Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμφωνώ απόλυτα με Greg. Ίσως είναι από τις λίγες - πολύ λίγες - σοβαρές απόψεις που γράφτηκαν. Να ξαναπώ πως πριν λίγες μέρες ρώτησα κάποιον - όχι δικηγόρο - αλλά ανώτερο δικαστικό λειτουργό τι γίνεται στην προκειμένη περίπτωση και μου είπε εν ολίγοις αυτό που είπε ο Greg, με λίγα λόγια δηλ. Ότι όλα αυτά που συζητάμε τα έχουν σκεφτεί πολύ πριν από εμάς. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι ο υπουργός είναι νομικός, οπότε ας το έχουμε στα υπό0ψιν αυτό... Από την άλλη τι περιμέναμε; Αξιοκρατία; Κυβερνάνε 2 δεκαετίες τώρα Τους έπιασε πόνος; Ή νομίζουν ότι όλοι στην Ελλάδα είναι πρόβατα; Όχι δα... Οπότε σε αναμονή. Επίσης και κάτι άλλο, έχω ένα γνωστό ο οποίος πριν χρόνια είχε κάνει τα χαρτιά για δημόσιο - και για να προλάβω κάποιους πριν μερικά χρόνια υπήρχε όριο ηλικίας και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ΑΣΕΠ κλπ.- και λόγο κάποιου κωλύματος τότε τους πήρανε ποτε λέτε; Μετά από 7 χρόνια... Κι όμως τους πείρανε... Βέβαια μετά αυτό καταργήθηκε και παρέμεινε μόνο για τα σώματα ασφαλείας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Οποτε εφεδρε ερχεσαι στα λογια μου... Εγω υποστηριζω αυτο, πως αν θα υπαρξουν επιτυχοντες του '82 θα τους παρουν με χρονο καθυστερηση λογω κωλυματος... Ναι θα συμφνωησω με τον Γρηγορη αλλα να σου υπενθυμισω οτι οι διαδικασιες τελειωσαν στις 2, οχι ομως κ τελειως η προκηρυξη... Στις 2 Νοεβριου θα εβγαιναν τα τελικα αποτελεσματα, οποτε ακομη ειναι σε ισχυ η προκηρυξη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα!
Dum spiro spero
Anonymous

Ναι, συμφωνώ illy σε αυτό που λες, ίσως λέμε το ίδιο με διαφορετικό τρόποΕικόνα απλά θα ήθελα να προσθέσω κάτι σε αυτό που είπες - πάντα προσωπική άποψη - ναι, η προκύρηξη είναι σε ισχύη άλλα η τροπολογία αφορά αποκλειστικά τα μόρια της συνέντευξης, από τη στιγμή που οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν 2 ημέρες πριν τις εκλογές και η μεταβολή που είπε ο υπουργός για 4,7% είναι πολύ μικρή για να αποκλειστούν όλοι οι 82άρηδες, θέλω να πω πως θα έπρεπε να περάσουν τροπολογία για να τροποποιήσουν και τις ημερομηνίες και γενικά όλα εκείνα που στοιχειοθετούν την προκύρηξη, υπήρχε ένα χρονοδιάγραμμα και μία εξελιξη ακριβής των διαδικασιών με ΦΕΚ από το Μάρτη, αυτό δε γίνεται να αλλάξει, διότι είναι αυτό που είπε ο Γρηγόρης... Ότι οι τύποι θα είνα ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ
Anonymous

Πολλά ακούγονται πολλά γράφονται... Σκεφτείτε κάτι... Γεννηθέντες το 1982... Και το 2010 να βγουν τα αποτελέσματα γινόμαστε 28 αλλά δεν το υπερβαίνουμε δηλ. Μέχρι 31-12-2010 είμαστε στο 28ο έτος... Ας τα βγάλουν όποτε θέλουν... Καλημέρα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά για να μην ξεχάσω και αυτά που ξέρω ένας που έχει γεννηθεί 10-10-1982 συμπληρώνει τα 28α γεννέθλιά του στις 10-10-2010. Η προκύρηξη αναφέρει μεταξύ άλλων: "... Να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος Κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις. "Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του 2010 οι γεννηθέντες το 1982 θα έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους από 1 έως 364 μέρες. Όσο για αυτό που αναφέρθηκε για την συμπλήρωση μόνο του έτους γέννησης στην αίτηση ισχύει. Όμως σε όλες τις διαδικασίες που πέρασες είδες να σ'έχουν σημειωμένο/η σε λίστες, να έχουν ιατρικά χαρτιά με τα στοιχεία σου... Αναλογισθείτε λοιπόν γιατί σας ανέφερα αυτό το εδάφιο της προκύρηξης εδώ και ημέρες και μετά να με κρίνετε. Ευχαριστώ...

ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mimis25 »

Το οριο ηλικιας υπολογιζετε απο την μερα που κατεθεσες τα χαρτια σου. Οσο και να αργησει ο διαγωνισμος δε παιζει κανενα ρολο. Και σε 2 χρονια να βγουνε τα αποτελεσματα εισαι Μεσα.
Anonymous

Παιδια με τα ορια ηλικιας τι γινεται; Σημερα ειναι μεχρι 30 ετσι δεν ειναι; Εγω ειμαι 31 με τον νεο χρονο, υπαρχει περιπτωση να με αφησουν να κανω τα χαρτια μου κι εγω;
σαν εφεδρος ηπηρετησα ειδικες δυναμεις, εχω βγαλει το 148 σχολειο πρωην Μ. Υ. Κ και αλεξιπτωτα, σαν μορια πιστευω να εχω κατι παραπανω απλως με το οριο ηλικιας εχω λιγο εως πολυ προβλημα... Ειτε σαν επιλαχων αν δεν υπαρχει ζητηση. Εχω καμμια ελπιδα;
ευχαριστω εκ των προτερων.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Καμμια φιλε μου, λυπαμαι. Και το ηλικιακο οριο ειναι 28, οχι 30. Οποτε καταλαβαινεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Καιτη, σε οτι αφορα το οριο ηλικιας... Ειχα παρει τηλ στο γες για να ρωτησω τι παιζει με τους 82αρηδες, το ποσταρα αλλα το μηνυμα μου διαγραφηκε... Ηταν η πιο εγκυρη πληροφορια που εχει γραφτει εδω μεσα... Ακομη εχω κρατησει την κληση πο το κινητο μου (30.12.2009 12.49, ειχα παρει οταν ημουν στη δουλεια) μου μιλησε ενας κυριος ευγενεστατος... Του ειπα οτι κ καλα ειμαι το 82 κ θα ηθελα να μαθω τωρα που αλλαζει το ετος καταταξης αν υπαρχει προβλημα με το οριο ηλικιας... Μου ειπε πως επειδη επειδη ευθυνονται αυτοι για τρην καθυστερηση των αποτελεσματων δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Υπο αλλες συνθηκες ομως θα υπηρχε προβλημα... Κανονικα οι 82ρησες θα ειχαν προβλημα διοτι η καταταξη θα επρεπε να γινει μεσα στο 2009 διοτι παει με το ετος καταταξης που ηταν το 2009... Αλλα τωρα ειναι δικη τους ευθυνη κ τωρα προσπαθουν να τα μπαλωσουν... Ευτυχως που δεν θα εχετε προβλημα!
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης