Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από giorgos_dr »

jb Θα ηθελα να μου πεις αν απο αυτην την ειδικοτητα μπορεις να πας στην ειδια ειδικοτητα αλλα στα σωματα ασφαλειας χωρις να δηλωσεις παρετηση;

jb
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jb »

Καλημέρα και σε εσένα φίλε μου, φυσικά και θα σου πω. Σήμερα που μιλάμε δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή Η μετάταξη συνοδού μιας ειδικότητας πχ φρουρού, σε άλλη πχ έρευνας - διάσωσης γιατί οι μετατάξεις γίνονται με νόμο της Βουλής των Eλλήνων, δύσκολο λοιπόν. Εξάλλου, γίνονται ξεχωριστές προκηρύξεις θέσεων ανάλογα με την ειδικότητα εργασίας των συνοδών. Το μέλλον του Θεσμού είναι μπροστά μας, ας περιμένουμε και τις υπόλοιπες εξελίξεις.

jb
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jb »

Και κάτι ακόμη φίλε μου.. Δυστυχώς δεν μπορεί συνοδός του στρατού, να μεταπηδήσει σε ειδικότητες με σκύλους στην αστυνομία ή το πυροσβεστικό Σώμα. Νομίζω ότι και σ΄ αυτή την περίπτωση η διαδικασία είναι πολύπλοκη ..

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Προσωπικά εμένα θα ενδιέφερε περισσότερο η ειδικότητα του ΜΧ κ ΣΝ που θα εκπαίδευα τον σκύλο μου να μπορεί να ανιχνεύει εκρηκτικές ύλεςΕικόναΕικόνα Με εξιτάρει πολύ περισσότερο από τη φρούρηση
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαλινουα να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου;Εικόνα Μηπως τα λες αυτα απο "κακια" ισως επειδη θες να εισαι εσυ ενας απο τους διμοιριτες; Εμμεσως πλην σαφως υποστηριζεις οτι γινονται διμοιριτες ατομα που δεν το αξιζουν αλλα που εχουν "μεγαλη γλωσσα"... Δηλαδη ολοι οσοι εγιναν ειναι γλειφτρακια; Μην παρεξηγεις τα λογια μου, απλα θαρρω οτι κανουμε διαλογο κ συζητησηΕικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οπ τι βλεπω στις σελιδες εχουμε κοντριτσες;

μπραβο ρε μαλινουα εχεις δικιο μπραβο που τα λες...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αν δεν σε ενδιεφερε βρε μαλινουα δεν θα αντιδρουσες ετσι... Αλλα σε αυτα που λες, στο ελλαδισταν ζουμε κ δεν προκειται ποτε να αλλαξει αυτο το πραγμα! Ομως δεν νομιζω ολοι οι δμρτες να εγιναν επειδη ειναι γλειφτρακια, πιστευω οτι καποιοι θα ηταν αξιοι, ικανοι κ θα ειχαν τα προσοντα... Ετσι δεν ειναι μαλινουα μου; : -)
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ε βαζουν και μερικους για ξεκαρφωμα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ε να εισαι πιο αντικειμενικος!:-) οταν λες για ξεκαρφωμα αφηνεις αιχμες πως ουτε κ αυτοι το αξιζουν... Μην τους αδικεις ολους, μην τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι...
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαλιστα! Ευχαριστω πολυ Μαλινουα για την συζητησηΕικόνα Γινε λιγο πιο αντικειμενικος παντωςΕικόνα
Dum spiro spero
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Agard »

Καλα οσα λες Μαλινουα αλλα για πες μου γνωριζεις του ανθρωπους που επιλεγικανε Και αν τους γνωριζεις μπορεις να μου πεις ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι γιατι αυριο μπορει να δοιηκιθω απο καποιον απο αυτους. Αν δεν τους γνωριζεις απλα μην με βαζεις σε σε πανικο.

Γιατι αν απλα λες για νε λες μου θιμιζεις τον τελευταιο που ειχαμε στιν αξιολογισι τις μοναδος που ελεγε οτι τον κοπσανε τα σιμφεροντα,(τωρα τι σιμφερον ειχε ο σκυλος που του εκοπσε κανα 2 Δεν ξερω).

Φιλε μου ονοματα γιατι ειναι σοβαρο ποιοι ειναι και ποιοι αξιζουν. Αν τους ξερεις καλως αλλοιως μου φενεται οτι εισαι απο αυτους που τους φτεναι παντα οι αλλοι και απο αυτους Εχουμε χορτασει.

Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Καλημερα σε ολους καταρχην.

Φιλε μου αλλο σε ρωτησα και αλλο μου απαντας. Μου λες οτι δεν ανοικης σε κλικα και ομως με ρωτας σε ποια μοναδα ειμαι και ξερεις εκ των πρωτερον αν θα ερθει Διμοιρητης και μαλιστα ξερεις σε ποιες μοναδες θα τοποθετιθουνε. Και σε ξαναρωτω αφου αφινης μομφη για αυτους τους ανθρωπους, και απο οτι φενεται ξερεις πραγματα, περιμενω ονοματα και ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι και μετα θα σου πω και την μοναδα μου.

Κατι αλλο, εξηγησε μου τι να αλλαξουμε, τι θελει αλλαγη, ιδη πολλα πραγματα αλλαζουν στην δουλεια μας, τη αλλο να αλλαξουμε, πρωσοπα, νεοτροπια;

ΚΟΜΜΑΝΤΟ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΚΟΜΜΑΝΤΟ »

kaΛημερα κυριε μαλινουα. σε ερωτησε κατι ο κυριος agard τι εχεις να απαντησεις; πες μας ποια ατομα που θα διοικησουν μεθαυριο στις μοναδες αξιζουν η' δεν αξιζουν;

περιμενω και εγω την απαντηση σου πως και πως.

ηδη η ally σου λεει να εισαι πιο αντικειμενικος. εχεις ξεκινησει μια αναμπουμπουλα και διαφορες ιστοριες και ακομα δεν εχουμε βγαλει ακρη.

αλλα να σου πω κατι, ετσι σε εχουν δασκαλεψει καποια ατομα στα οποια χτυπας τηλεφωνα και πασ και τα επισκεπτεσαι συνεχεια και σε βομβαρδιζουν με καθε λογησ ασυναρτησιες και βωμολοχιες. αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις θα σε βοηθησω ποιοι ειναι αυτοι. ειναι καποιοι συγκεκριμενοι οι οποιοι εχουν προαχθει απο συνοδο σε κατι αλλο. ελπιζω να καταλαβες. και να σου πω και κατι αλλο για να ξερεις και να μην κατηγορεις κοσμο. αυτοι οι συγκεκριμενοι που προαχθηκαν απο συνοδο σε κατι αλλο, ηταν ατομα τα οποια δεν εχεις ιδεα ουτε στα ονειρα σου το τι εχουν κανει.

ολοι οι εκπαιδευτες και οι συνοδοι δεν ειναι το ιδιο σαν ανθρωποι. υπαρχουν παρα πολλα αξιολογα στελεχη τα οποια τιμουν αυτο που κανουν. αλλους τους τιμησε η υπηρεσια και τους εκανε εκπαιδευτεσ , αλλους διμοιριτες. οι υπολοιποι αξιολογοι συναδελφοι καποια στιγμη θα τους ακολουθησουν.

να ξερεις κατι, πολλοι συνοδοι, πολλοι εκπαιδευτες αξιολογουνται στα καθηκοντα που τους εχουν ανατεθει. αρα το τι λεμε ο καθενας μας δεν λαμβανεται υποψιν απο την στιγμη που ολα ανα πασα στιγμη ελεγχονται απο την ανωτερα διοικηση μας. πολλες οικογενειες τρωνε ψωμακι απο αυτην την ειδικοτητα.

επειδη ξερω οτι εχεις λιγοστα χρονια στην ειδικοτητα και κρινεις πολλους και πολλα, ενα εχω να σου πω οταν εχεις προβλημα με την υπηρεσια το αναφερεις. απο εκει και περα ολα παιρνουν το δρομο τους. οταν θες να αναφερεις κατι το οποιο ειναι αδικο για 'σενα, τοτε θα πρεπει να το αποδεικνυεις κιολας, και οχι να λες αερολογιες. η αερολογια και η ραδιο-αρβυλα ποτε δεν μετριουνται σαν αποδειξη!

ο θεσμος μας παει απο το καλο στο καλυτερο και οσο και να λες δεν γυριζει πισω. ατομα σαν και εσενα που τοσα χρονια απολαμβανουν το καφεδακι τους, και οι αλλοι οι συναδελφοι τους τρεχουν σαν τρελοι, πλεον θα εξαλειψει! αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι η πραγματικοτητα κυριε μαλινουα. εγω κατι να δω το οποιο δεν ειναι σωστο το αναφερω κυριε συναδελφε, και οχι να λεω οτι θελω και να μην σεβομαι τους συναδελφους μου.

να ξερεις η αληθεια παντοτε ποναει και ορισμενες φορες εξευτιλιζει.

ειμαι τοσα χρονια στην υπηρεσια και ειμαι παρα πολυ χαρουμενος γιατι καποτε ο θεσμος μας στο στρατο ξηρας ξεκινησε απο το μηδεν και τωρα εχει φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο.

πιστευω πως εχουμε να δουμε ακομα παρα πολλα καλα πραγματα!Εικόνα

ΚΟΜΜΑΝΤΟ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΚΟΜΜΑΝΤΟ »

Αν αυτα που ειπα κυριε μαλινουα δεν σε καλυπτουν, τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παραιτηθεις, γιατι πολλοι θελουν να μπουν στην ειδικοτητα μας και να προσφερουν οτι καλυτερο.
Agard
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Agard »

Περιμενω, φιλε μου την απαντηση σου, και μια και διαβασα και κατι αλλο, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιο γραφειακι αναφερεσαι, γιατι πολυ γενικο σε διαβαζω, αοριστολογεις,(γλυφτρακια, γραφειακι κτλ) αλλα δεν λες τιποτα, να αλαξουμε λες αλλα και παλι δεν λες τι να αλαξουμε.

Για κλικες μιλας αλλα διαβαζω ο κομαντο σε κατηγορη ανοιχτα οτι εισαι σε κλικα. Πρωσοπικα αρχιζω να πιστευω οτι εισαι φιδις (ψευτης) και οτι απλα θες να δειξεις οτι κατι εισαι.

Για αυτο η δωσε στοιχεια η μην μας πριζεις το ερωτα με μπουρδες. Μην σου πω οτι ανφιβαλω οτι εισαι καν συνοδος, η αν εισαι συνοδος σε κοβο να εισαι στη κατηγορια τεμπελοκηφινες, που δεν κανου τιποτα και μια ζωη τους φταινε οι αλλοι.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες