575 Τάγμα Πεζοναυτών (ΚΕΤΘ Αυλώνα)
ΠΑΙδες καλησπερα! Και γω βολο παρουσιαζομαι στις 9/11 με το καλο. Στους πεζοναυτες υεα. Τι να παρω μαζι μου; Και κατι αλλο, οι πεζοναυτες ειναι ειδικες δυναμεις! Ετσι ελεγε τουλαχιστον στο δελτιο απογραφης που συμπληρωσα στη στρατολογια. Ειμαι απο αθηνα, ομως μετα θελω να κατσω βολο. Γινεται αυτο; Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει αμεσα. Ευχαριστω
Σηγουρα Στης 9;
εγω Στης 10 και Υεα. Το να παρεις Μαζι σου Γραφει Ηδη Σχετικα με αυτο σε αλλο αρθρο
ειναι Στης Ειδικες Δυναμεις Μονο Που Τα Γραφεια Τους μεταφερθικαν Στο Πεζικο
το αν θα κατσουμε Βολο δεν Ξερω Το μονο που Ξερω ειναι οτι μας Περιμενει Πο***τσα Στην Κρητη
εγω Στης 10 και Υεα. Το να παρεις Μαζι σου Γραφει Ηδη Σχετικα με αυτο σε αλλο αρθρο
ειναι Στης Ειδικες Δυναμεις Μονο Που Τα Γραφεια Τους μεταφερθικαν Στο Πεζικο
το αν θα κατσουμε Βολο δεν Ξερω Το μονο που Ξερω ειναι οτι μας Περιμενει Πο***τσα Στην Κρητη

Φιλε οντως είναι ειδικες δυναμεις, με τα μορια κ με τα ολα τους. Αν θελεις να μεινεις Βολο ειναι πιο ευκολο γιατι εκει ειναι η εδρα της 32 ΤΑΞ Π/Ν κ εχει πιο πολλες μοναδες/υπομοναδες οποτε κ χρειαζονται κ πιο πολυ κοσμο.
Τωρα αυτα που πρεπει να παρεις ειναι σιγουρα καμια 10 φανελακια παραλλαγης (σου δινουν μονο 2),10 ζευγαρια καλτες (σου δινουν μονο 2), ισοθερμικη φορμα (πιστεψε με χρειαζεται για το βραδινο χειμερινο σκοπετο), φακο (για να αλλαζεις το βραδυ στη διμοιρια μετα την υπηρεσια χωρις να σε βριζουν), καμια 5-6 λουκετα (μικρα), σακο παραλλαγης (σου δινουν ενα μικρο που δε χωραει κ πολλα-πολλα), σπρευ ή αλοιφη για κοριους (οπωσδηποτε), εννοειται ξυριστικα-αφρολουτρα-σαμπουαν-σαπουνια-οδοντοβουρτσες κλπ κ κινητο ΧΩΡΙΣ καμερα (τουλαχιστον για το κεντρο).
Συμβουλη απο εναν λοχια 303: Στο κεντρο μη προκαλεις, μη τραβας τη προσοχη, ακου τους εκπαιδευτες κ μη δινεις σημασια. Ο, τι να σου πουνε-κανουνε δε ειναι προσωπικο, ειναι ανωτερω διαταγες. Σιγουρα θα σπαστεις πολλες φορες, αλλα πιστεψε με στο τελος θα σου μεινουν μονο οι ασκησεις κ τα καλαμπουρια με τις σειρες σου. Καλη θητεια!
Τωρα αυτα που πρεπει να παρεις ειναι σιγουρα καμια 10 φανελακια παραλλαγης (σου δινουν μονο 2),10 ζευγαρια καλτες (σου δινουν μονο 2), ισοθερμικη φορμα (πιστεψε με χρειαζεται για το βραδινο χειμερινο σκοπετο), φακο (για να αλλαζεις το βραδυ στη διμοιρια μετα την υπηρεσια χωρις να σε βριζουν), καμια 5-6 λουκετα (μικρα), σακο παραλλαγης (σου δινουν ενα μικρο που δε χωραει κ πολλα-πολλα), σπρευ ή αλοιφη για κοριους (οπωσδηποτε), εννοειται ξυριστικα-αφρολουτρα-σαμπουαν-σαπουνια-οδοντοβουρτσες κλπ κ κινητο ΧΩΡΙΣ καμερα (τουλαχιστον για το κεντρο).
Συμβουλη απο εναν λοχια 303: Στο κεντρο μη προκαλεις, μη τραβας τη προσοχη, ακου τους εκπαιδευτες κ μη δινεις σημασια. Ο, τι να σου πουνε-κανουνε δε ειναι προσωπικο, ειναι ανωτερω διαταγες. Σιγουρα θα σπαστεις πολλες φορες, αλλα πιστεψε με στο τελος θα σου μεινουν μονο οι ασκησεις κ τα καλαμπουρια με τις σειρες σου. Καλη θητεια!
Ισοθερμικη φορμα
δεν το Σκεφτηκα Θα Το εχω Στο νου μου
ioannis91 έγραψε:Ισοθερμικη φορμα
Πάρε κάτι φθηνό και καλό. Και επίσης να έχεις μαζί σου γάντια-σκούφο με Thinsulate. Γιατί στο Βόλο κάνει φοβερό κρύο.
Βασικα Σκεφτηκα να παρω Αυτα Που εχουν οι εγγλιματιες Που Βλεπεις Μονο τα ματια Πως το λενε;
λεει καθολου να παρω Κατι τετοιο
λεει καθολου να παρω Κατι τετοιο
Δεν ξέρω εάν θα σε αφήσουν να φορέσεις full-face.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
MiRo31285 έγραψε:Καλησπερα.
μπαινω απο ναυπλιο βολο. Κουλο;
Γιατι κουλό και εγώ από αθήνα είμαι και είχα μπει βόλο
Και τωρα εισαι γ´ μακ;
Μπαινω πεζοναυτης 10/11 σε 3 μερες θα μαθω αλλα τελικα ειμαστε στις Ε. Δ ας απαντησει καποιος που 3ερει 100% γιατι πολλα ακουο...
giannis έγραψε:Μπαινω πεζοναυτης 10/11 σε 3 μερες θα μαθω αλλα τελικα ειμαστε στις Ε. Δ ας απαντησει καποιος που 3ερει 100% γιατι πολλα ακουο...
Υπεγράφη από τον απερχόμενο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγο Δημήτριο Βούλγαρη η εισήγηση για την εκ νέου απόδοση της εδρεύουσας στον Βόλο 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32η ΤΑΞ ΠΝ) στις Ειδικές Δυνάμεις.
Σύμφωνα με πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) το ζήτημα πρόκειται να εισαχθεί στο άμεσο μέλλον προς συζήτηση στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ), υπό την προεδρία του νέου Α/ΓΕΣ αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου, για την οριστική διευθέτηση του.
Η ανωτέρω απόφαση είναι εξαιρετικά σημαντική για τους στρατεύσιμους Που υπηρετούν στην Ταξιαρχία, και οι οποίοι πρόκειται να απολαύσουν εκ νέου το όφελος των επιπλέον μορίων που θα λαμβάνουν για να τα χρησιμοποιήσουν στην πρόσληψη τους σε διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου.Σε αυτό το επίπεδο η εν λόγω απόφαση αποτελεί σημαντικό μέτρο μέριμνας προσωπικού καθώς «πριμοδοτεί» το στρατεύσιμο προσωπικό της ταξιαρχίας στην προσπάθεια (όσων απο αυτούς το επιθυμούν) να αποκατασταθεί επαγγελματικά στο δημόσιο.
Υπενθυμίζεται ότι το 2006, το ΓΕΣ είχε αποφασίσει τη μετάπτωση της ταξιαρχίας από σχηματισμό Ειδικών Δυνάμεων σε σχηματισμό Πεζικού. Στο πλαίσιο αυτό από τις αρχές του 2007 και για όλη τη διάρκεια του έτους (4 Εκπαιδευτικές Σειρές Στρατευσίμων Οπλιτών-ΕΣΣΟ) άρχισαν να τοποθετούνται στην Ταξιαρχία στρατεύσιμοι του Πεζικού, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέρχονται από την περιοχή της Θεσσαλίας.
Το 2008 η διαδικασία «μετάβασης» της 32ης ΤΑΞ ΠΝ στο Πεζικό από τις Ειδικές Δυνάμεις, προχώρησε στο επόμενο στάδιο όταν για πρώτη φορά τοποθετήθηκαν στις μονάδες της μόνιμοι λοχίες του Όπλου του Πεζικού. Σε επόμενες φάσεις άρχισαν να τοποθετούνται επιπλέον στελέχη του Πεζικού ώστε σε βάθος τριετίας να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Είναι αυτονόητο ότι με την οριστικοποίηση της ανωτέρω απόφασης η περιγραφείσα διαδικασία πρόκειται να αναστραφεί.
Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr
Μήπως κάποιος ξέρει αν οι καταδρομείς στη Κύπρο έχουν διπλάσια μόρια;

Nick έγραψε:Μήπως κάποιος ξέρει αν οι καταδρομείς στη Κύπρο έχουν διπλάσια μόρια;
Όχι.
Μοριοδοτούνται κανονικά όπως και οι καταδρομείς που υπηρετούν στην Ελληνική επικράτεια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
ioannis91 έγραψε:Και τωρα εισαι γ´ μακ;
Έχω απολυθεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες