Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
greekg

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από greekg »

παιδια εγω που ειμαι 800 δηλαδη εχω ελπιδες?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι με τα χίλια...

Επισκέπτης

θα συνεχιστή λέτε το ίδιο ποσοστό και στης επόμενες ομάδες 
Επισκέπτης

Πιστεύω μέχρι την 3 ομάδα θα είναι το ίδιο ποσοστό ίσως και στην 4..μετα θα ανέβει κατά τη γνώμη μου στις επόμενες ομάδες 
Επισκέπτης

Ρε μάγκες είναι σίγουρο αυτό ότι σήμερα πέρασαν όντως 100 άτομα είναι κάποιος που ξέρει σίγουρα να το επιβεβαιώσει γιατί μου φαίνεται περίεργο πρώτη φορά συμβαίνει σε γκρουπ να περάσουν τόσα πολλά άτομα γνωρίζει κανείς?
Επισκέπτης

Η σειρα των αθληματων πως παει ;
Harris97

Δημοσίευση από Harris97 »

Αύριο θα φανεί πόσοι πέρασαν σμρ . Αρκεί ένας που αύριο θα πάει για υγειονομικές να στείλει ένα μήνυμα του πόσοι ήταν μαζί του ,όπως και σήμερα . Επίσης καλό είναι το αυτό να γίνει και με τα ψυχοτεχνικα του πρώτου γκρουπ που δίνουν αύριο .
Επισκέπτης

Harris97 έγραψε: Τετ Σεπ 30, 2026 6:37 pm Αύριο θα φανεί πόσοι πέρασαν σμρ . Αρκεί ένας που αύριο θα πάει για υγειονομικές να στείλει ένα μήνυμα του πόσοι ήταν μαζί του ,όπως και σήμερα . Επίσης καλό είναι το αυτό να γίνει και με τα ψυχοτεχνικα του πρώτου γκρουπ που δίνουν αύριο .

Μα ρε παιδιά αφού είπε ο άλλος προηγούμενος ότι πέρασαν 100 άτομα και κόπηκαν 50 που μου φένετε πολύ περίεργο τόσα άτομα να πέρασαν αλλά μπορεί να ήταν όλοι προτειμασμενη πάντως εάν πάει έτσι ελπίδες εμείς που είμαστε 1000 και δεν έχουμε δυστυχώς 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες