Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

«Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φετινής σειράς στην Κομοτηνή αποτελεί η συντριπτική υπεροχή των γυναικών, καθώς από τα 265 νέα στελέχη, οι 221 είναι γυναίκες και οι 44 άνδρες.» 
Για εσάς που λέγατε ότι δεν έχουν θέμα με τις γυναίκες… δεν βλέπετε τι γίνεται ; Μόνο γυναίκες μπαίνουν και αν και στις πανελλήνιες είχαν βάλει τσιπάκι δεν θα πέρναγαν ούτε οι μισές… Όπως και έγινε με την δική μας προκήρυξη. Ενας κόφτης ήταν γιατί θα γέμιζαν και από εμάς άλλες τόσες αν δεν τον έβαζαν. Θεωρώ από εδώ και πέρα θα βάζουν πάντα τσιπάκι για να το περιορίσουν αυτό. Κρίμα που δεν είχε μπει και στις φετινές πανελλήνιες γιατί τα πράγματα ήταν αστεία. Μπήκαν κοπέλες που είχαν τρέξει και 5 λεπτα.. ή κάνουν και την άλλη την μαγκιά με τον στρατό που τους περνάνε όλους για να κάνουν τα χαρτιά τους στην αστυνομία… Αδικούνται έτσι οι γυναίκες που πραγματικά προπονήθηκαν και αξίζουν μια θέση στο σώμα. 

Επισκέπτης

Εγώ θα πω κάτι έχοντας μια εμπειρία στο δημόσιο. Για ποιο λόγο κάθεται ο καθένας εδώ και κλαίγεται γιατί μπήκαν τα παιδιά με πτυχίο πρώτα, γιατί δεν ήταν καθόλου ελαστικοί με τους χρόνους, γιατί έκλεψαν την κατσίκα του γείτονα κτλ. Η πραγματικότητα είναι αυτή δυστυχώς ή ευτυχώς και πρέπει να την αποδεχτούμε. Επίσης για αυτούς που λένε για τα παιδιά με πτυχίο. Έτυχε να δώσω και εγώ έχοντας πτυχίο και αυτό με έβαλε αρκετά μπροστά. Δηλαδή εσείς χωρίς πτυχίο τι έχετε; Ειδικές δυνάμεις και είσαστε τρίτεκνοι/πολυτεκνοι; Μπράβο σας σχεδόν όλα τα παιδιά έχουμε τα ίδια πράγματα από αυτούς που δώσαμε μαζί. Τώρα για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο. Καλό θα ήταν να σταματήσει η κλάψα γιατί όταν μπείτε στο σώμα με το καλό και σας πουν κάνε αυτό κάνε εκείνο θα σας κακοφαίνεται. Καλή επιτυχία σε αυτούς που δίνουν και καλή αρχή σε αυτούς που θα αρχίσουν την σταδιοδρομία τους!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 07, 2026 2:42 pm Εγώ θα πω κάτι έχοντας μια εμπειρία στο δημόσιο. Για ποιο λόγο κάθεται ο καθένας εδώ και κλαίγεται γιατί μπήκαν τα παιδιά με πτυχίο πρώτα, γιατί δεν ήταν καθόλου ελαστικοί με τους χρόνους, γιατί έκλεψαν την κατσίκα του γείτονα κτλ. Η πραγματικότητα είναι αυτή δυστυχώς ή ευτυχώς και πρέπει να την αποδεχτούμε. Επίσης για αυτούς που λένε για τα παιδιά με πτυχίο. Έτυχε να δώσω και εγώ έχοντας πτυχίο και αυτό με έβαλε αρκετά μπροστά. Δηλαδή εσείς χωρίς πτυχίο τι έχετε; Ειδικές δυνάμεις και είσαστε τρίτεκνοι/πολυτεκνοι; Μπράβο σας σχεδόν όλα τα παιδιά έχουμε τα ίδια πράγματα από αυτούς που δώσαμε μαζί. Τώρα για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο. Καλό θα ήταν να σταματήσει η κλάψα γιατί όταν μπείτε στο σώμα με το καλό και σας πουν κάνε αυτό κάνε εκείνο θα σας κακοφαίνεται. Καλή επιτυχία σε αυτούς που δίνουν και καλή αρχή σε αυτούς που θα αρχίσουν την σταδιοδρομία τους!

Ρε αδερφέ σορρυ κιόλας αλλά είσαι σε άλλο επεισόδιο. Έχουμε φύγει από αυτό εδώ και καιρό τώρα Δινουν οι δεύτεροι και αναμένουμε. Πάμε παρακάτω 
Επισκέπτης

Τελικά έχει ακούσει κανείς αν της αυξήσει τις θέσεις;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 07, 2026 10:08 am Πολύ θα δηλώσουμε παραίτηση στην Τρίπολη μέσα γιατί οι συνθήκες είναι πραγματικά στρατοπέδου και έχει να κάνει πραγματικά λες και είσαι ξανά σε στρατό. Εμένα ο κολλητός μου που πήγε πέρυσι μου είπε τα χειρότερα εγώ που είμαι φρουρός του 19 και είχαμε πάει στην Κομοτηνή κάναμε ζωή και κότα καμία σχέση υπομονή παιδιά 

Ναι και σας φύγανε ένα σωρό λεφτά για να βγαίνετε έξω στην φοιτητουπολη όμως. Εγώ ευτυχώς χάλασα μόνο ένα 400αρι κάτω στην Τρίπολη που στην ουσία τα 300 ευρώ ήταν για το φαγητό πού τους δίναμε υποχρεωτικά λεφτά. Έκανα οικονομία δεν ήθελα να δώσω δραχμή στους βρωμυλους τους μωαμεθανούς.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 07, 2026 2:42 pm Εγώ θα πω κάτι έχοντας μια εμπειρία στο δημόσιο. Για ποιο λόγο κάθεται ο καθένας εδώ και κλαίγεται γιατί μπήκαν τα παιδιά με πτυχίο πρώτα, γιατί δεν ήταν καθόλου ελαστικοί με τους χρόνους, γιατί έκλεψαν την κατσίκα του γείτονα κτλ. Η πραγματικότητα είναι αυτή δυστυχώς ή ευτυχώς και πρέπει να την αποδεχτούμε. Επίσης για αυτούς που λένε για τα παιδιά με πτυχίο. Έτυχε να δώσω και εγώ έχοντας πτυχίο και αυτό με έβαλε αρκετά μπροστά. Δηλαδή εσείς χωρίς πτυχίο τι έχετε; Ειδικές δυνάμεις και είσαστε τρίτεκνοι/πολυτεκνοι; Μπράβο σας σχεδόν όλα τα παιδιά έχουμε τα ίδια πράγματα από αυτούς που δώσαμε μαζί. Τώρα για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο. Καλό θα ήταν να σταματήσει η κλάψα γιατί όταν μπείτε στο σώμα με το καλό και σας πουν κάνε αυτό κάνε εκείνο θα σας κακοφαίνεται. Καλή επιτυχία σε αυτούς που δίνουν και καλή αρχή σε αυτούς που θα αρχίσουν την σταδιοδρομία τους!

Έχεις και ειδικές δυνάμεις και επαγγελματικό δίπλωμα και μηχανή απεριόριστο? Δεν νομίζω... Επίσης την πραγματικότητα για τα πτυχία την έχουμε εξηγήσει πολλάκις ότι η αλλαγή έγινε για να ψηφοθηρικους λόγους ούτως ώστε να βουλευτούν άτομα πού με το πτυχίο τους δεν έβρισκαν με τίποτα δουλειά πάνω σε αυτό που έχουν σπουδάσει που στην ουσία κακό για αυτά ήταν γιατί μπαίνεις σε μία θέση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο τριτοβάθμιας. Απλά ο υπουργός είδε ότι έμενε πολύς κόσμος στην απέξω που με την παλιά μοριοδοτηση θα ήταν ψηλά οπότε κράτησε ενεργό τον πίνακα δύο χρόνια για να ισορροπήσει τα πράγματα. 

Επισκέπτης

Ποια η διαφορα μιας ψηφου ενος πτυχιουχου και ενος χωρις;
οσοι τα λετε δε παιζει να ειστε πανω απο 22χρονων βαρια.
δεν ειμαστε εφορια ουτε δημος εδω δεν υπαρχει δευτεροβαθμια και τριτοβαθμια εκπαιδευση.οσοι σπουδασαν μαγκια τους και ανταμοιβονται.οταν με το καλο μπειτε οσοι δεν εχετε πτυχιο μη τυχον και λετε τετοιες πιπες στο σωμα θα γελανε μαζι σας
Επισκέπτης

Για το παιδί που λέει για τα διπλώματα. Έχω γ με πει και α για μηχανή. Τα οποία αν διάβαζες την μοριοδότηση δεν μετράνε πέρα από 1 μόριο που παίρνεις αν έχεις β κατηγορίας δίπλωμα. Σταμάτα να σε καίει το ότι κάποιοι επέλεξαν να σπουδάσουν και ανταμείβονται σε αυτή την προκήρυξη για αυτό 
Επισκέπτης

Αρχίσατε πάλι τις *****. Δε μας ενδιαφέρει ποιοι έχετε πτυχίο ή όχι. Εδώ μπαίνουμε για ενημέρωση 
Επισκέπτης

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα να πάω αύριο το πρωί στο Πειραιά θα δώσουν κάτι χαρτιά 
Και μου είπαν ότι 30 του μήνα ορκωμοσία και 1 Νοεμβρίου θα πάμε Τρίπολη 
Όσο τώρα για την Τρίπολη και αυτά που ακούω συγνώμη που θα το πω έτσι αλλά είναι γελοία 
Δεν ξέρω αν κάποιοι περίμεναν να  βρουν κάνα ριζορτ ή πενταστερο ξενοδοχείο......!!!!
Αν κλαίτε από τώρα...... για κάτι τέτοιο.... καλύτερα να μην πάτε.....
Τρείς μήνες είναι μόνο δείτε το ΜΌΝΟ θετικά 
Και πιστεύω ότι όσα παιδιά έχουν περάσει από της ειδικές δυνάμεις όπως και γω τα ακούω αυτά και πραγματικά γελάω 

Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους 
ξέρει κάποιος άμα μετά τις 16 Οκτώβρη θα καλέσουν την σειρά 1250+ ώστε να υπάρχουν επιλαχόντες για τυχόν παραιτήσεις ;

Επισκέπτης

Πέρασα επιτυχώς τις ΠΚΕ και είμαι και εγώ στον πίνακα με τους ικανούς. Ούτε email έλαβα, ούτε τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος που δεν έχει λάβει κανένα νεο; 
Επισκέπτης

Έχεις και ειδικές δυνάμεις και επαγγελματικό δίπλωμα και μηχανή απεριόριστο? Δεν νομίζω... Επίσης την πραγματικότητα για τα πτυχία την έχουμε εξηγήσει πολλάκις ότι η αλλαγή έγινε για να ψηφοθηρικους λόγους ούτως ώστε να βουλευτούν άτομα πού με το πτυχίο τους δεν έβρισκαν με τίποτα δουλειά πάνω σε αυτό που έχουν σπουδάσει που στην ουσία κακό για αυτά ήταν γιατί μπαίνεις σε μία θέση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο τριτοβάθμιας. Απλά ο υπουργός είδε ότι έμενε πολύς κόσμος στην απέξω που με την παλιά μοριοδοτηση θα ήταν ψηλά οπότε κράτησε ενεργό τον πίνακα δύο χρόνια για να ισορροπήσει τα πράγματα. 

Η θέση δεν υπάγεται ούτε σε ΔΕ , ούτε σε ΤΕ , ούτε σε ΠΕ. Τι βλακίες μας γράφετε εδώ μέσα από το καλοκαίρι ; Έχουμε κουραστεί να μπαίνουμε να ενημερωθούμε και να έχουμε κι εσάς που βρίζεστε εδώ μέσα άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και δεν προσφέρετε και τίποτα . Σας σβήνει η διαχείριση τα μηνύματα και πάλι μπαίνετε και γράφετε το ίδιο μήνυμα και σας το ξανά σβήνει . Δεν μας αφορά τι έχετε και τι δεν έχετε . Εδώ είναι για ενημέρωση , όχι για να βγάλετε τα εσώψυχα σας . Η μοριοδότηση αυτή είναι , είτε σαρεσει είτε όχι , το τι έχει το εκάστοτε υπουργείο στο μυαλό του δεν μπορείς να το ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ , ούτε κανένας μας. Αυτή είναι η μοριοδότηση και δεν σε αναγκάζει κανείς να κάνεις τα χαρτιά σου .Μας έχετε ζαλίσει στις βρισιές , κάθεστε ολόκληροι μαντραχαλάδες και κλαίγεστε για την μοριοδότηση , τα πτυχία και το αν βγάζουν οι γυναίκες 4:30 ή 4:50. ΕΛΕΟΣ κάπου ! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 08, 2026 8:02 am Πέρασα επιτυχώς τις ΠΚΕ και είμαι και εγώ στον πίνακα με τους ικανούς. Ούτε email έλαβα, ούτε τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος που δεν έχει λάβει κανένα νεο; 

Υπάρχουν κι άλλοι . Απλά το τμήμα σου δεν έχει λάβει την καρτέλα με τους επιτυχόντες ακόμη , κάνε υπομονή 
Επισκέπτης

Στις 30 του μήνα η ορκωμοσία που θα είναι ; 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες