Όριο ηλικίας για προκηρύξεις ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ομοιοπαθής και'γω δεν έχω κλείσει τα 28 ή δεν είμαι 28 ούτε θα είμαι οταν θα καταταγώ και στην τελική είμαι ηδη κατεταγμένος οβα του '82. Αλλά πιστεύω δεν θα είμαστε πολύ σε αυτή την ειδική περίπτωση γι'αυτό μας γράψανε στα @@δια τους ενω σε άλλες περιπτώσεις όπως π. Χ ναυτικό η προκυρήξεις τους καλούσαν μέχρι και τους ΕΠΥ που είχαν φύγει να ξαναγυρίσουν ανεβάζοντας τους το όριο μέχρι τα 30 ετη. Ομοίος στην πυροσβεστική όποιος είχε κάνει ενα 6μηνο εποχιακός και ήταν 30 έμπαινε. Τα 2 χρόνια που είμαι οβα είναι συντάξιμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι γκαβαλα έχουν αυτοί που γράφουν τους νόμους μέσα στο κεφάλι τους και δεν σκέφτονται όλες τις περιπτώσεις. Αδικία. Έσχος έσχος. Συμφωνώ να ενωθούμε για να υπάρξει κάποια τροποποίηση στην εγκύκλιο. Αλλά μάλλον το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να αλλάξει κάτι στην επόμενη εγκύκλιο σε καμια πεντάρα χρόνια που εμείς θα είμαστε πια παπούδες. Αξίζει το κόπο όμως να το ψάξουμε για τα παιδιά μας τουλάχιστον χα! Ας μου απαντήσει κάποιος γνώστης λιαν συντόμος γιατι στενεβουν τα χρονίκα περιθώρια υποβολής αιτήσεων (που γίνονται σε εκάστοτε στρατολογίες επειδή είμαστε μέσα στο σύστημα και η μονάδες είναι υπεύθυνες για την ορθότητα αρα δεν θα τα προωθήσουν ποτε).Εικόνα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Φιλε μου οσο δικιο και να εχεις, στο ξαναεγραψα, δε μπορεις να διεκδικησεις κατι.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Φιλε ειμαι ομοιοπαθης. μπορουμε να επικοινωνησουμε β_μενε@χοτμαιλ. κομ
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mila82 »

takis2 έγραψε:Απο τη μια καλα τα λεμε για τα ορια ηλικιας για που λετε εχουν μια λογικη, αλλα περυσι η καταταξη εγινε στις 26 Ιανουαριου και η προκυρηξη βγηκε τον αυγουστο. Αρα δε υπαρχει λογος για κωλημα Ηλικιας.

σε εκεινη την προκηρυξη οι υποψηφιοι που ηταν γεννημενοι 1982 ηταν 26 στα 27, ενω τωρα ειναι 27 στα 28. Φυσικα και υπαρχει λογος για κωλημα ηλικιας...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Εχεις δικαιο φιλε μιλα82. Σορυ. Δεν ειχα δει οτι και στην περυσινη το οριο ηταν 82γενηθεντες. Λες τελικα να ειναι αναγκασμενοι απο το νομο να κανουν καταταξη μεσα στο 2009;
Anonymous

Καλησπερα σας. Πρωτη φορα γραφω εδω... Ηθελα να σας πω οτι η ηλικια παιζει ρολο μονο μεχρι τη ληξη των δοκιμασιων της προκηρυξης! Αρα η ημερομηνια καταταξης των 28 αριδων δεν παιζει ρολο κανενα, ετσι πληροφορηθηκα... Ελπιζω να βοηθησα...
Anonymous

Συμφωνώ με τάκη και αυτό διότι η προκύρηξη λέει γεννηθέντες από 1-1-1982 μέχρι 31-12-1990 που σημαίνει ότι αν π. Χ κάποιος που γίνεται 28 το φλεβάρη, και γενάρη να γίνει η κατάταξη είναι μέσα γιατί δε συμπληρώνει το 28ο έτος. Επίσης η προκύρηξη και η κατάταξη βγήκαν και πρέπει να γίνουν μέσα στο 2009 δίοτι το 2008 ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του 2009 για τα κονδύλια. Αν τα βγάλουν 2010 μππορεί να θεωρηθεί και αντισυνταγματικό διότι τα κονδύλια θα έπρεπε να είναι του 2010, ένα χρόνο μετά δηλ. Όπως γίνεται κάθε χρόνο...

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

έφεδρος έγραψε:Συμφωνώ με τάκη και αυτό διότι η προκύρηξη λέει γεννηθέντες από 1-1-1982 μέχρι 31-12-1990 που σημαίνει ότι αν π. Χ κάποιος που γίνεται 28 το φλεβάρη, και γενάρη να γίνει η κατάταξη είναι μέσα γιατί δε συμπληρώνει το 28ο έτος. Επίσης η προκύρηξη και η κατάταξη βγήκαν και πρέπει να γίνουν μέσα στο 2009 δίοτι το 2008 ψηφίστηκε ο προυπολογισμός του 2009 για τα κονδύλια. Αν τα βγάλουν 2010 μππορεί να θεωρηθεί και αντισυνταγματικό διότι τα κονδύλια θα έπρεπε να είναι του 2010, ένα χρόνο μετά δηλ. Όπως γίνεται κάθε χρόνο...

συμφωνω για τα κονδυλια, αλλα οχι για τα ορια ηλικιας. Δηλαδη αν καποιος ειναι γενημενος το 82 δε μετρανε με ποιο μηνα αυτοι αλλα με βαση το ετος. Δηλαδη και 31 /12 να ειναι καποιος γενημενος για αυτους δε μετραει ο μηνας, αλλα το ετος.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από mila82 »

takis2 έγραψε:Εχεις δικαιο φιλε μιλα82. Σορυ. Δεν ειχα δει οτι και στην περυσινη το οριο ηταν 82γενηθεντες. Λες τελικα να ειναι αναγκασμενοι απο το νομο να κανουν καταταξη μεσα στο 2009;

τι να σου πω φιλε τακη. Ειλικρινα εχω χασει την μπαλα... Ειναι πολυ ενδιαφερουσες οι αποψεις πολλων εδω μεσα και "στεκουν". Μεχρι στιγμης καταλαβαινω οτι καταταξη θα γινει μεσα στο 2009. Ας κανουμε υπομονη ακομα λιγο. Νιωθω οτι το τοπιο αρχιζει να ξεκαθαριζει καπως. Καλη μας επιτυχια!
Anonymous

Κάτι που αφορά του γεννηθέντες 1982... Ρώτησα πριν Μέρες έναν ανώτερο δικαστικό λειτουργό σχετικά με το θέμα μας, εάν δηλ απποριφθούμε όσοι γεν. Το 82' εάν η κατάταξη γίνει το 2010. Μου απάντησε πως δε μπορεί - λογικά - Να γίνει αυτό και πως σίγουρα το έχουν σκεφτεί πριν από εμας, από τη στιγμή που υπάρχει μια προκύρηξη με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για τυχόν κάτι επιπλέον, ενδεχομένως μαζί με την τροπολογία συνέντευξης θα ρυθμιστεί και αυτό το θέμα΄, διότι δε μπορούν να απορρίψουν ένα μεγάλο ποσοστό αφού οι 82 άρηδες θα είναι οι μισοί περίπου απο τους επιτυχόντες... Άρα κάποια φόρμουλα θα βρούνε
Anonymous

Αν καποιος εχει γεννηθει 15/11/91 για παραδειγμα. Στις 15/11/09 θα ειχε κλεισει τα 18. Και μετα απο τρεις μερες θα ηταν η καταταξη. Σωστα; Αρα αυτο με την ημερομηνια γεννησης ειναι αλλο θεμα. Δεν ειναι τεκμηριο ή κινητρο για να γινει η καταταξη αυτο το ετος. Απο γεναρη και βλεπουμε. Συν οτι δεν γινεται εν μεσω εορτων να γινει η καταταξη.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Φελιξ αυτοι δεν βλεπουν ημερομηνια γεννησης αλλα ετος! Συμφωνα με την προκηρυξη ειχαν δικαιωμα αυτοι που φαινοντουσαν οτι ειναι 19 χρονων ως κ 27 χρονων, ασχετα αν δεν θα εχουν κλεισει η οχι... Παει με την ημερομηνια καταταξης! Γι'αυτο τα αποτελεσματα πρεπει οπωσδηποτε να τα βγαλουν μεχρι το ετος 2009... Ωστοσο αν θα βγαλουν μεσα στο ετος εννοειται οτι δεν θα απορριφθουν οι γεννηθεντες του '82 διοτι ειναι δικο τους σφαλμα που τα αργησαν, αυτοι ζητησαν αναστολη, οποτε αυτοι χρεωνονται την καθυστερηση
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από illy »

Αλλωστε ειναι τοσο σαφες στην προκηρυξη... Γραφει ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ! Δειτε το καλυτεραΕικόνα Ωστοσο αν τα βγαλουν το 2010 κ απορριψουν τους '82 θα ειναι το λιγοτερο γελοιοι διοτι δεν φροντισαν να τα βγαλουν την ωρα που επρεπε!
Dum spiro spero
Anonymous

Καλησπέρα και από εμένα, αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Έχω ένα ξάδερφο ο οποίος έχει πολλά χρόνια στο στρατό και μπήκε τότε με το Θεσμό των ΕΠΥ. Και με τη δική τους την περίπτωση είχε συμβεί ό, τι γίνεται και με εμάς... Πέρασε δηλ. Η χρονιά Και Παρόλο που κάποιοι ξεπερνούσαν το όριο, τους πήραν γιατί η καθυστέρηση ήταν από την κυβέρνηση... Κάτι ανάλογο πρέπει - λογικά- να συμβεί και σε μας. Το γεγονός ότι υπάρχει μία προκύρηξη που τρέχει από το Μάρτη, περάσαμε άπαντες όλες τις διαδικασίες όλα τα χαρτιά και τα σχετικά είναι εντάξει και είχαμε φτάσει στα αποτελέσματα, δε θα μας χρεώσουν λογικά αυτή την καθυστέρηση, διότι με αυτή τη λογική πρέπει να αλλαχθεί η προκύρηξη από την αρχή... Δε νομίζω ότι θα κάνουν κάτι το οποιό θα το πιστωθούν αρνητικά, δε στέκει ρε παιδιά, δικιά τους οι καθυστέρηση και μη νομίζετε ότι δε ξέρουν τι τους περιμένει από μερικές χιλιάδες 82άρηδες, εγώ προσωπικά - ελπίζω να μη χρειαστεί - θα τους κυνηγήσω αν κάνουν καμιά πατάτα

Anonymous

Ερωτηση : Εχει ψάξει κανεις νομικα αν εχει το δικαιωμα η Κυβερνηση Να παγωσει το διαγωνισμο; Ο διαγωνισμος είχε προκηρυχθει Και ειχε τελειωσει 02 Οκτ 2009 πριν εκλεγει... Στις 04 Οκτ. Αρα με ποιο δικαιωμα ηρθε να επεμβει και να τον αλλαξει Κατι τελειωμενο... Εχει το νομικο ερεισμα να το κανει, αφου δεν ψηφισε καποιο νομο, αλλα εγινε προφορικα με δηλώσεις; Επρεπε να ανακοινωσει αποτελεσματα και αφου δεν το εκανε αρα ειναι Ισως 'παρανομο' ; PS . Και καλα πρασινη αξιοκρατια... Να θυμισω οτι οι γραμματεις Που διοριστηκαν στα υπουργεια Ειναι ολοι πρωην βουλευτες Πασοκ Ειτε πρωην συνεργατες. Και ειναι κατι που ειναι ολοφανερο και μαθαινεται παντου στα ΜΜΕ. Αρα εγω τι αποτελεσματα να περιμενω στο διαγωνισμο ΕΠΟΠ που ειναι αδιαφανες και δε φαινεται τπτ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης