575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)
Ρε μαγκες σημερα περασα περιοδευον και δηλωσα πεζοναυτης ομως τους ειχε στο πεζικο. στις εδ δυναμεις ειχε επιλογες μονο ως καταδρομεας και αλεξιπτωτιστης. δεν υποτειθετε οτι οι πεζοναυτες ειναι εδ; και κατι αλλο, ειμαι γεννημενος το '92 και ομως το χαρτι λεει οτι περναω το 2013 δηλαδη 21 χρονων; Γινετε να μπω νωριτερα; Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα οποιος ξερει θα ηθελα να μου απαντησει. ευχαριστω προκαταβολικα.
Στη διακοπή της αναβολής δήλωσα πεζοναύτες.
μπαίνω ΚΕΤΘ Φεβρουάριο.
Αυτό είναι πεζοναύτες ή όχι;
μπαίνω ΚΕΤΘ Φεβρουάριο.
Αυτό είναι πεζοναύτες ή όχι;
Κετθ = κεντρο εκπαιδευσης τεθωρακισμενων
Melkor έγραψε:Κετθ = κεντρο εκπαιδευσης τεθωρακισμενων
Nassos έγραψε:Επίσης από το 2008 φιλοξενείται και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών στα κτήρια που βρίσκονται απένταντι από το Κεντρικό ΚΨΜ. Όχι του Κλιμακίου της ΕΛΔΥΚ, στην απέναντι πλευρά.
Nassos έγραψε:Είναι Κέντρο Τεθωρακισμένων.
Εκεί έχει εγκατασταθεί και το Τάγμα Πεζοναυτών επειδή έχει μεγαλύτερο χώρο και επειδή πλέον ανήκουν στο Σώμα του Πεζικού. Πριν ήταν στη Χαλκίδα και άνηκαν στις Ειδικές Δυνάμεις. Εκεί κάνουν και εκπαίδευση με τα άρματα.
Μην ανησυχεις, ειναι στις Ειδ. Δυναμεις. Κατι σειρουλες μου, που τους ειχαν να παρουσιαστουν στα 20 τους, ειχαν δηλωσει εθελοντες και ειχαν παρουσιαστει στα 18 τους. Καλα θα κανεις να ρωτησεις ομως και στο Στρατολογικο σου Γραφειο...GIORGOS έγραψε: Ρε μαγκες σημερα περασα περιοδευον και δηλωσα πεζοναυτης ομως τους ειχε στο πεζικο. Στις εδ δυναμεις ειχε επιλογες μονο ως καταδρομεας και αλεξιπτωτιστης. Δεν υποτειθετε οτι οι πεζοναυτες ειναι εδ; Και κατι αλλο, ειμαι γεννημενος το '92 και ομως το χαρτι λεει οτι περναω το 2013 δηλαδη 21 χρονων; Γινετε να μπω νωριτερα; Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα οποιος ξερει θα ηθελα να μου απαντησει.ευχαριστω προκαταβολικα.
Και κατι αλλο ακομα. Για παραδειγμα πως ειναι μια καθημερινη μερα ως πεζοναυτης; Δηλαδη τι κανεις απο την ωρα που θα ξυπνησεις μεχρι το βραδυ; Δηλαδη τρεχεις ολη μερα και περνεις καμψεις κανεις ασκησεις κλπ. τρεξιμο ποση ωρα περιπου και ποσες καμψεις με το που μπεις (δεν κανω πολλες αλλα ελπιζω να μας ξεκινανε χαλαρα
)

Σε γενικες γραμμες στο Κεντρο το πρωι εχει μια ωρα γυμναστικη (γυρω στα 5 χλμ τρεξιμο και μετα ασκησεις/διατασεις/καμψεις κτλ), επειτα μια μικρη πορεια 7χλμ για εκπαιδευτικα μαθηματα, στιβο μαχης. Ολα αυτα ειναι σχετικα και αναλογα τη μερα και τη περιοδο (δηλαδη αν εχει βολες, θαλασσιες, νυχτερινες, εαν εισαι στη Βασικη, στα ΠΕΝ, στα ΛΥΒ κτλ). Μην αγχωνεσαι παντως, δε χρειαζεται να μασας σιδερα για να επιβιωσεις. Θεληση και ψυχικη δυναμη να χεις. Ολα κρινονται στο μυαλο, το σωμα ακολουθει... Εγω τη θητεια μου την εκανα ετσι (/forum/forum_posts.asp?TID=682&KW=&PID=58675#58675), αλλα εκανα 12μηνο. Ισως εχουν αλλαξει καποια πραγματα.Giorgos έγραψε: Και κατι αλλο ακομα. Για παραδειγμα πως ειναι μια καθημερινη μερα ως πεζοναυτης; Δηλαδη τι κανεις απο την ωρα που θα ξυπνησεις μεχρι το βραδυ; Δηλαδη τρεχεις ολη μερα και περνεις καμψεις κανεις ασκησεις κλπ. Τρεξιμο ποση ωρα περιπου και ποσες καμψεις με το που μπεις (δεν κανω πολλες αλλα ελπιζω να μας ξεκινανε χαλαρα)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
Μέχρι να ορκιστείτε θα κάνετε πολλές ώρες πρόβες ορκομωσίας και γενικά θα μάθετε πως θα χαιρετάτε πως θα παρουσιάζεστε, να στρώνετε το κρεβάτι να φτιάχνετε το ντουλάπι όπως προβλέπετε. Μετά δεν ξέρω. Γιατί έφυγα πήγα πεύκο
Ελα ρε φιλε 2010α και γω ΚΕΕΔ αυλωνα παρουσιαζομαι 9/2
και ψαχνω να βρω και κανενα αλλον τοσες μερες.
απο που;
και ψαχνω να βρω και κανενα αλλον τοσες μερες.
απο που;
ΜΗΤΣΟ, θεσσαλονίκη ρε.
στο site που κοίταξα βέβαια δε γράφει ΚΕΕΔ, αλλά ΚΕΤΘ ε;
χαρτί σου'ρθε;
χαρτί σου'ρθε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
2010Α έγραψε:ΜΗΤΣΟ, θεσσαλονίκη ρε.
χαρτί σου'ρθε;
Αν λέει ΚΕΤΘ τότε παρουσιάζεσε αυλώνα τεθωρακισμένα και όχι ειδικές δυνάμεις
Χαρςι δεν μος ηρθε ακομα.αν θες να μαθεις αν παροςςιαζεςαι ΚΕΕΔ πριν ερθει ςο
ςαρςι ςιγοςρα ρςςα ςςο ςςραςολογικο γραςειο
ςαρςι ςιγοςρα ρςςα ςςο ςςραςολογικο γραςειο
προφανώς, στο Κέντρο Τεθωρακισμένων παρουσιάζομαι,ΓΜΑΚ έγραψε:2010Α έγραψε:ΜΗΤΣΟ, θεσσαλονίκη ρε.
χαρτί σου'ρθε;
Αν λέει ΚΕΤΘ τότε παρουσιάζεσε αυλώνα τεθωρακισμένα και όχι ειδικές δυνάμεις
αλλά το θέμα είναι αν θα έχουμε κάποια σχέση στην αρχή με την εκπαίδευση των πεζοναυτών, επειδή λέει "όπλα-σώμα κατάταξης: Ειδικές δυνάμεις"
και επειδή δήλωσα πεζοναύτες.
Εσύ ρε ΜΗΤΣΟ
ΚΕΕΔ Αυλώνα παρουσιάζεσαι;
έχει εκεί;
ΚΕΕΔ Αυλώνα παρουσιάζεσαι;
έχει εκεί;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες