Μετεκπαίδευση εφέδρων - επίστρατων

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
OldtimeClassic
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Re: Μετεκπαίδευση εφέδρων - επίστρατων

Δημοσίευση από OldtimeClassic »

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα.  Μου ήρθε ένα μνμ τον Φλεβάρη για ΕΦΠ. Από τότε τίποτε, ούτε για εκπαίδευση ούτε ενημέρωση ούτε για έναν καφέ που λέει ο λόγος. Ζήτησα να πάω στην εθνοφυλακη και με σταμάτησαν επειδή είχα δηλώσει για  "ενεργος έφεδρος" τρομάρα μου ! Δεν ζητάω βολές ή εκπαίδευση αλλά τουλάχιστον θα μπορούσαν να μου δείξουν πχ που θα παρουσιαστω και τι περιμένενουν να κάνω "αν χρειαστεί". Δεν καταλαβαίνω ...

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από niasimas »

Παίδες μην περιμένετε τίποτα, για εφεδρεία-εθνοφυλακή. Μετά και την ενοποίηση των δύο διευθύνσεων, τα πράγματα είναι αίσχος! Μας μιλάει και για αναβάθμιση, ο καράφλας! Παρατημένη και η εφεδρεία και η εθνοφυλακή. Και ο 'εθελοντής έφεδρος', μεγαλύτερο φιάσκο από την στράτευση των γυναικών! Μηδέν κίνητρα, μηδέν ενδιαφέρον ,πλην ελαχίστων. Μην αναμένετε να βρείτε άκρη.
OldtimeClassic
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από OldtimeClassic »

niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 12, 2026 10:51 pm Παίδες μην περιμένετε τίποτα, για εφεδρεία-εθνοφυλακή. Μετά και την ενοποίηση των δύο διευθύνσεων, τα πράγματα είναι αίσχος! Μας μιλάει και για αναβάθμιση, ο καράφλας! Παρατημένη και η εφεδρεία και η εθνοφυλακή. Και ο 'εθελοντής έφεδρος', μεγαλύτερο φιάσκο από την στράτευση των γυναικών! Μηδέν κίνητρα, μηδέν ενδιαφέρον ,πλην ελαχίστων. Μην αναμένετε να βρείτε άκρη.

Παρέλαβα ΕΦΠ ηλεκτρονικα για μετεκπαιδευση  τον Νοέμβριο  στην παλιά μου μονάδα. Με το καλό για όλους. Ήρθε κάτι σε σας; Φίλος παρέλαβε έντυπο. 

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

OldtimeClassic έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 7:30 pm
niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 12, 2026 10:51 pm Παίδες μην περιμένετε τίποτα, για εφεδρεία-εθνοφυλακή. Μετά και την ενοποίηση των δύο διευθύνσεων, τα πράγματα είναι αίσχος! Μας μιλάει και για αναβάθμιση, ο καράφλας! Παρατημένη και η εφεδρεία και η εθνοφυλακή. Και ο 'εθελοντής έφεδρος', μεγαλύτερο φιάσκο από την στράτευση των γυναικών! Μηδέν κίνητρα, μηδέν ενδιαφέρον ,πλην ελαχίστων. Μην αναμένετε να βρείτε άκρη.

Παρέλαβα ΕΦΠ ηλεκτρονικα για μετεκπαιδευση  τον Νοέμβριο  στην παλιά μου μονάδα. Με το καλό για όλους. Ήρθε κάτι σε σας; Φίλος παρέλαβε έντυπο. 

Αν πας, πρώτα ο Θεός, πες μας και πόσοι ήρθαν, να δούμε τι κόσμο τραβάει, γιατί δεν ακούμε και τα καλύτερα.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

🎯 Ενεργή Εφεδρεία – Ενεργή Παρουσία Μετεκπαίδευση εφέδρων στο πλαίσιο της Ενεργής Εθελοντικής Εφεδρείας. 🗓? 21-26 Σεπτεμβρίου 2026📍 Αυλώνας | Λιτόχωρο | Νάουσα 🎯 Εκπαίδευση • Ετοιμότητα • Προσφορά #ΕλληνικόςΣτρατός #HellenicArmy #ΕνεργήΕθελοντικήΕφεδρεία #Εφεδρεία #Εκπαίδευση
Μπείτε να δείτε στο Γενικό επιτελείο στρατού στο φβ τι ανεβάζουν 
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... i-efedreia
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 24, 2026 11:20 pm 🎯 Ενεργή Εφεδρεία – Ενεργή Παρουσία Μετεκπαίδευση εφέδρων στο πλαίσιο της Ενεργής Εθελοντικής Εφεδρείας. 🗓? 21-26 Σεπτεμβρίου 2026📍 Αυλώνας | Λιτόχωρο | Νάουσα 🎯 Εκπαίδευση • Ετοιμότητα • Προσφορά #ΕλληνικόςΣτρατός #HellenicArmy #ΕνεργήΕθελοντικήΕφεδρεία #Εφεδρεία #Εκπαίδευση

'Πηγές του ΓΕΣ, λένε αυξημένη συμμετοχή και χιλιάδες ενδιαφερόμενοι'. Τα ίδια έλεγαν 'οι πηγές του ΓΕΣ', για την εθελοντική θητεία γυναικών και τα ίδια λένε και για τις αιτήσεις της προκ των ΕΠΟΠ, που πήρε και παράταση! Δεν πιστεύω τίποτα! Ξέρω κόσμο που έχει δηλώσει εθελοντικά και δεν έχει καλεστεί. Επίσης ξέρω ότι άλλοι καλούνται και λιγότεροι πηγαίνουν, ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει η δουλειά. Το όλο σκηνικό είναι για διαφημιστικούς λόγους, για να φαίνεται το έργο που και καλά κάνει ο Δένδιας, με την εφεδρεία. Όσοι πάτε, αν πάτε, θα δείτε πόσοι καλούνται και πόσοι τελικά παρουσιάζονται. Τώρα τα περί εκπαίδευσης, κρατάω μικρό καλάθι. Από φωτογραφίες, άλλο τίποτα! Αν θα ξανακαλεστούν,μετά από τρία-πέντε χρόνια, αμφιβάλλω! Ποιος θα το θυμάται, μέχρι τότε; Δένδιας δεν θα υπάρχει για να κάνει σόου!
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 12:04 am
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 24, 2026 11:20 pm 🎯 Ενεργή Εφεδρεία – Ενεργή Παρουσία Μετεκπαίδευση εφέδρων στο πλαίσιο της Ενεργής Εθελοντικής Εφεδρείας. 🗓? 21-26 Σεπτεμβρίου 2026📍 Αυλώνας | Λιτόχωρο | Νάουσα 🎯 Εκπαίδευση • Ετοιμότητα • Προσφορά #ΕλληνικόςΣτρατός #HellenicArmy #ΕνεργήΕθελοντικήΕφεδρεία #Εφεδρεία #Εκπαίδευση

'Πηγές του ΓΕΣ, λένε αυξημένη συμμετοχή και χιλιάδες ενδιαφερόμενοι'. Τα ίδια έλεγαν 'οι πηγές του ΓΕΣ', για την εθελοντική θητεία γυναικών και τα ίδια λένε και για τις αιτήσεις της προκ των ΕΠΟΠ, που πήρε και παράταση! Δεν πιστεύω τίποτα! Ξέρω κόσμο που έχει δηλώσει εθελοντικά και δεν έχει καλεστεί. Επίσης ξέρω ότι άλλοι καλούνται και λιγότεροι πηγαίνουν, ειδικά τώρα που έχει ξεκινήσει η δουλειά. Το όλο σκηνικό είναι για διαφημιστικούς λόγους, για να φαίνεται το έργο που και καλά κάνει ο Δένδιας, με την εφεδρεία. Όσοι πάτε, αν πάτε, θα δείτε πόσοι καλούνται και πόσοι τελικά παρουσιάζονται. Τώρα τα περί εκπαίδευσης, κρατάω μικρό καλάθι. Από φωτογραφίες, άλλο τίποτα! Αν θα ξανακαλεστούν,μετά από τρία-πέντε χρόνια, αμφιβάλλω! Ποιος θα το θυμάται, μέχρι τότε; Δένδιας δεν θα υπάρχει για να κάνει σόου!

Νιασιμα εσύ έκανες αίτηση?

Επισκέπτης

Κατά χιλιάδες εγγράφονται, σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι εθελοντές έφεδροι στην αντίστοιχη εφαρμογή του gov.gr, με στόχο τη δημιουργία ενός στρατού πολιτών Διαβάστε περισσότερα:https://veteranos.gr/chiliades-efedroi- ... roselefsi/
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εμένα δεν πρόκειται να με καλέσουν ούτε σε δέκα χρόνια και το ξέρω πολύ καλά! Και γνωρίζω και άλλο κόσμο που δεν πρόκειται να καλεστεί. Τα περί μεγάλου ενδιαφέροντος, δείτε την γυναίκα αξιωματικό, που έβαλαν εκπρόσωπο, όταν βγήκε η θητεία των γυναικών. Τι μας έλεγε, για μεγάλο ενδιαφέρον , πολλές αιτήσεις. Μαζί και κάποια σάιτ. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Μην πιστεύετε τίποτα. Αν σας καλέσουν,τραβάτε και θα τα δείτε μόνοι σας. ¨Οτι διαβάζετε είναι 'αποκλειστικές πληροφορίες από το ΓΕΣ". Πιστέψτε τους!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 8:48 am Κατά χιλιάδες εγγράφονται, σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι εθελοντές έφεδροι στην αντίστοιχη εφαρμογή του gov.gr, με στόχο τη δημιουργία ενός στρατού πολιτών Διαβάστε περισσότερα:https://veteranos.gr/chiliades-efedroi- ... roselefsi/

Αν το λέει ο βετεράνος, έτσι θα είναι! Και αυτός επικαλείται πηγές του ΓΕΣ. Τα έχει δει κανείς τα νούμερα; Όχι και ούτε πρόκειται!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Διαβάστε τι γράφει Αντιστράτηγος, για την ετοιμότητα μας,σε περίπτωση πολέμου με Τουρκία και την αναφορά του στην εφεδρεία, στο τέταρτο ερώτημα. Για να μην ακούμε περί χιλιάδων που κάνουν ουρά και διάφορα τέτοια, που μόνο για φιέστες κάνουν. Η πραγματικότητα είναι άλλη.https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A ... 1F7izbeaeA
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες