Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πρωτον για να γινεις κομμαντο πρεπει να πας μονιμος με 9-μηνο δεν γιναισε κομμαντο.2 Αυτα που κενεις Ε. Δ δηλαδη π. Χ την ημερα μπορει να τρεχεις 2χλμ στις Ε. Δ ομως θα τρεχεις π. Χ.25χλμ. Οποτε δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο το ποδοσφαιρο. Στο τρεξιμο. Παντως μην ανχωνεσε Αμα το θες θα περασεις δεν ειναι τιποτα ετσι οπως τα εχουνε κανει τωρα, ολοι κομμαντο ειναι τη να πουνε και αυτοι που εκανα 24-μηνες

Anonymous

Απαντηστε ρε παιδια δεν γνωριζει κανεις σας τα ορια; Πρεπει να ειμαι ακριβως στα κιλα μου δλδ 95;
ventouza29
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ventouza29 »

Alex έγραψε:Απαντηστε ρε παιδια δεν γνωριζει κανεις σας τα ορια; Πρεπει να ειμαι ακριβως στα κιλα μου δλδ 95;

αμα μπορεις να χασεις εστω και λιγα καλα ειναι οσος χρονος σου μενει εκμετελευσου τον...
Anonymous

Φιλε θα τα δωσω ολα! Θα λιωσω γιατι αν με διωξουν δεν ξερω τι θα κανω! Εαν εχεις αλλες info να μου δωσεις η εσυ η ο οποιοσδηποτε σας παρακαλω να τα πειτε. Ευχαριστω πολυ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχουν άλλες info. Χάσε κιλά επειγόντως αλλιώς βγαίνεις Ι2 και ξεχνάς Ειδικές Δυνάμεις.
Anonymous

Υπαρχει καποιο οριο; Οπως εποπ δλδ που ειναι +-20% η οχι; Μπορει να ειμαι τοσα κιλα αλλα δεν ειμαι σαπιος με κοιλαρα κτλ... Το σωμα μου ειναι ''δεμενο'' τωρα βεβαια αν κοιτανε μονο ζυγαρια τη γαμ... Εικόνα
Anonymous

Το σιγουρο ειναι οτι 95 απο 125 δεν μπορω να πεσω σε ενα μηνα... αλλα κανεις δεν μου λεει αν υπαρχει οριο. με ποια κρητιρια κινουνται οσον αφορα τα κιλα; μονο με ζυγαρια; αν ειναι ετσι τσαμπα να μην παω καν πευκο και ταλαιπωρουμαι... κανεις δεν γνωριζει τιποτα ρε παιδια; βεβαια ενταξη πολοι εδω λετε ''γαμ. σε μας ρε μλκ που ερχεσε τελευταια στιγμη και κλαιγεσε'' το δεχομαι αλλα δεν υπαρχει ενασσς να μου πει κατι πανω σε αυτο; σας παρακαλω δλδ... ευχαριστω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

TΑ όρια είναι όπως και στον διαγωνισμό εποπ. Βγαίνεις ι2/ι3 δυστηχώς
Anonymous

Καταλαβα... Δεν εχω και βυσμα αρα ειμαι χαμενος... Εικόνα
Anonymous

Παιδια με 125κιλα στην πλατη (1,96υψος) και ενα μηνα για να παρουσιαστω κεεδ δεν εχω καμια ελπιδα για ι1; Εχω απελπιστει παρα πολυ γιατι γουσταρω πολυ ΕΔ αλλα ο μλκς δεν καταφερα να τα χασω ολα τα κιλα μου και τωρα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες... Δεν θα το αντεξω αν Με κοψουν για τα κιλα. Τωρα να μου πεις ''ας τα εχανες μλκ'' αλλα δεν εγινε... Τωρα τι κανω; Παω κεεδ και γινομαι ρομπα; Η υπαρχει καμια λυση; Βυσμα δεν εχω για να κανουν τα στραβα ματια... Εικόνα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Velerefontis »

Φιλε μου, δεν υπηρετω στις Ειδικες Δυναμεις, αλλα εχω κανει αρκετες παρελασεις και ασκησεις (Κερβερος) με τμηματα ΕΔ. Κατα καιρους εχω δει αρκετα παιδια τα οποια ειχαν αρκετα κιλα απο το κανονικο. Τα κιλα σου για το υος δεν ειναι υπερβολικαμε την εννοια οτι κανεις δε θα σε αποκαλεσει χοντρο. Αν με σωστη διατροφη, γυμναστικη και αρκετη θεληση καταφερεις να χασεις 7 εως 10 κιλα θα εισαι μια χαρα και δε θα αντιμετωπισεις προβλημα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Melkor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Melkor »

Φιλε μου ειναι υπερπροσπαθεια αλλα μπορεις να χασεις εστω 10 κιλα. Αν το θες γινεται και αν το κανεις ισως περασεις. Ειδικα εφοσον οπως λες δεν εισαι αγυμναστος
Anonymous

Φιλε μου δεν εχω παει στρατο και δεν ξερω και πολα. Η εκπεδευση ειναι σκληρη εχω ακουσει απο γνωστους μου. Παντως για εμενα πηγαινε ΛΟΚ μονιμος η ακομα καλυτερα στα ΟΥΚ εκει να δεις εκπαιδευση καμια σεχεσει με τα ΛΟΚ και τα ΛΟΚ ειναι δυσκολα αλα μπροστα στα ΟΥΚ δεν ειναι τιποτα αμα θες πληροφοριες για τα ΟΥΚ πες μου να σου πω εχουν παει 2 θειοι μου και μου εχουνε πει μερικα πραγματα.

Anonymous

Παιδια καλησπερα. Εχω ενα μεγαλο προβλημα οσον αφορα τις ελξεις... Δεν βγαζω ουτε μια. Τις βγαζω μισες... Ξερω οτι θα τα ακουω καθε μερα αλλα υπαρχει περιπτωση να με διωξουν για αυτο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν διώχνουνε άτομα. Μόνο αν θέλεις εσύ φεύγεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης