Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hcghfmdcj

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Hcghfmdcj »

Γνωρίζει κάποιος πόσες αναβολές υπάρχουν ;
Athens150

Δημοσίευση από Athens150 »

Είμαι Αθήνα και ψάχνω για αμοιβαία. Αν κάποιος ενδιαφέρεται και θελει να ερθει Αθήνα, μπορεί να αφήσει ανώνυμα το τηλέφωνό του στο link και θα επικοινωνήσω μαζι του. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... usp=header

Καλη επιτυχία σε ολους! 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

πάντως παρόλο που δεν υπάρχουν και τόσα πολλά κοψίματα φαίνεται ότι τα μόρια του τελευταίου θα είναι κάτω από 10 
Επισκέπτης

Ξέρεις κανείς πόσα άτομα περίπου δεν έχουν παρουσιαστεί για αθλήματα ;
Harris97

Δημοσίευση από Harris97 »

Στις υγειονομικές τελικά θελανε την στρογγυλή σφραγίδα; Έδιωξαν κάποιο άτομο που δεν την είχε στις εξετάσεις του; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 03, 2026 10:19 am Ξέρεις κανείς πόσα άτομα περίπου δεν έχουν παρουσιαστεί για αθλήματα ;

Όχι κανείς δεν ξέρει ακριβώς το μόνο που είναι σίγουρο μέχρι στιγμής είναι 408 άτομα περίπου έχουν περάσει 
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα εάν κάποιος ξέρεις ακριβώς πόσα άτομα πέρασαν γιατί εμείς που ήμαστε 7 γκρούπ να ξέρουμε εάν αξίζει να κλείσουμε εισιτήρια για να δώσουμε γιατί από ότι ακούγεται θέλει καμία 100 και άτομα για να συμπληρωθεί οποίος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ για να ξέρουμε και εμείς μην ερχόμαστε άδικα ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Παιδιά στα ψυχοτεχνικα τι φάση γενικά;
Επισκέπτης

Les έγραψε: Σάβ Οκτ 03, 2026 4:12 pm Τελικα ποσοι εχουν περασει? 

Αυτό ρωτάω και εγώ ρε φίλε εμείς που ήμαστε προς τα τελευταία γκρουπ εάν αξίζει να πάμε μην δώσουμε στα εισιτήρια 180 ευρώ και πάμε άδικα ενώ έχει συμπληρωθεί ο αριθμός το πρωί που επικοινώνησα με έναν γνωστό μου που έδωσε την Παρασκευή μου είπε χωρίς να είναι σίγουρος ότι θέλει 150 με 200 το πολύ για να συμπληρωθεί χωρίς να ξέρει ακριβώς 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 03, 2026 12:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 03, 2026 10:19 am Ξέρεις κανείς πόσα άτομα περίπου δεν έχουν παρουσιαστεί για αθλήματα ;

Όχι κανείς δεν ξέρει ακριβώς το μόνο που είναι σίγουρο μέχρι στιγμής είναι 408 άτομα περίπου έχουν περάσει 

Είσαι σίγουρος δλδ και αν ναι από πού ; 

Επισκέπτης

Εγώ ξέρω 500 και έχουν περάσει 
Επισκέπτης

Fire889 έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 5:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 3:02 pm
Fire28 έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 2:58 pm Μια γενική ερώτηση από ένας επιτυχών απο τους 150 υπάρχουν άτομα που θέλουν να πάνε Αθήνα;; Γιατί ψάχνομαι για αμοιβαία όποιος ενδιαφέρεται 

φιλαράκι εσύ ψάχνεις για κάποια συγκεκριμένη περιοχή η γενικά θέλεις να κάνεις αμοιβαία και να φύγεις από την Αθήνα επίσης πως είναι η ζωή στην Αθήνα από οικονομικής άποψης 

Ναι ψάχνω για συγκεκριμένη περιοχή οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου. Η ζωή στην Αθήνα έχει γίνει ένα δύσκολο κομμάτι τα ενοίκια ΜΟ 420-480 εμένα μου άρεσει πολύ Αθήνα αλλά η τεράστια απόσταση από το σπίτι μου είναι αυτό που με κάνει να ψάξω αμοιβαία 

Εκτιμώμενο ενοίκιο/μήνα, εκτός κι υπάρχει διαθέσιμο από ΠΥ
330–380 €: Κάρπαθος, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Καστοριά, Κιλκίς, Πιερία, Σέρρες, Δράμα, Γρεβενά, Φλώρινα, Ευρυτανία400–450 €: Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ροδόπη, Ξάνθη, Θεσπρωτία, Αρκαδία, Βοιωτία, Αργολίδα, Σαμοθράκη, Λήμνος450–500 €: Άρτα, Λακωνία, Καβάλα, Πρέβεζα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Κορινθία, Κύθνος, Σκύρος, Κως, Λέρος, Κάλυμνος500–600 €: Χίος, Σάμος, Λέσβος, Ικαρία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λάρισα, Μαγνησία, Αχαΐα, Ιωάννινα, Αίγινα, Εύβοια, Κύθηρα, Αργολίδα600–700 €: Ρόδος, Χαλκιδική, Έβρος, Θάσος, Μεσσηνία, Σύμη, Σκόπελος, Αλόννησος, Πάτμος, Άνδρος, Τήνος, Νάξος, Σέριφος, Αμοργός, Μήλος700–800 €: Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Λασίθι, Λευκάδα, Σύρος, Σίφνος, Ίος, Χανιά, Ρέθυμνο, Παξοί800 €+: Πάρος ~1.065 €, Σαντορίνη ~966 €, Σκιάθος ~900 €, Μύκονος ~1.390 €δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 03, 2026 8:42 pm
Fire889 έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 5:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 3:02 pm

φιλαράκι εσύ ψάχνεις για κάποια συγκεκριμένη περιοχή η γενικά θέλεις να κάνεις αμοιβαία και να φύγεις από την Αθήνα επίσης πως είναι η ζωή στην Αθήνα από οικονομικής άποψης 

Ναι ψάχνω για συγκεκριμένη περιοχή οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου. Η ζωή στην Αθήνα έχει γίνει ένα δύσκολο κομμάτι τα ενοίκια ΜΟ 420-480 εμένα μου άρεσει πολύ Αθήνα αλλά η τεράστια απόσταση από το σπίτι μου είναι αυτό που με κάνει να ψάξω αμοιβαία 

Εκτιμώμενο ενοίκιο/μήνα, εκτός κι υπάρχει διαθέσιμο από ΠΥ
330–380 €: Κάρπαθος, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Καστοριά, Κιλκίς, Πιερία, Σέρρες, Δράμα, Γρεβενά, Φλώρινα, Ευρυτανία400–450 €: Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ροδόπη, Ξάνθη, Θεσπρωτία, Αρκαδία, Βοιωτία, Αργολίδα, Σαμοθράκη, Λήμνος450–500 €: Άρτα, Λακωνία, Καβάλα, Πρέβεζα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Κορινθία, Κύθνος, Σκύρος, Κως, Λέρος, Κάλυμνος500–600 €: Χίος, Σάμος, Λέσβος, Ικαρία, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λάρισα, Μαγνησία, Αχαΐα, Ιωάννινα, Αίγινα, Εύβοια, Κύθηρα, Αργολίδα600–700 €: Ρόδος, Χαλκιδική, Έβρος, Θάσος, Μεσσηνία, Σύμη, Σκόπελος, Αλόννησος, Πάτμος, Άνδρος, Τήνος, Νάξος, Σέριφος, Αμοργός, Μήλος700–800 €: Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Λασίθι, Λευκάδα, Σύρος, Σίφνος, Ίος, Χανιά, Ρέθυμνο, Παξοί800 €+: Πάρος ~1.065 €, Σαντορίνη ~966 €, Σκιάθος ~900 €, Μύκονος ~1.390 €δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν! 

άστα να πάνε φίλε μακάρι να γίνει κάτι με τα ενοίκια είναι μεγάλη μάστιγα 
Επισκέπτης

Να πάτε οπωσδήποτε στις προκαταρκτικές,μην κάνετε βλακείες.Μπορει να σας καλέσουν ανά πάσα ώρα ,πότε δεν ξέρεις τι γίνεται με παραιτησεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες