Συνοδός στρατιωτικού σκύλου
Φιλε μαλινουα αν και ξερω προσωπικα το ποιος εισαι πες μου σε παρακαλω αν εσυ ησουν διμοιριτης θα σου αρεσε να ελεγαν για εσενα; Και να ελεγε ο καθενας οτι του καπνισει; Αρα μαλινουα ας δουμε το τι εχουν μαθει οι συναδελφοι μας πρωτον και το τι θα κανουν στις μοναδες που θα πανε και μετα μιλαμε. παντως εγω ειμαι σιγουρος πως οι συναδελφοι που πηγαν για διμοιριτες εχουν να αποδειξουν παρα πολλα πραγματα γιατι ειναι οι πρωτοι και με την βουλα διμοιριτες ειτε μας αρεσει ειτε οχι. πιστευω πως οι σωστοι ανθρωποι στις σωστες θεσεις παντα θα προσφερουν το καλυτερο.
Φιλε μου δεν μπορεις να καταλαβεις το ποιος ειμαι αλλα ουτε παει και ο νους σου. αστα το αφησουμε αυτο γιατι δεν προκειται να βγαλουμε ακρη. οσο για τα τσιπουρακια που λες δεν παιζει γιατι εγω δεν παω για τσιπουρα οπως λες. με μπερδευεις με καποιον αλλον. οσο για την επιλογη των διμοιριτων ο καιρος θα δειξει. ας εχουμε πιστη φιλε μου!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Κομμαντο εχεις την καλοσυνη να μου εξηγησεις κατι; Αυτοι οι διμοιριτες, που γινεται εδω κ μερες ντορος τι κανουν; Βαλτε μας κ εμας μεσα στο κλιμα ωστε να καταλαβουμε κ εμεις
Λετε κατι για ονοματα, για διμοιριτες, δωσατε συγχαρητηρια που αναβαθμιστηκε ο θεσμος των συνοδων... Πειτε μας κ σε εμας τι εννοειτε!

Dum spiro spero
Ειδαμε και καποιους αλλους που κανανε δριτες και τι κανανε; Τιποτα ζητω οι γλυτσες.
Καλησπερα φιλε! αυτο που πιστευω πωσ θα κανουν οι καινουριοι διμοιριτες ειναι να προσφερουν λυσεις εκπαιδευτικες, διοικητικες και αλλες πολλες γενικοτερα. οπως βλεπουμε οι επιλογη των διμοιριτων εφερε καποιες αναταραξεις! γιατι ολος αυτος ο ντορος και ολη αυτη η αναμπουμπουλα απο πολλους; Θα σας απαντησω εγω και ας πειραξει πολλους. η επιλογη διμοιριτων την περιμεναμε παρα πολυ καιρο γιατι επιτελους ο θεσμος θα αποκτησει διοικηση με τεχνικη γνωση, κερδος των επιλεγεντων ειναι η αποχωρηση απο την νυχτερινη περιπολια. αυτο αποφερει ζηλια, και μικροψυχια για οπως λεει και παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!
προσδωκουμε εμεις οι συνοδοι να υπαρξει διοικηση με γνωση του αντικειμενου, συνεργασια για την βελτιστοποιηση του κοινα αποδεκτου στοχου (αποτελεσματικοτητα φρουρησησ). και συνεχιζω
προσδωκουμε εμεις οι συνοδοι να υπαρξει διοικηση με γνωση του αντικειμενου, συνεργασια για την βελτιστοποιηση του κοινα αποδεκτου στοχου (αποτελεσματικοτητα φρουρησησ). και συνεχιζω
Εμφανιση και γνωστοποιηση των υπαρχοντων προβληματων στο θεσμο καθως και εισηγησεις για την επιλυση τους εβελπιστω πως θα ειναι η πρωτη προτεραιοτητα των διμοιριτων. θα αναφερθω και σε αλλα σε επομενα μηνυματα μου. μπορουν να μας πουν ολοι αυτοι οι διστροποι συναδελφοι για πιο λογο αντιδρουν; Προτασεις εχουν;
Σε μια θεματολογια πως τον κυριο λογο τον εχει η επιλογη των διμοιριτων δεν καταλαβα

Καταρχας καλησπερα!
εχεις δικιο οι ειδικοτητα ειναι συνοδος στρατιωτικου σκυλου αυτο ειναι και το θεμα του φορουμ- της συζητησης. σε ενημερωνω οτι απο αυτην την ειδικοτητα απορεουν και υποχρεωσεις του προσωπικου στο οποιο κατοπιν επιλογης και εκπαιδευσεως ανατιθενται καθηκοντα εκπαιδευτου η΄' διμοιριτη. η θεματολογια αλλαζει αναλογα με την προσωπικη εκτιμηση του καθενος εδω, τις προσδοκιες του μα πανω απο ολα τους προσωπικους του λογους. ειμαι συνοδος και με χαρα μου παραμενω συνοδος, οικοδομωντας το μελλον!
εχεις δικιο οι ειδικοτητα ειναι συνοδος στρατιωτικου σκυλου αυτο ειναι και το θεμα του φορουμ- της συζητησης. σε ενημερωνω οτι απο αυτην την ειδικοτητα απορεουν και υποχρεωσεις του προσωπικου στο οποιο κατοπιν επιλογης και εκπαιδευσεως ανατιθενται καθηκοντα εκπαιδευτου η΄' διμοιριτη. η θεματολογια αλλαζει αναλογα με την προσωπικη εκτιμηση του καθενος εδω, τις προσδοκιες του μα πανω απο ολα τους προσωπικους του λογους. ειμαι συνοδος και με χαρα μου παραμενω συνοδος, οικοδομωντας το μελλον!
Καλησπερα κομμαντο. Αυτο που λες το καταλαβαινω απολυτα σιγουρα υπαρχουν αρμοδιοτητες και διαταγες που πρεπει να τηρουνται. Αλλα το θεμα ειναι "τα του οικου σας" ας το πουμε ετσι. Λες το τι συμβαινει. Τι προτεινεις ; Και τι ενερεγεις εχουν γινει για να αλλαξει αυτη η κατασταση; Η ερχονται τα ατομα ετσι με αυτη τη νοοτροπια της ειδικοτητας; Καταλαβαινω οτι η νοοτροπια φταιει που ερχονται ετσι και αναλαμβανουν καθηκοντα.KOMMANTO έγραψε: Καταρχας καλησπερα!
εχεις δικιο οι ειδικοτητα ειναι συνοδος στρατιωτικου σκυλου αυτο ειναι και το θεμα του φορουμ- της συζητησης. Σε ενημερωνω οτι απο αυτην την ειδικοτητα απορεουν και υποχρεωσεις του προσωπικου στο οποιο κατοπιν επιλογης και εκπαιδευσεως ανατιθενται καθηκοντα εκπαιδευτου η΄' διμοιριτη. Η θεματολογια αλλαζει αναλογα με την προσωπικη εκτιμηση του καθενος εδω, τις προσδοκιες του μα πανω απο ολα τους προσωπικους του λογους. Ειμαι συνοδος και με χαρα μου παραμενω συνοδος, οικοδομωντας το μελλον!

-
- Στρατηγός
Καλησπερα κομμαντο... Ειμαι φιλη
Κριστυ εχω αντιθετη αποψη, απο την στιγμη που ειναι ενημερωτικο φορουμ θαρρω πως ειναι καλο να λεγονται τα παντα για την καθε ειδικοτητα! Κομμαντο, αυτοι οι διμοιριτες απο που οριζονται; Ειναι υπαρχοντα στελεχη ετσι του ΥΓ;

Dum spiro spero
δεν διαφοροποιουμε της αποψεως απλα δεν καταλαβα ιλι γι αυτο και ρωτησα Και εθεσα και αλλα ερωτηματα. Παντως σε λιγο θα λεμε πρωτα το συνθημα "φιλος" και μετα θα μπαινουμε στο κυριως θεμα για να συνομιλησουμε με καποιον. Δηλ εγω εχθρος ειμαι;illy έγραψε:Καλησπερα κομμαντο... Ειμαι φιλη:-) Κριστυ εχω αντιθετη αποψη, απο την στιγμη που ειναι ενημερωτικο φορουμ θαρρω πως ειναι καλο να λεγονται τα παντα για την καθε ειδικοτητα! Κομμαντο, αυτοι οι διμοιριτες απο που οριζονται; Ειναι υπαρχοντα στελεχη ετσι του ΥΓ;

-
- Στρατηγός
Χαχαχαχα κριστυ μου, απλα το παλικαρι με αποκαλεσε φιλο... Κ ηθελα να ξερει οτι απευθυνεται σε φιλη
Ναι οντως, κομμαντο κ εγω δεν πολυκαταλαβα το θεσμο αυτο των διμοιριτων
Μπορεις να γινεις λιγο πιο κατανοητος κ πιο κατατοπιστικος;

Dum spiro spero
Κομμαντο που μονο ψευδονυμο εχεις κοψε επιτελους την γλυτσολογια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες