Ναι ε; Εάν τελειώσουν οι υποψήφιοι απο που θα παίρνει άτομα; Θα καλεί τους αποκλεισμένους να ξαναδώσουν; Προφανώς και θα βγάλει νέους πίνακες. Οι παραιτήσεις πάνε σύννεφο.Επισκέπτης
Η προκήρυξη αυτή όπως και όλες οι άλλες πού έχουν βγει διαρκεί για 2 ΧΡΟΝΙΑ το γράφει και η προκήρυξη μέσα αν βέβαια την έχετε διαβάσει.....!!!
Αν λοιπόν χρειαστεί άτομα επιπλέον θα πάρει από την Ίδη υπάρχων προκήρυξη
Οπότε όσοι περάσουν από τους υποψηφίους επιλαχών της ΠΚΕ εξετάσεις όταν και εφόσον χρειαστεί να πάρουν άτομα θα πάρει πρώτα αυτά τα παιδιά που πέρασαν με επιτυχία.
Τώρα αν και εφόσον μέσα στα δύο χρόνια πού ισχύει η Ίδη υπάρχων προκήρυξη θα καλέσει άτομα για να περάσουν της ΠΚΕ
Συμπέρασμα λοιπόν όσα παιδιά καλέσουν τώρα για ΠΚΕ να ΠΑΤΕ και να τα δώσετε ΟΛΑ
Για όσα παιδιά ΔΕΝ καλέσουν τώρα άποψη μου είναι ότι έχετε παρά πολλές πιθανότητες να σας φωνάξουν μετά.
Στην προηγούμενη σειρά τούς πήραν σχεδόν ΟΛΟΥΣ και η προκήρυξη ήταν τού 2024 , το ξέρω από δικό μου παιδί που ήταν πολύ χαμηλά στους πίνακες
Αυτό που μετράει ΔΕΝ είναι μόνο τα μόρια.... εννοώ ακόμα και λίγα να έχετε αρκεί να είστε επιτυχών, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ΟΛΑ τα αθλήματα ΑΥΤΟ θα σας βάλει μέσα στην αστυνομία και όπου τέλος πάντων συμμετέχετε εννοώ για προκηρύξεις που έχουν αθλήματα
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Alg
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Ας τελειώσει αυτός ο πίνακας πρώτα και ας καλέσει και επιλαχόντες εκτός των 380 και συζητάμε για νέα προκήρυξη. Ακόμα καλά καλά δε βγήκε αυτή
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να τοποθετηθεί ΕΦ στην ΟΕΠΤΑ;
Ευχαριστώ πολύ
Ευχαριστώ πολύ
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Sugarias
Καλησπέρα στο φόρουμ τώρα το πήρα χαμπάρι!Έχω παρατήσει ομάδα στο Facebook στο μεσεντζερ! Με άτομα για την προκήρυξη! Όσοι είμαστε από μακριά παιδιά οποίος θέλει να προγραμματίσουμε με ένα αυτοκίνητο 2 να πάμε Αθήνα με κάποια άλλα παιδιά . Ώστε να σπάσουμε τα έξοδα ! Ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Στείλε στην ομαδική στην γενική συνομιλία με τον πολύ τον κόσμο. Σίγουρα θα βρεις άτομα.Sugarias έγραψε: Δευ Οκτ 05, 2026 3:46 pm Καλησπέρα στο φόρουμ τώρα το πήρα χαμπάρι!Έχω παρατήσει ομάδα στο Facebook στο μεσεντζερ! Με άτομα για την προκήρυξη! Όσοι είμαστε από μακριά παιδιά οποίος θέλει να προγραμματίσουμε με ένα αυτοκίνητο 2 να πάμε Αθήνα με κάποια άλλα παιδιά . Ώστε να σπάσουμε τα έξοδα ! Ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Είμαι διοριστεος και με καλεσαν σήμερα απο το ατ της περιοχής μου για να παρουσιαστώ αύριο να μου πουν την υπόλοιπη διαδικασία
-
Επισκέπτης
-
kkalo
Είμαι κι γω επιτυχών και δεν με έχουν καλέσει ούτε εμένα θα μας καλέσουν κι εμάς δεν τους παίρνουν όλους την ίδια μέρα παιδιά… απ ότι άκουσα και μου είπαν τα παιδιά τους είπαν ότι ορκωμοσία στις 30 του μήνα και 1 Νοεμβρίου θα μπούμε σχολή στη Τρίπολη
-
Επισκέπτης
Αντί να μας πάνε στην αξιωματικών ενώ υπάρχει χώρος θα μας πάνε κάτω Τρίπολη που δεν παλεύεται με τίποτα από τι μου έχει πει ο ξάδερφος μου που ήταν αυτή προηγούμενη σειρά... Τι να πω θα περάσουμε δύσκολα εκεί μέσα
-
Επισκέπτης
Πολύ θα δηλώσουμε παραίτηση στην Τρίπολη μέσα γιατί οι συνθήκες είναι πραγματικά στρατοπέδου και έχει να κάνει πραγματικά λες και είσαι ξανά σε στρατό. Εμένα ο κολλητός μου που πήγε πέρυσι μου είπε τα χειρότερα εγώ που είμαι φρουρός του 19 και είχαμε πάει στην Κομοτηνή κάναμε ζωή και κότα καμία σχέση υπομονή παιδιά
-
Επισκέπτης
Εντάξει ρε παιδιά 3 μήνες είναι και κάθε πσκ έξω θα είμαστε , αν δεν έχουμε υπηρεσία, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα 
-
Επισκέπτης
Ούτε εμένα με έχουν πάρει από το τμήμα και τους παίρνω και δεν το σηκώνουν κιόλας
Θα μας πάρουν λέτε όλους;
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες