Καλα και εσυ μπορει να λεω ***** μην αγχωνεσαι χαχαχα
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2026)
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μεταφορέας
Re: Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2026)
Εγώ πιστεύω θα είναι εκεί στης 1500 και λίγο παραπάνω τώρα δεν ξέρω από ποια κατηγορία έχει ποιο πολύ ζήτησηΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 9:17 amΚαλα και εσυ μπορει να λεω ***** μην αγχωνεσαι χαχαχα
-
Επισκέπτης
Είπανε θα ακολουθήσουν κι άλλες προκηρύξεις για λιμενικό, αλλά σε δεύτερο χρόνο. Πιστεύεις θα τραβήξει από αυτήν ή θα είναι εντελώς νέες προκηρύξεις;Liakteo έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 10:43 amΕγώ πιστεύω θα είναι εκεί στης 1500 και λίγο παραπάνω τώρα δεν ξέρω από ποια κατηγορία έχει ποιο πολύ ζήτηση
-
Επισκέπτης
Το Λιμενικό παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Παρόλα αυτά η διαφορά εδώ είναι ότι έχουν βγει πάρα πολλές προκηρύξεις και υπάρχει απορρόφηση. Αυτό μπορεί να δείχνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Θα φανεί στο χειροκρότημα.
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Τι εννοείς έχουν βγει πολλές και ηπαρχει απορρόφηση ;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 am Το Λιμενικό παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Παρόλα αυτά η διαφορά εδώ είναι ότι έχουν βγει πάρα πολλές προκηρύξεις και υπάρχει απορρόφηση. Αυτό μπορεί να δείχνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Θα φανεί στο χειροκρότημα.
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Λένε ότι θα έχει άλλη μια με τον ιδιο αριθμό τώρα αυτό μπορεί και να μην γίνει αλλά αν γίνει πιστεύω θα τραβήξει και από αυτήνΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 amΕίπανε θα ακολουθήσουν κι άλλες προκηρύξεις για λιμενικό, αλλά σε δεύτερο χρόνο. Πιστεύεις θα τραβήξει από αυτήν ή θα είναι εντελώς νέες προκηρύξεις;Liakteo έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 10:43 amΕγώ πιστεύω θα είναι εκεί στης 1500 και λίγο παραπάνω τώρα δεν ξέρω από ποια κατηγορία έχει ποιο πολύ ζήτηση
-
Επισκέπτης
Εννοώ ότι πολλοί έχουν μπει σε άλλες προκηρύξεις και πιθανόν να μην ασχοληθούν με αυτήν εδώ. Αν ισχύσει αυτό, τότε είναι υπέρ μας καθώς μειώνεται ο ανταγωνισμός.Liakteo έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 12:19 pmΤι εννοείς έχουν βγει πολλές και ηπαρχει απορρόφηση ;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 am Το Λιμενικό παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Παρόλα αυτά η διαφορά εδώ είναι ότι έχουν βγει πάρα πολλές προκηρύξεις και υπάρχει απορρόφηση. Αυτό μπορεί να δείχνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Θα φανεί στο χειροκρότημα.
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Στην πυροσβεστική μόνο έχει ζήτηση στρατός και αστυνομία δεν πάνε οπότε και λιμενικό θα θέλει ο κόσμος εκτός αν δεν θέλουν της μεταθέσεις και τα νησιάΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 12:27 pmΕννοώ ότι πολλοί έχουν μπει σε άλλες προκηρύξεις και πιθανόν να μην ασχοληθούν με αυτήν εδώ. Αν ισχύσει αυτό, τότε είναι υπέρ μας καθώς μειώνεται ο ανταγωνισμός.Liakteo έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 12:19 pmΤι εννοείς έχουν βγει πολλές και ηπαρχει απορρόφηση ;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 am Το Λιμενικό παραδοσιακά συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική. Παρόλα αυτά η διαφορά εδώ είναι ότι έχουν βγει πάρα πολλές προκηρύξεις και υπάρχει απορρόφηση. Αυτό μπορεί να δείχνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Θα φανεί στο χειροκρότημα.
-
Επισκέπτης
σε όλες πλέον της προκήρυξης είναι λιγότερη ή ζητήσει γιατί όντως είναι πολλές η προκήρυξης και έχουν απορροφηθεί παρά πολύ που θέλαν να μπούνεLiakteo έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 12:45 pmΣτην πυροσβεστική μόνο έχει ζήτηση στρατός και αστυνομία δεν πάνε οπότε και λιμενικό θα θέλει ο κόσμος εκτός αν δεν θέλουν της μεταθέσεις και τα νησιά
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ναι είναι και το όριο ηλικίας που είναι μέχρι 28 και γενικά και τα αθλήματα θα κόψουν κόσμοΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 1:08 pmσε όλες πλέον της προκήρυξης είναι λιγότερη ή ζητήσει γιατί όντως είναι πολλές η προκήρυξης και έχουν απορροφηθεί παρά πολύ που θέλαν να μπούνεLiakteo έγραψε: Κυρ Οκτ 04, 2026 12:45 pmΣτην πυροσβεστική μόνο έχει ζήτηση στρατός και αστυνομία δεν πάνε οπότε και λιμενικό θα θέλει ο κόσμος εκτός αν δεν θέλουν της μεταθέσεις και τα νησιά
-
Επισκέπτης
Το γεγονός ότι η σχολή δεν έχει σίτιση και διαμονή, συν οι τοποθετήσεις στα νησιά είναι αποτρεπτικός παράγοντας πιστεύω.
-
Επισκέπτης
Παιδιά καλημέρα, είμαι και εγώ υποψήφια για την συγκεκριμένη προκήρυξη και αυτό που θα ήθελα να συμβουλεύσω από καρδιάς όλους όσοι ενδιαφέρονται να μπουν είναι να δώσετε πολύ μεγάλη βάση στην προπόνησή σας. Πριν από λίγες εβδομάδες συμμετείχα στην προκήρυξη για τους ειδικούς φρουρούς και στα αθλήματα είχαν βάλει τσιπάκια. Εγώ δυστυχώς κόπηκα για 4 δευτερόλεπτα στο χιλιάρι. Προς Θεού δεν το λέω για να τρομοκρατήσω κανέναν, αλλά για να έχετε μια εικόνα. Υπάρχει άπλετος χρόνος να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα.
-
Liakteo
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

Παιδιά καλημέρα εγώ σήμερα έκανα τα χαρτιά και η αιτήσεις ήταν σχεδόν 2.000
-
Επισκέπτης
Τι αριθμο πρωτοκολλου ειχες;Liakteo έγραψε: Τρί Οκτ 06, 2026 11:51 am Παιδιά καλημέρα εγώ σήμερα έκανα τα χαρτιά και η αιτήσεις ήταν σχεδόν 2.000
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες