Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Σωστή ερώτηση έκανες , αλλά μάλλον δεν διάβασες την προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Παλιοιιιιιιιιιιβερχοκαστε να σας χώσουμε γτ αρκετά χαλαροί ήσασταν, τώρα εμείς οι αστυνομικοί θα σας πάμε 

-
Επισκέπτης
Οσοι περασατε απο τον ψυχολογο στην τραπεζα πως ειναι η διαδικασια?
-
Επισκέπτης
Μπραβο γατε ***** τις εξυπναδες...συγχαρητηρια βγηκες ο ΒΛΑΚΑΣ της εβδομαδας...νουμερο ε νουμερο χαχαχαχααχαχα
-
Επισκέπτης
Χαχαχαχα ρε χαζέ λυπάμαι πολύ που θα είσαι συνάδελφος τι κάθεσαι και ρωτάς ; Εγώ είμαι βλάκας η εσύ; Τι λες να ρωτάνε ρε αετέ ; Δεν ξανά πέρασες στην αστυνομία ; Τα ίδια είναι βλημα
-
Επισκέπτης
Καταρχας δεν ειμαι αστυνομικος...και ρωτησα για το αν γραφεις και καποιο τεστ η αν σου κανουν ερωτησεις μονο...τωρα εσυ θεωρησες να πεις εξυπναδα γιατι εισαι κομπλεξικος...θες φαπες πολλες..μονο ετσι θα σταματησεις τις εξυπναδες!!!
-
Επισκέπτης
Αδερφέ κοιτάξου λιγο σε κάνα γιατρό έχεις πρόβλημα που σου είπε ότι είσαι αστυνομικός, ρε αετόπουλο δεν πέρασες για να μπεις τώρα στην τράπεζα ψυχίατρο στην αστυνομία; Τι το συνεχίζεις αφού δε σου κοβειΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 5:03 pmΚαταρχας δεν ειμαι αστυνομικος...και ρωτησα για το αν γραφεις και καποιο τεστ η αν σου κανουν ερωτησεις μονο...τωρα εσυ θεωρησες να πεις εξυπναδα γιατι εισαι κομπλεξικος...θες φαπες πολλες..μονο ετσι θα σταματησεις τις εξυπναδες!!!
-
Επισκέπτης
Αλλος ραμπο ...ειστε εσεις που θα τους ***** ολους ε??? Πρεπει να σας πηγαινανε γαμιωντας εσας εκει στην αστυνομια δεν εξηγειται αλλιωςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 02, 2026 5:07 pmΑδερφέ κοιτάξου λιγο σε κάνα γιατρό έχεις πρόβλημα που σου είπε ότι είσαι αστυνομικός, ρε αετόπουλο δεν πέρασες για να μπεις τώρα στην τράπεζα ψυχίατρο στην αστυνομία; Τι το συνεχίζεις αφού δε σου κοβει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 9 επισκέπτες