και να συνεχίσουν πάντα να δουλεύουν με τον ίδιο ρυθμό και τον ίδιο ζήλο που άρχισαν αυτό το όμορφο έργο τους! Να σας πω και κάτι τελευταίο; Εμένα αυτό... Δηλαδή το οτι υπάρχει κάποιος που ξέρει περισσότερα με κεντρίζει... Κεντρίζει τον εγωϊσμό μου και θα προσπαθήσω να τον φτάσω! Ο, τι μου λέει θα το κάνω για να γίνω ακόμη καλύτερος και να μη μου ξανακάνει παρατήρηση! Αυτός την δουλειά του με ζήλο και εγώ την δική μου με ακόμη περισσότερο για να φτάσω την κορυφή μου! Σας προκαλλώ κύριοι συνοδοί να γίνουμε ίδιοι με τους Δριτες... Και όταν λέω ίδιοι εννοώ να μη μας ξανα κάνουν παρατήρηση, γιατί απλά θα μας κάνου τέλειους αλλά και εμείς θα είμαστε τέλειοι... ! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για μια αλματώδη πρόοδο στο θεσμό μας! Ευχαριστώ... Όλους αυτούς που με κάνουν να είμαι καλύτερος!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28
Δημοσιεύσεις: 3951
Εγγραφή: Τρί Οκτ 06, 2009 12:10 am

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Rafale »

Εχεις αισθηματα και συναισθηματα. Ευχομαι Να μην δεχθεις αλλοιωσεις
γιωργος

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλημερα σε ολους ονομαζομαι γιωργος και σε 20 μερες θα παρουσιαστω! Θα ηθελα να μαθω τι πρεπει να κανω για να παω σαν συνοδος στρατιωτικου σκυλου! Εχω ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ εκπαιδευμενο οχι απο αλλον αλλα απο εμενα με την βοηθεια επαγκελματια εκπαιδευτη! Ειναι ακπαιδευμαινος σε βασικη υπακοη δαγκοματα και τωρα εχει αρχισει σωματοφυλακη! Υπαρχει δυνατοτιτα να τον παρω μαζι μου; Αν οχι οπως προειπα τι πρεπει να κανω για να γυνο συνοδος;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 28
Δημοσιεύσεις: 3951
Εγγραφή: Τρί Οκτ 06, 2009 12:10 am

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από Rafale »

γιωργος έγραψε:Καλημερα σε ολους ονομαζομαι γιωργος και σε 20 μερες θα παρουσιαστω! Θα ηθελα να μαθω τι πρεπει να κανω για να παω σαν συνοδος στρατιωτικου σκυλου! Εχω ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ εκπαιδευμενο οχι απο αλλον αλλα απο εμενα με την βοηθεια επαγκελματια εκπαιδευτη! Ειναι ακπαιδευμαινος σε βασικη υπακοη δαγκοματα και τωρα εχει αρχισει σωματοφυλακη! Υπαρχει δυνατοτιτα να τον παρω μαζι μου; Αν οχι οπως προειπα τι πρεπει να κανω για να γυνο συνοδος;
Διαβασε τις σελιδες και θα σου λυθουν ολες οι αποριες. Απο ατομα που ιδη εχουν αυτη την ειδικοτητα
vd

Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Δημοσίευση από vd »

Μαλλον εισαι μονο της θεωριας φιλε οπως και πολυ αλλοι! Απο το γραφείο δεν μπορεις να ξέρεις τι πραγματικά γίνεται...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες