Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Προς τους επιλαχοντες μην περιμενετε κατι πριν τον ιανουαριο.το ειχανε πει κιολας αν ειναι να γινει κατι μετα τον ιανουαριο
Επισκέπτης

Οι φρουροί τι βαθμούς έχουμε στην τράπεζα; Και πως ανεβαίνουμε; Ανάλογα με τα σχολεία που περνάμε;
Επισκέπτης

Ρε Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 5:55 pm Οι φρουροί τι βαθμούς έχουμε στην τράπεζα; Και πως ανεβαίνουμε; Ανάλογα με τα σχολεία που περνάμε;

Έχει βαθμούς , ανάλογα με τα χρόνια και τα πτυχία που έχεις , κανένα σχολείο. Και μπαίνεις στην τράπεζα σαν πολίτης όχι σαν φρουρός γιατί έχεις παραιτηθεί. 
Επισκέπτης

Δεν υπάρχει πίνακας επιλαχόντων … ποτέ δεν έβγαζαν τέτοιο πίνακα 
Επισκέπτης

Εχουμε στεγνώσει ρε γαμωτο οικονομικά πληρώνουμε ενοίκια Αθήνα, καθώς δνε ξέραμε και δεν ξέρουμε πότε θα μας φωνάξουν ώστε να τα ξενοικιαζαμε, έχουμε ζωές, δάνεια απελπισία η κατάσταση. Σορρυ μάγκες δεν περιμένω απάντηση απλά τον πόνο μου ήθελα να γράψω 
Επισκέπτης

Επιλαχών είσαι και νοιωθεις απογοητευμένος;;   
Επισκέπτης

Ρε φιλαράκι είσαι χαζός, έχω παραιτηθεί από την αστυνομία και λες να είμαι επιλαχών, προφανώς επιτυχών και άνεργος καλή συνέχεια πονεμένε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 24, 2026 11:23 pm Ρε φιλαράκι είσαι χαζός, έχω παραιτηθεί από την αστυνομία και λες να είμαι επιλαχών, προφανώς επιτυχών και άνεργος καλή συνέχεια πονεμένε 

Ρε αχάριστε αντί να λες και ευχαριστώ και να Εισια ευγνώμων που πέρασες , κάθεσαι και κλαίγεσαι …. 
Επισκέπτης

Ρε συ γτ μιλάς άσχημα, δεν είμαι αχάριστος ξέρω ότι έχω μπει μάλλον κάπου πολύ καλύτερα απλά εγώ δεν έχω την άνεση να νοικιάζω σπίτι χωρίς δουλειά, επίσης τρέχουν δάνεια, και δεν μπορώ να πιάσω και αλλού δουλειά γτ δεν ξέρω πότε θα μας καλέσουν αυτό. Το πρόβλημα μου είπα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 24, 2026 8:52 pm Εχουμε στεγνώσει ρε γαμωτο οικονομικά πληρώνουμε ενοίκια Αθήνα, καθώς δνε ξέραμε και δεν ξέρουμε πότε θα μας φωνάξουν ώστε να τα ξενοικιαζαμε, έχουμε ζωές, δάνεια απελπισία η κατάσταση. Σορρυ μάγκες δεν περιμένω απάντηση απλά τον πόνο μου ήθελα να γράψω 

Ας καθόσουν στην προηγούμενη σου δουλειά αν δεν ήθελες να κάνεις έξοδα .

Επισκέπτης

Επιτυχών για επαρχία . Με κάλεσαν σήμερα να κλείσουμε ημερομηνίες ώστε να δώσω κάποια έξτρα έγγραφα και να κάνω κάποιες έξτρα εξετάσεις σε ιατρεία της τράπεζας.
Επισκέπτης

Πως γίνεται αυτό που λες ; Αφού βγήκαν ποιοι θα διοριστούν . Ολα αυτα πρέπει να έχουν γίνει . Οτι νανε 
Επισκέπτης

Κολονοσκόπηση θέλουν να σας κανουν
Επισκέπτης

Βλέπω ότι οι επιλαχόντες σπάζονται λίγο. Δεν πειράζει παιδιά βγάλτε κάνα αυτοφόρω να πάρετε ρεπό κ αφήστε εμάς τράπεζα να αράξουμε .Δεν είναι όλοι για όλα .
Επισκέπτης

Πλάκα πλάκα ρε μάγκες τι εξετάσεις θέλουν αφού τα κάναμε όλα, η καρτέλα είχε όλους τους γιατρούς, μήπως κάποιος από τους παλιούς θυμάται;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες