Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ioannis91 έγραψε:Κοιτα να δεις Το μονο που ξερω Οτι Οι μεγαλυτεροι και σπουδασμενοι Δεν Κανουνε Αγγαριες και ετσι Και περνανε Περισοτερο λουφα

Κατάλαβα...

Εσύ πεζοναύτης είσαι;

Anonymous

Αδερφια εαν αρχισω γυμναστικη, σε ποσο χρονικο διαστημα θα φτιαξω αντοχη; Στο τρεξιμο; Και Ποσο καιρο Θα φαινετε η διαφορα στο σωμα μου; Ευχαριστω εκ τον προτερον.

Anonymous

Αδερφια σας παρακαλω απντηστε.

Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Violent »

Ρε αδερφε την αντοχη και την γημναστικη μην την σκευτεσε. Εγω θα σε ρωτησω ενα πραγμα. Για ποιο λογο θες να πας Ε. Δ;
Anonymous

Ε. Δ Θελω να παω μονο και μονο για την ΠΑΤΡΙΔΑ.
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ioannis91 »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ε. Δ Θελω να παω μονο και μονο για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

μπραβο Παλικαρι μου Τετοια Θελω Να Ακουω Να γουσταρω
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Ακουμε καλα και αυτα που θα σε πω ειναι η δυκια μου γνωμη μπορει και να μην ειναι σωστη για αυτο αμα θες με ακους. Αμα ειναι να πας Ε. Δ για τα μορια η για να λες στους φιλου σου και στις γκομενες πως εισουν Ε. Δ μην πας. Προσοπηκα εγω φευγω 12 του μηνα και παω μονο και μονο για εναν λογο και αυτος ειναι για την ΕΛΛΑΔΑ μας εχω ΨΙΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ γιατι ετσι με εμαθε ο πατερας μου και καλα εκανε γιατι ειμαστε 10 εκατομιρια και αμα δεν ειμαστε αγαπημενοι και ενωμενοι τοτε εχουμε χαθει. ΠΑΝΕ Ε. Δ αλλα για την πατριδα σου και για τους προγονου σου που πεθαναν για να ημαστε εμεις ελευθεροι προσφερε χωρεις να περειμενεις ανταλαγμα. Μπορει να φενομαι εθνικιστεις αλλα εγω αγαπαω την πατριδα μου και για αυτο δεν μπορει να με πει κανεις τπτ για εμενα σηχρονοι ηρωες ειναι ανθροποι σαν τον ΛΑΛΑ, ΣΩΛΟΜΟ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΙ και αλλους πολους ανθροποι οπου εδοσαν τη ζωη τους για την ΕΛΛΑΔΑ χωρεις να θελουν ανταλαγμα και ομος πειραν την εωνεια δοξα απο εμας. Αυτη ειναι η γνωμη μου τωρα ο καθε ενας κανει οτι θελει. Ευχαρηστω
Anonymous

Μιχάλης έγραψε:Παιδιά καλησπέρα.Eιμαι 26 ετών και παρουσιάζομαι στις 10/11/09 στον Βόλο.Είμαι 1.78 105 κιλά και θα παρουσιαστώ πεζοναύτης. Παίζει να με διώξουν λόγο κιλών ή κακής φυσικής κατάστασης;

Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά;
Anonymous

Οι πιθανοτητες ειναι να σε κοψουν...
Anonymous

Panos έγραψε:Οι πιθανοτητες ειναι να σε κοψουν...

Αυτό το λες επειδή έχεις ακούσει να έχει συμβεί ή επειδή το υποθέτεις;
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Χαιρομαι που το ακουω αυτο αρα μπορεις και να μην πας Ε. Δ αλλα να πας αμεσος για Ο. Υ. Κ δλδ να πας απο την αρχι για εποπ.
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Γιναιτε να παω απο την αρχι στα Ο. Υ. Κ δεν πρεπει πρωτα να κανω την θειτηα μου;

ΟΥΚ Μπαινεις Μονο σαν μονιμος φιλε μου
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας

Χεχεχε Γιαννη μου ολα Στο κεφαλι Ειναι χριαζεται ψυχη Αμα Φοβασαι δεν θα τα καταφερεις
βασικα το σκεπτικο μου Αμα Θελεις ακουσε με κανε Πρωτα Την κανονικη Θητεια Στης Ειδικες Δυναμεις
και μετα βλεπεις αν Βαστας Να Γινεις Βατραχι.
Βεβαιος Ολοι οι ελληνες Αδερφια ειμαστε
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Δεν φοβαμαι εχω ακουσει απο γνωστο τι ειναι τα Ο. Υ. Κ και του εχω μεγαλη εμπιστισοσυνη. Αδερφε ionnis91 δεν φοβαμαι ας παιθανω και στην εκπαιδευση, αλλα οσο να ειναι ενα ανχος το εχω λογικο δεν ειναι; Να σου πω και κατι αλο λιγο ασχετοΕικόνα Εχω εναν στο σπιτι πατριος μου για να καταλαβεις, και λεει σε μια συζητηση που καναμε, και την ΘΡΑΚΗ να παρουν δεν με νοιαζει εγω να περναω καλα λεει, τωρα τον σκωτωνω η δεν το σκωτωνω; Αυτον τον ανθρωπο; ΣΟΒΑΡΑ

Μην ξεφευγετε
Anonymous

Παιδιά αυριο μπαινω αυλώνα. Να είμαι ζώο οσον αφορά τα κιλά 124 με 1.90 υψος λαπάς. Και όμως θέλω να πάω στις ειδικες δυνάμεις όχι ως στρατοκαυλος αλλά επειδή το επιθυμώ. Να ασκηθώ κιόλας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα υγείας και είμαι αρτιος σωματικά. Εντάξει δεν έχω δύναμη τρελή στα χερια,(λίγες καμψεις, μονοψηφιο) και δεν έχω αντοχή. Τα κιλά δεν είναι χρόνια αλλά τα πήρα πρόσφατα. Θαμπορέσω να μπώ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες