Συνοδός στρατιωτικού σκύλου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Καλησπέρα Illy... Κατά καιρούς σε προηγούμενες σελίδες αν ψάξεις έχω απαντήσει που υπάρχουν ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΣΤΡΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ... Λοιπον... Επειδή όμως η "ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΚΥΛΩΝ" ανηκουν στη ΔΥΓ "διευθυνση υγειονομικού" οι νεοσύλεκτοι συνάδελφοι θα παρουσιαστούν στο ΚΕΥΓ το οποίο βρίσκεται στην Αρτα για την βασική τους εκπαίδευση... Έπειτα για να ειδικευτούν στο αντικείμενό τους θα παρουσιαστούν στις τρεις κτηνιατρικές μας μονάδες οι οποίες βρίσκοντε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα! Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
Οπως εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστς μου οι συνοδοι περυσι παρουσιαστηκαν στο κεν στο μεσολογγι
Dum spiro spero
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Πως εκανα την ερωτηση το που ειναι πιο χαλαρα σ. Ξ ή π. Α δεν σημαινει οτι το σκεπτικο μου ειναι να μπω κ να ειμαι αραλικη. Αλλα κ οχι να κανω 15-20 υπιρεσιες το μηνα. Γουσταρω τρελα το στρατο κ αλλο τοσο την οικογενεια κ φιλε συνοδε θελω να δω πως θα τα εχω κ τα δυο δ ξερω αν με πιανεις. Κ οσο για τα σκυλια πιστεψε με τα γουσταρω πολυ περισσοτερο απο σενα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Illy Δεν υπάρχει περίπτωση μια στο εκατομύριο αυτό που λες... Στην Αρτα ναι, να συμφωνήσω... Στο Μεσσολόγγι αποκλείεται! Ισως μπερδεύεσαι επειδή είναι κοντά! Κάνε την διευκρίνηση με κάποιον που γνωρίζεις κ τα ξανα λέμε... ! Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
Η διευκρινιση ειναι απο τη φιλη μου που εκει ηταν για 6 μηνες που εκανε τη βασικη εκπαιδευση!
Dum spiro spero
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Στο ΚΕΦΣΚΥ Κοπωπι Αττικης κανουν την εκπαιδευση οι ΑΦΜΣ η οχι;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
*Κορωπι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φιλε giorgo_dr χαίρομαι ιδιαίτερα που αφενός δεν έχεις αυτό το σκεπτικό και αφετέρου σ'αρέσει η οικογένεια αλλά κ η οικογένεια του στρατού και εύχομαι ειλικρινά αν το επιθυμείς να τα καταφέρεις! Διπλή η χαρά μου επίσης που γουστάρεις τα σκυλιά πολύ περισσότερο από μένα κ μακάρι να μπορέσεις να μπεις εδώ που θέλεις... ! Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι οτι για τη μεν οικογένεια θα πρέπει να βρεις την κατάλληλη γυναίκα ετσι ώστε να ακολουθεί στις μεταθέσεις!(δεν θα εισαι ουτε ο πρώτος αλλά ουτε ο τελευταίος στρατιωτικός με οικογενεια) εμείς οι άνθωποι κανουμε τα πράγματα εύκολα, εμείς κ δύσκολα... Στο χέρι σου είναι και δε για το στρατό... Αν πραγματικά σου αρέσει όπως λες... Στο εύχομαι από καρδιάς! Ευχαριστώ!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εντάξει, δεν έχω κάτι άλλο να πω Illy... Ίσως είναι ετσι όπως τα λες κ να είμαι εγώ λάθος κάπου! Απλά να κάνω κ μια διευκρίνηση εγώ... "Αυτά που λέω προσωπικά εγώ, ισχύουν ΜΟΝΟ για το Σ. Ξ... Για την αεροπορία κ εγώ δεν γνωρίζω" ισως λοιπόν η φίλη σου να ηταν αεροπορίας... ! Πάντως για τον Σ. Ξ μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο... Ωστόσο, δεν επιμένω... Ισως γνωρίζεις κατι παραπάνω που δεν το γνωρίζω εγώ! Ευχαριστώ![:) ]
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
thnx για τα λογια σου. Απλα εχω δηλωσει αυτη την ειδικοτητα στην πολεμικη αεροπορια μονο κ μονο επειδη γουσταρω τα σκυλια. Απο κι κ περα εχω πολυ ελαχιστες πληροφοριες το τι παιζει εκει μεσα γι αυτη την ειδικοτητα. Θα κανω την βασικη στην τριπολη μετα που παω στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. Την εκπαιδευση ειδικοτητας που την κανω; Η κοπελα μου ειναι Ειδικος Φρουρος κ πιστευω αν περασω αν. Να μην εχουμε προβλημα με τις μεταθεσεις. Αν θελεις μπορεις πωσε λιγο τα φωτα σου γι αυτη την ειδικοτητα.
-
- Στρατηγός
Συνοδε μου για ξηρας λεω! Κ μαλιστα λεγαμε πως μακαρι να περνουσαμε κ οι δυο διοτι θα ημασταν μαζι Μεσολογγι αφου ειχε παρει το σημειωμα καταταξης για εκει! Κ κατι τελευταιο που μου ειπε ειναι οτι τους μεταθετουν σε μοναδες υλικου πολεμου κ οπου υπαρχουν αποθηκες
Dum spiro spero
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Illy... Ο. Κ δεν επιμένω! Είναι κάτι για το οποίο εσύ είσαι σίγουρη ενώ εγώ όχι! Ισως να τις πήγαν εκεί για να μην είναι μαζί με τους άντρες... ! Απλά το σίγουρο είναι οτι το ΚΕΥΓ είναι στην ΑΡΤΑ 100% Οσο για το οτι θα μετατεθούν σε (Υπ) μονάδες είναι το λογικό γιατί εκεί κ φυλάσσουμε! Τέλος πάντων... Θα το ψάξω πάντως αυτό, γιατί πραγματικά με βρίσκεις αδιάβαστο!(και δεν μ'αρέσει καθόλου αυτό) χαχαχαχα [:) ]
-
- Στρατηγός
Χαχαχαχα, οχι Συνοδε μου δεν το ειπα για να νιωσεις ασχημα απλα το ανεφερα καλε μου διοτι οντως μου εκανε εντυπωση που πηγαν εκει κ οχι Αρτα! Κ ειναι πολυ λογικη η εξηγηση που δινεις οτι μπορει να το εκαναν για να ειναι ξεχωριστα απο τους αντρες! Τι να πω, αυτοι ξερουν για το εκαναν κ τι σκοπο ειχε
Dum spiro spero
Καλησπερα σε ολη την παρεα! Βασικα πρεπει να αναφερω οτι η ειδικοτητα μας δεν περιλαμβανει μονο την φυλαξη του υλικου πολεμου-αποθηκες πυρομαχικων αλλα και την φυλαξη καυσιμων, ελικοδρομιων, αποθηκες ιματισμου κτλ. Αρα οπως φαινεται η ειδικοτητα ειναι σε ολα σχεδον τα στρατοπεδα τα οποια εχουν ευπαθη σημεια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Συμφωνώ ΚΟΜΜΑΝΤΟΚΟΜΜΑΝΤΟ έγραψε:Καλησπερα σε ολη την παρεα! Βασικα πρεπει να αναφερω οτι η ειδικοτητα μας δεν περιλαμβανει μονο την φυλαξη του υλικου πολεμου-αποθηκες πυρομαχικων αλλα και την φυλαξη καυσιμων, ελικοδρομιων, αποθηκες ιματισμου κτλ. Αρα οπως φαινεται η ειδικοτητα ειναι σε ολα σχεδον τα στρατοπεδα τα οποια εχουν ευπαθη σημεια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες