Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Που λέτε να φτάσει η σειρά ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:40 pm
Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 8:30 pm Μπορεί κάποιος να μας πει την πρώτη ημέρα της δοκιμασίας στη γραπτή εξέταση τι περιλαμβάνει;

Την πρώτη μέρα θα κάνετε κάτι τεστακια στον υπολογιστή. Είναι 4 τεστ γνωστικών ικανοτήτων με διάφορους συλλογισμούς. Σου καίνε λίγο τον εγκέφαλο αλλά δεν είναι και κάτι δύσκολο. Συμψηφίζεται επίσης με την δεύτερη μέρα που θα είναι η συνέντευξη με τους ψυχολόγους, που είναι σχετικά απαιτητικοί. Πλέον τουλάχιστον. Παλιότερα απλά ζωγράφιζαν ένα ανθρωπάκι και πέρναγαν. 

Ε καλά και τώρα και δεν σε κόβουν πρέπει πραγματικά να τους πεις κόψε με για να σε κόψουν.

Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Vit13 »

Λέει μέσα η προκήρυξη να έχουμε μαζί μας το "δελτίο  
ιατρικού ιστορικού συμπληρωμένο, αλλά όχι υπογεγραμμένο, γιατί οφείλουν να το υπογράψουν 
αυτοπροσώπως ενώπιον της Υγειονομικής Επιτροπής".
Ξέρετε τι είναι αυτό;
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 10:12 pm Λέει μέσα η προκήρυξη να έχουμε μαζί μας το "δελτίο  
ιατρικού ιστορικού συμπληρωμένο, αλλά όχι υπογεγραμμένο, γιατί οφείλουν να το υπογράψουν 
αυτοπροσώπως ενώπιον της Υγειονομικής Επιτροπής".
Ξέρετε τι είναι αυτό;

Το δελτίο με το ιατρικό ιστορικό που σας δώσανε αυτό που πρέπει να το συμπληρώσετε με ?? στην τελευταία σελίδα να μην το υπογράψετε μόνοι σας αλλά μπροστά στους γιατρούς την τρίτη μέρα των υγειονομικών 
Επισκέπτης

Μην δηλωσετε κατι που δεν εχετε ενω το εχετε κοιτανε το αμκα σας.Εχει κοπει ανθρωπος ετσι
Επισκέπτης

Καλησπέρα.
Από τους συναδέλφους που έχουμε περάσει επιτυχώς ΠΚΕ και έχουμε κριθεί ικανοί , έχει κάποιος κάποια ενημέρωση τι γίνεται τώρα; Παράκληση αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την διαδικασία/ το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας κλπ αν μπορεί να μας ενημερώσει . Από όσο ξέρω αναμένουμε τις επόμενες μέρες επίσημη ανακοίνωση με τα στοιχεία των ικανών  και μετά ΦΕΚ πρόσληψης . 
Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πρόκειται να περάσουν ΠΚΕ τις επόμενες ημέρες.
Ευχαριστώ πολύ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 3:43 pm Καλησπέρα.
Από τους συναδέλφους που έχουμε περάσει επιτυχώς ΠΚΕ και έχουμε κριθεί ικανοί , έχει κάποιος κάποια ενημέρωση τι γίνεται τώρα; Παράκληση αν κάποιος γνωρίζει κάτι για την διαδικασία/ το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας κλπ αν μπορεί να μας ενημερώσει . Από όσο ξέρω αναμένουμε τις επόμενες μέρες επίσημη ανακοίνωση με τα στοιχεία των ικανών  και μετά ΦΕΚ πρόσληψης . 
Επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πρόκειται να περάσουν ΠΚΕ τις επόμενες ημέρες.
Ευχαριστώ πολύ.

Εμείς που περάσαμε και να μην δεις το σάιτ θα σε πάρουν τηλέφωνο για να πας να ορκιστείς στο τμήμα της περιοχής που έκανες αίτηση. Μην ανησυχείς απλά περίμενε τηλέφωνο τώρα χαλάρωσε 

Kkalo

Δημοσίευση από Kkalo »

Καλησπέρα κι γω είμαι επιτυχών του διαγωνισμού και είμαι θέση 92 β κατηγορία..είμαι μέσα λέτε; 
περιμένω τηλ τώρα δλδ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 4:13 pm
Ευχαριστώ πολύ.

Εμείς που περάσαμε και να μην δεις το σάιτ θα σε πάρουν τηλέφωνο για να πας να ορκιστείς στο τμήμα της περιοχής που έκανες αίτηση. Μην ανησυχείς απλά περίμενε τηλέφωνο τώρα χαλάρωσε 

Αρα τα στοιχεία μας τα έχει το τμήμα και φαίνεται ότι είμαστε επιτυχών ; Θα μας καλέσουν σίγουρα ή θα κοιτάμε τις ανακοινώσεις από το σάιτ ; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 4:13 pm
Ευχαριστώ πολύ.

Αρα τα στοιχεία μας τα έχει το τμήμα και φαίνεται ότι είμαστε επιτυχών ; Θα μας καλέσουν σίγουρα ή θα κοιτάμε τις ανακοινώσεις από το σάιτ ; 

Θα μας καλέσουν αλλά μπορείτε να βλέπετε και το σάιτ. Τώρα όσοι είναι επιλαχόντες δεν ξέρω τι παίζει με εσάς περιμένετε και εσείς τηλέφωνο 
Επισκέπτης

Mακαρι να ξέραμε πόσα άτομα μένουν ακόμη για να συμπληρωθούν οι θέσεις εμείς που ήμαστε επιλαχόντες. Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν!!!
Επισκέπτης

Πόσες μέρες πριν την εκπαίδευση μας καλούν να ορκιστούμε ; Ξέρει κάποιος ; 

όσον αφορά το παλικάρι που ρωτάει έχω ακούσει πως έχουν συμπληρωθεί 280 μέχρι τώρα 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Παιδιά όταν οι εξετάσεις είναι από ιδιωτικό νοσοκομείο θέλει και σφραγίδα από την γραμματεία ή μόνο στα κουτάκια του κάθε γιατρού;
Επισκέπτης

Vit13 έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:58 pm Παιδιά όταν οι εξετάσεις είναι από ιδιωτικό νοσοκομείο θέλει και σφραγίδα από την γραμματεία ή μόνο στα κουτάκια του κάθε γιατρού;

Μόνο στα κοιυτακια 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Vit13 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 01, 2026 5:47 pm Πόσες μέρες πριν την εκπαίδευση μας καλούν να ορκιστούμε ; Ξέρει κάποιος ;

όσον αφορά το παλικάρι που ρωτάει έχω ακούσει πως έχουν συμπληρωθεί 280 μέχρι τώρα

Δηλαδή είναι αλλα 100 άτομα χωρίς να ξέρουμε από ποια κατηγορία α ή β
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες