Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

nephilim έγραψε:Αμα δεν πω τιποτα θα μου κανουν εξετασεις αιματος; Γιατι δεν φενεται τιποτα στο αιμα γιαυτο. Δεν μπορω να το περνο στα κρυφα το πρωι; Δεν φανταζεσαι ποσο θελω να υπηρετισω σαν καταδρομεας.
τα παντα σε κανουν... Δοκιμασε το... Απλα εγω ξερω απο φιλο οτι πρεπει να εισαι 100% καλα με την υγεια σου...
nephilim
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nephilim »

Οπως λενε και στις Ειδικες Δυναμεις Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εαν δεν ειμαι γυμνασμενος υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερω; Γιατι εχω ανχωθη.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Εαν δεν ειμαι γυμνασμενος υπαρχει περιπτωση να μην τα καταφερω; Γιατι εχω ανχωθη.

Βρε μην αγχωνεσε. Εκει θα Μπεις σε προγραμμα θες δεν θες. Αν κανεις πχ 5χλμ την μερα κ παιρνεις κ τοσες καμψεις, πιστευεις οτι σιγα σιγα δεν θα αποκτησεις αντοχες; Ο πρωτος καιρος θα ειναι λιγο δυσκολος εφοσον εισαι αγυμναστος, μετα ομως θα αρχισεις να νιωθεις πολυ καλυτερα, παρτο λογικα!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Ευχαριστω πολυ Marina2

Να εισαι καλα καλε μου. Και να θυμασαι οτι δεν υπάρχει τιποτα που να μην μπορουμε να το καταφερουμε, αν υπάρχει θέληση και υπομονη. Και τα 2 θα σου χρειαστουν. Καλή θητεια να εχεις!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Rafale »

Καλη θητεια και απο μενα γιαννη και κουραγιο Εικόνα
Anonymous

Έχω κτυπήσει πριν λίγα χρόνια στο χέρι και εχει βγεί κατι σαν βουναλάκι πάνω αλλα δεν φαινεται αν δεν το ακουμπήσεις ούτε πονάει. Μπορεί να μην με δεχτούν γι' αυτό;
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

ελλας έγραψε:Έχω κτυπήσει πριν λίγα χρόνια στο χέρι και εχει βγεί κατι σαν βουναλάκι πάνω αλλα δεν φαινεται αν δεν το ακουμπήσεις ούτε πονάει. Μπορεί να μην με δεχτούν γι' αυτό;

σε γιατρό πήγες;

ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από ioannis91 »

ελλας έγραψε:Έχω κτυπήσει πριν λίγα χρόνια στο χέρι και εχει βγεί κατι σαν βουναλάκι πάνω αλλα δεν φαινεται αν δεν το ακουμπήσεις ούτε πονάει. Μπορεί να μην με δεχτούν γι' αυτό;

το Εχω και εγω Μη στεναχωριεσε Δεν προκηται να το παρουν χαμπαρι
και να το παρουν χαμπαρι Σιγα Τι Ειναι Ενα Καρουμπαλο Εικόνα
Anonymous

Παιδιά καλησπέρα.Eιμαι 26 ετών και παρουσιάζομαι στις 10/11/09 στον Βόλο.
Είμαι 1.78 105 κιλά και θα παρουσιαστώ πεζοναύτης. Παίζει να με διώξουν λόγο κιλών ή κακής φυσικής κατάστασης;

Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Εχω ενα προβλημα με το στομαχι (οχι κιλια γιατι πολοι τα μπερδευουν) μερικες φορες νοιοθω κατι πονουνς σαν να εχω βελονες μεσα και να με τσιμπανε αλλα ειναι πολυ δυνατοι οχι οπως ο κιλοπονος ο γιατρος με ειπε ειναι λογο το οτι απο μικρος επινα πολλα αναψικτικα και με εχουν κανει προβλημα στο στομαχι. Το καλο ειναι πως με ποιανει πολυ σπανια δηλαδη μια φορα στους 3-4 μηνες. Αλλα δεν ξερω αμα αυτο ειναι προβλημα γιατι αμα με ποιασει εκινι την στιγμη και για κανενα μισαωρο δεν μπορω να σηκωσω βαροι ουτε να τρεκσω. Εγω θα τους το πω οταν παω γιατι δεν θελω να με ποιασει σε καμια ασκιση και να εκθεσω τα αλλα τα παιδια που δεν φτενε σε τπτ ελπιζω να μην με κοψουν.:(
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Violent έγραψε:Εχω ενα προβλημα με το στομαχι (οχι κιλια γιατι πολοι τα μπερδευουν) μερικες φορες νοιοθω κατι πονουνς σαν να εχω βελονες μεσα και να με τσιμπανε αλλα ειναι πολυ δυνατοι οχι οπως ο κιλοπονος ο γιατρος με ειπε ειναι λογο το οτι απο μικρος επινα πολλα αναψικτικα και με εχουν κανει προβλημα στο στομαχι. Το καλο ειναι πως με ποιανει πολυ σπανια δηλαδη μια φορα στους 3-4 μηνες. Αλλα δεν ξερω αμα αυτο ειναι προβλημα γιατι αμα με ποιασει εκινι την στιγμη και για κανενα μισαωρο δεν μπορω να σηκωσω βαροι ουτε να τρεκσω. Εγω θα τους το πω οταν παω γιατι δεν θελω να με ποιασει σε καμια ασκιση και να εκθεσω τα αλλα τα παιδια που δεν φτενε σε τπτ ελπιζω να μην με κοψουν.:(

Δεν σε κοβουν μην ανυσηχεις.
Μη το αναφερεις καν.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
PANEAS
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από PANEAS »

Violent Μη το αναφερεις.
Anonymous

Παιδια σας παρακαλω λιγη βοηθεια απο καποιον που να γνωριζει. Φεβρουαριο μπαινω στις ειδικες δυναμεις ειμαι αρκετα αθλητικος και παιζω 6 χρονια ποδοσφαιρο. Χτες πηγα για καρδιογραφημα και υπερηχο. Το καρδιογραφημα ηταν μια χαρα αλλα ο υπερηχος εδειξε μια ανεπαισθητη προπτωση μιτροειδους βαλβιδας στις υψηλες συχνοτητες. Ο καρδιολογος που ειναι και αξιωματικος μου ειπε οτι δεν ειναι καν παθηση και οτι δεν προκειται να με απασχολησει καν στη ζωη μου και οτι ηταν τελειως ηπιο, τοσο που μου ειπε οτι δυσκολα θα το εντοπισουν στο στρατο. Μου ειπε οτι δεν θα χω κανενα προβλημα υγειας στις ειδικες δυναμεις ΑΛΛΑ πως μερικοι γιατροι οταν εντοπιζουν τετοια θεματα και μονο λογω ευθυνης σε κοβουν.

απο χτες που το εμαθα εχω χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου εχω γινει ρακος. Αν καποιος γνωριζει κατι επι του θεματος η εχει προσωπικη εμπειρια τον παρακαλω να με βοηθησει ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες