Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα! καποιος που εχει τελειωσει την πρωτη λυκειου μπορει να παει για εποπ;(23 χρονων);
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Marina2 »

ΜΑΡΙΟΣ ΧΙΟΣ έγραψε:Καλησπερα! Καποιος που εχει τελειωσει την πρωτη λυκειου μπορει να παει για εποπ;(23 χρονων) ;
Αν η ειδικοτητα ειναι γυμνασιου ναι.

Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Gary »

1200 απο το βαθμό του δεκκανέα και μετά, δηλαδή απο τα 1000 ξεκηνάς στο στρατό ξηράς πλέον απο κεί που ήταν 980 και κάτι. Και τώρα 1000, μετά απο ενα ενάμισι χρόνο κανονικά 1200
nickthecooker
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Εκανα τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο περασαν και τωρα περιμενουμε για περετερο εξετασεις ειμαι παντρεμενος με ενα παιδακι (εχω υπηρετησει την θειτια μου στο στρατο ξηρασ) αν μπω με το καλο ο μισθος θα ειναι ιδιος με καποιον που θα μπει << εργενησ>> και ποσο περιπου αν αλλαζει απο αυτον. ας μου απαντηση καποιος αν εχει την ευγενη καλοσυνη ευχαριστω εκ των προτερων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

nickthecooker έγραψε:Εκανα τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο περασαν και τωρα περιμενουμε για περετερο εξετασεις ειμαι παντρεμενος με ενα παιδακι (εχω υπηρετησει την θειτια μου στο στρατο ξηρασ) αν μπω με το καλο ο μισθος θα ειναι ιδιος με καποιον που θα μπει << Εργενησ>> Και ποσο περιπου αν αλλαζει απο αυτον. Ας μου απαντηση καποιος αν εχει την ευγενη καλοσυνη ευχαριστω εκ των προτερων

Άν και δεν θα προσμετρηθούν τα πλεύσιμα νομίζω ότι ο αρχικός μισθός αγγίζει περίπου τα 1100 ευρώπουλα φίλτατε.
nickthecooker
Επάγγελμα: μαγειρας

Δημοσίευση από nickthecooker »

Ευχαριστω δυκ αμα ξερει και καποιος αλλος ας αναντησει.

eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

nickthecooker έγραψε:Εκανα τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο περασαν και τωρα περιμενουμε για περετερο εξετασεις ειμαι παντρεμενος με ενα παιδακι (εχω υπηρετησει την θειτια μου στο στρατο ξηρασ) αν μπω με το καλο ο μισθος θα ειναι ιδιος με καποιον που θα μπει << Εργενησ>> Και ποσο περιπου αν αλλαζει απο αυτον. Ας μου απαντηση καποιος αν εχει την ευγενη καλοσυνη ευχαριστω εκ των προτερων

Σίγουρα ο μισθός σου είναι μεγαλύτερος από έναν εργένη γιατί εσύ παίρνεις επίδομα γάμου και επίδομα τέκνου (νομίζω οτι είναι 120 του γάμου κ 100 για κάθε παιδί). Επειδή όμως δεν σου λέω κάτι σίγουρο, ψάξε λίγο τα posts αυτου του θέματος γιατί σε προηγούμενες σελίδες κάποιος χρήστης τα έχει πολύ αναλυτικά! Καλή επιτυχία στο ναυτικό!Εικόνα
isovitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από isovitis »

Το επιδομα γαμου ειναι 100 ευρω, το επιδομα παιδιου 35 για το πρωτο και 25 για το δευτερο.
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ilias83 »

Δηλαδη αν εχεις 4 παδια ειναι 110 + 100 του γαμου;
cofter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από cofter »

Παιδια 1ον αν δεν ειστε σιγουροι για κατι μην το γραφετε 2ον οποιος εχει φιλο εποπ απλα μπορει να δει το φυλο μισθοδοσιας σασ 3ον καποιοι αναφερουν καποια ποσα τα οποια ειναι χωρις τις καρατησεισ 4ον ο μισθος των εποπ αυξαναιτε με τα χρονια και οχι με τον βαθμο (καθε μονο ετοσ) 5ον εξω ο κοσμος πειναει και καποιοι ''τους χαριχουν γαϊδαρο και τον κοιτουν στα δοντια'' εχω 7 χρονια στο στρατο εχω φαει του κοσμου τα γαμ... α αλλα στα παιδια μου δεν ελειψε ποτε τιποτε ελεος δουλεια ειναι δεν προκειτε να μεινετε απληρωτοι!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω ξερω απο τον αδερφο μου και απο κατι φιλους μου οτι καθαριζουν το μηνα 1200 αλλα σε παραμεθωριο
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τα πρωτα χρονια νομιζω οτι ειναι 960. Σε παραμεθωριο φτανεις τα 1100.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Α! Και το πρωτο 3μηνο που πληρωνονται μαζεμενα τα λεφτα, για 3 μηνες πηρανε κοντα στα 2.500... Καλα λεφτα για να ξεκινησεις
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Kostas13 έγραψε:Α! Και το πρωτο 3μηνο που πληρωνονται μαζεμενα τα λεφτα, για 3 μηνες πηρανε κοντα στα 2.500... Καλα λεφτα για να ξεκινησεις
Αν σκεφτεις πως η ανεργια οδηγει τους νεους Στο στρατο και συνυπολογισεις του νεαρου της ηλικιας Ενος σταθερου μισθου Εκτιμω οτι για αρχη ειναι καλα.
sniper6
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από sniper6 »

Καλα για κοιταξτε στον ιδιωτικο τομεα τι λεφτα δινουν κ τα ξαναλεμε... Συν οτι δεν εχεις την ανασφαλεια οτι μπορει να σε διωξουν ανα πασα στιγμη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες