Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Fire28
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Μια γενική ερώτηση από ένας επιτυχών απο τους 150 υπάρχουν άτομα που θέλουν να πάνε Αθήνα;; Γιατί ψάχνομαι για αμοιβαία όποιος ενδιαφέρεται
-
Επισκέπτης
φιλαράκι εσύ ψάχνεις για κάποια συγκεκριμένη περιοχή η γενικά θέλεις να κάνεις αμοιβαία και να φύγεις από την Αθήνα επίσης πως είναι η ζωή στην Αθήνα από οικονομικής άποψης
-
Papapapa
400 μαζί με υγειονομικά και ψυχοτεχνικα ;
-
Skept
Παιδια τωρα σειρα ειναι 500και δεν έχουν κοπεί
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά στα ψυχοτεχνικα ήταν πολλοί αυστηροί κάποιοι με πολύ αλαζονεία πολύ κάπως γενικά υπάρχει περίπτωση να κόψουν κάποιο σ αυτό το στάδιο το κάνουν για να μην μπουν κάποιοι ;
-
Επισκέπτης
Σε κανέναν δεν λένε αποτελέσματα , θα ενημερωθείτε στη σελίδα fireservice έλεγαν σε όλους , όντως κρατούσαν κάποιους περισσότερο άλλους λιγότερο
-
Επισκέπτης
Κάποιος που να πήγε σήμερα αθλήματα να μας πει πόσοι πέρασαν σήμερα
-
Επισκέπτης
Οι επιλαχόντες θα καλύψουν τυχόν παραιτήσεις , μη παρουσιάσεις όπως έγινε στους 150 που κάλεσαν πέντε άτομα επιλαχόντες. Η νέα προκήρυξη των 600 θα βγει κανονικά. Ήδη υπάρχει στον προγραμματισμό προσλήψεων του '27. Όσοι ενδιαφέρονται να μαζεύουν μόρια και να αθλουνται. Καλή επιτυχία σε όλα τα παλικάρια. Άντε να ανανεωθεί το σώμα γιατί με τους ΠΠΥ είναι άστα να πάνε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 2:40 pm ρε παιδιά εγώ θα σας πω κάτι άλλο μπορεί να είναι και χαζομάρα μήπως θέλουν να κρατήσουν καβατζα καμία 200ρια επιλαχόντες ώστε να τους πάρουν από των Ιανουαρίου και μετά όπου αλλάζει το έτος και έχουν άλλες 600 θέσεις για να μην ξανά βγάλουν μεγάλη προκήρυξη για 600 άτομα και πάρουν τους επιλαχόντες και βγάλουν μετά μια μικρότερη για 400 άτομα υποθετικά μιλάω
-
Fire889
Ναι ψάχνω για συγκεκριμένη περιοχή οπότε αν κάποιος ενδιαφέρεται θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου. Η ζωή στην Αθήνα έχει γίνει ένα δύσκολο κομμάτι τα ενοίκια ΜΟ 420-480 εμένα μου άρεσει πολύ Αθήνα αλλά η τεράστια απόσταση από το σπίτι μου είναι αυτό που με κάνει να ψάξω αμοιβαία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες