Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
Απο τις ειδικες δυναμεις οντως βγαινεις ισχυροτερος πνευματικα;
η ψυχικη κουραση ειναι πολυ μεγαλη; Μπορει να βρεθεις στη θεση να μετανιωνεις πικρα που πηγες ΕΔ κ να γινει η ζωη σου κολαση; Αν μπορειτε δωστε μας παραδειγματα ψυχικης κουρασης
τι κινητρα πιστευετε πρεπει να εχει καποιος για να επιτυχει;
πιστευετε αρκει το κινητρο της προσωπικης βελτιωσης (μυαλο-σωμα), η καποιος με αυτο το κινητρο οταν βρει τα πολυ σκουρα θα πει οτι αυτοβελτιωνομουνα κ μονος μου με αλλες μεθοδους κ δεν αξιζει τον κοπο;
η ψυχικη κουραση ειναι πολυ μεγαλη; Μπορει να βρεθεις στη θεση να μετανιωνεις πικρα που πηγες ΕΔ κ να γινει η ζωη σου κολαση; Αν μπορειτε δωστε μας παραδειγματα ψυχικης κουρασης
πιστευετε αρκει το κινητρο της προσωπικης βελτιωσης (μυαλο-σωμα), η καποιος με αυτο το κινητρο οταν βρει τα πολυ σκουρα θα πει οτι αυτοβελτιωνομουνα κ μονος μου με αλλες μεθοδους κ δεν αξιζει τον κοπο;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Αδερφε κωστα βλεπω πως δεν εισαι σηγουρος για τις Ε. Δ. Για αυτο μην πας.
αυτο που χριαζετε για τις Ε. Δ ειναι ΑΓΑΠΗ και ΨΥΧΗ για την πατριδα μας.
αμα δεν εχεις ενα απο αυτα τα δυο τοτε μην πας. Δεν παμε για να λεμε πως ημασταν Ε. Δ και για τα μορια παμε για να προσφερουμε στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας. Εγω σηγκεκριμενα παω για την πατριδα μου και για τον πατερα μου γιατι απο μικρος εμαθα οτι μπορω να προσφερω να το κανω αλλα ακομα και οτι δεν μπορω να κανω να κατσω να μαθω και να το κανω στο τελος.
αυτο που χριαζετε για τις Ε. Δ ειναι ΑΓΑΠΗ και ΨΥΧΗ για την πατριδα μας.
αμα δεν εχεις ενα απο αυτα τα δυο τοτε μην πας. Δεν παμε για να λεμε πως ημασταν Ε. Δ και για τα μορια παμε για να προσφερουμε στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας. Εγω σηγκεκριμενα παω για την πατριδα μου και για τον πατερα μου γιατι απο μικρος εμαθα οτι μπορω να προσφερω να το κανω αλλα ακομα και οτι δεν μπορω να κανω να κατσω να μαθω και να το κανω στο τελος.
Ειναι σκληρο πακετο η παλευεται; Λεω να παω για την εμπειρια κ για να μη βαριεμαι στο πεζικο. Ποσες ωρες υπνο εχεις την ημερα; Ολη την ημερα εισαι στο ποδι; Ευχαριστω προκαταβολικα
το κυριοτερο που θελω να μαθω ειναι με τον υπνο τι παιζει... Ποσες ωρες κοιμασαι την νυκτα. Προλαβαινεις να ξεκουραστεις;
το κυριοτερο που θελω να μαθω ειναι με τον υπνο τι παιζει... Ποσες ωρες κοιμασαι την νυκτα. Προλαβαινεις να ξεκουραστεις;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Αδεφε αστο μην πας ο τροπος που σκευτεσαι ειναι λαθος.
σορρυ αλλα ετσι ειναι.:(
σορρυ αλλα ετσι ειναι.:(
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
κωστας24 έγραψε:Απο τις ειδικες δυναμεις οντως βγαινεις ισχυροτερος πνευματικα;
η ψυχικη κουραση ειναι πολυ μεγαλη;Μπορει να βρεθεις στη θεση να μετανιωνεις πικρα που πηγες ΕΔ κ να γινει η ζωη σου κολαση; Αν μπορειτε δωστε μας παραδειγματα ψυχικης κουρασης
Oποιος υπηρετήσει στη 2ΜΑΛ θα παρει απαντηση γι αυτη την ερώτηση.
Εγω σου απαντώ ΝΑΙ.
Δε ξέρω και δε με νοιάζει πως ειναι σε αλλες μοίρες αλλα οποιος δεν περασει απο 2ΜΑΛ δεν ξερει τι σημαινει ΕΔ απο θέμα ψυχολογικού πολέμου.
Στο θεμα εκπεδευσης δεν θελω να αναφερθω.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Παιδιά καλησπέρα. Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση.Είμαι 1.78 105 κιλά και θα παρουσιαστώ πεζοναύτης. Παίζει να με διώξουν λόγο κιλών ή κακής φυσικής κατάστασης;
Μπα δεν Νομιζω Εισαι σβελτος;
Από φυσική κατάσταση είμαι άστα βράστα... Μέσα σε 2-3 χρόνια έβαλα 30 κιλά και πλέον δεν έχω καθόλου αντοχή.Εκεί που έπερνα 50-60 κάμψεις τώρα με το ζόρι βγάζω 25-30. Όσο για τρέξιμο ούτε χιλιόμετρο δεν βγάζω χωρίς να ζοριστώ.
Εγώ δήλωσα για πεζοναύτης και έχω όλη την καλή διάθεση να δουλέψω σκληρά για να αποκτήσω καλύτερη φυσική κατάσταση. Υπάρχει περίπτωση όμως να μην μου δώσουν αυτήν την ευκαιρία; Είναι και το θέμα ότι είμαι 26 ετών.
Εγώ δήλωσα για πεζοναύτης και έχω όλη την καλή διάθεση να δουλέψω σκληρά για να αποκτήσω καλύτερη φυσική κατάσταση. Υπάρχει περίπτωση όμως να μην μου δώσουν αυτήν την ευκαιρία; Είναι και το θέμα ότι είμαι 26 ετών.
Μιχάλης έγραψε:Από φυσική κατάσταση είμαι άστα βράστα... Μέσα σε 2-3 χρόνια έβαλα 30 κιλά και πλέον δεν έχω καθόλου αντοχή.Εκεί που έπερνα 50-60 κάμψεις τώρα με το ζόρι βγάζω 25-30. Όσο για τρέξιμο ούτε χιλιόμετρο δεν βγάζω χωρίς να ζοριστώ.
αα εισαι μεγαλος Εσυ προφανως Θα εχεις Σπουδασει κιολας
σε κανενα Γραφειο μπορει να σε βαλουν
Έχω σπουδάσει γεωλόγος και έχω κάνει και μεταπτυχιακό.Αλλά δεν θέλω γραφείο ρε γαμώτο... ΧΕΛ θέλω να γίνω... Πήγα και έβγαλα και δίπλωμα ταχυπλόου για αυτόν τον λόγο!
Κοιτα να δεις Το μονο που ξερω Οτι Οι μεγαλυτεροι και σπουδασμενοι Δεν Κανουνε Αγγαριες και ετσι Και περνανε Περισοτερο λουφα
Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να μην με διώξουν... Τώρα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα...
Είναι κανείς πεζοναύτης τώρα μέσα στον Βόλο; Και αν ναι μπορεί να μου πει αν υπάρχουν και χοντροί πεζοναύτες;
Είναι κανείς πεζοναύτης τώρα μέσα στον Βόλο; Και αν ναι μπορεί να μου πει αν υπάρχουν και χοντροί πεζοναύτες;
Κοιτα να δεις αμα Σε Βγαλουν Ι2 περνας κανονικα
τωρα Επειδη ειμαι βολιωτης Και συχναζει να περναω Συχνα απο εκει Δεν εχω δει κανεναν χοντρο
τωρα Επειδη ειμαι βολιωτης Και συχναζει να περναω Συχνα απο εκει Δεν εχω δει κανεναν χοντρο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες