Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 11:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 6:22 pm Σε αυτό το φόρουμ μάλλον μπαίνετε άτομα που έχετε μόνο απολυτήριο λυκείου στρατό και δίπλωμα,  κάνετε την αίτηση, προφανώς δεν έχετε τα μόρια και απλώς περιμένετε να κοπούν όλοι οι υπόλοιποι μπροστά σας για να μπείτε εσείς 

Ο Χρυσοχοΐδης ευνόησε τα πτυχία για τέσσερα ολόκληρα χρόνια σερί όταν άλλαξε την κανονική μοριοδοτηση και έβαλε τα πτυχία και τώρα επιτέλους βάζει το τσιπ για να μπούνε τα άτομα πού πραγματικά αξίζουν.

Οπότε τι εννοείς ότι εμείς με πτυχίο δεν είμαστε άξιοι και αυτοί χωρίς που απλά μπήκαν ειδικές δυνάμεις ξέρω γώ είναι οι κομάντο που πρέπει να μπουν; Γνώμη μου είναι να σταματήσει λίγο η κλάψα με το θέμα του πτυχίου έχει κουράσει. Πρέπει λίγο να καταλάβουμε όλοι την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή και να την αποδεχτούμε.

Επισκέπτης

Σήμερα έγιναν κανονικά τα αθλήματα ; 
Επισκέπτης

Aυτο που γινεται φετος μαγκες δε το εχουν καταφερει αλλοι συγχαρητηρια. Και πραγματικα δεν ειναι θεμα τσιπ. Ξερατε οτι πατε να δωσετε αθληματα μαλακ@ να κοβονται τοσο ατομα και δε μιλαμε για δευτερολεπτα ειναι κατορθωμα παλι καλα που μπηκαν και τα τσιπ. Να πατε σε γραφεια μαγκες να δουλεψετε.Σημερα παλι τα ιδια πολυ κοψιμο
Επισκέπτης

Πόσοι κόπηκαν σήμερα ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 9:54 am Aυτο που γινεται φετος μαγκες δε το εχουν καταφερει αλλοι συγχαρητηρια. Και πραγματικα δεν ειναι θεμα τσιπ. Ξερατε οτι πατε να δωσετε αθληματα μαλακ@ να κοβονται τοσο ατομα και δε μιλαμε για δευτερολεπτα ειναι κατορθωμα παλι καλα που μπηκαν και τα τσιπ. Να πατε σε γραφεια μαγκες να δουλεψετε.Σημερα παλι τα ιδια πολυ κοψιμο

Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα η ΕΛ.ΑΣ
Όσοι δεν μπορούν να βγάλουν στοιχειώδη αθλήματα απλά δεν κάνουν.
Προχωράμε. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 9:57 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 9:54 am Aυτο που γινεται φετος μαγκες δε το εχουν καταφερει αλλοι συγχαρητηρια. Και πραγματικα δεν ειναι θεμα τσιπ. Ξερατε οτι πατε να δωσετε αθληματα μαλακ@ να κοβονται τοσο ατομα και δε μιλαμε για δευτερολεπτα ειναι κατορθωμα παλι καλα που μπηκαν και τα τσιπ. Να πατε σε γραφεια μαγκες να δουλεψετε.Σημερα παλι τα ιδια πολυ κοψιμο

Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα η ΕΛ.ΑΣ
Όσοι δεν μπορούν να βγάλουν στοιχειώδη αθλήματα απλά δεν κάνουν.
Προχωράμε. 

Μαζι σου ρε.Βλεπε απλα τι λενε εδω μεσα.τα πτυχιαι τους μαραναν και οι εδικες δυναμεις δε κοιτανε που δε μπορουν να προετοιμαστουν για ενα 1000ρι σε λιγο θα μπουν εδω να γκρινιαξουν καποιοι

Επισκέπτης

Δικαίωμα συμμετοχής μετά όσα λέει η προκήρυξη έχουν όλοι και αυτοί που έχουν πτυχία και αυτή που έχουν τελειώσει το λύκειο 
Θα πρέπει όμως να καταλάβουν κάποια στιγμή κάποιοι.... ότι η αστυνομία δεν είναι παιδική χαρά...
Εννοώ λοιπόν ότι δεν σου φτάνει π.χ το πτυχίο που έχεις πάρει για να σε βοηθήσει σε μια δυσκολη κατάσταση έξω σε μία μάχιμη υπηρεσία που θα έχεις πάει,αν δεν μπορείς να τρέξεις τα 1000 μέτρα ούτε σε 5 λεπτά άστο καλύτερα να πας για περπάτημα σε καμιά παραλία..... συγνώμη που το λέω έτσι αλλά αυτή είναι η αλήθεια 
Άποψη μου είναι αφού θέλεις να μπεις στο σώμα και έχεις το πλεονέκτημα του πτυχίου ή οτιδήποτε άλλο που σε τοποθετηθεί σε πλεονεκτική θέση των επιτυχόντων θα πρέπει να το κερδίσεις... και στα αθλήματα 
Για μένα έκαναν πολύ καλά που έβαλαν το τσιπακι ήταν ότι ποιο δίκαιο υπάρχει τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό δεν μπορούσαν να πέσουν τα τηλέφωνα.... και μιλάω για την διαδικασία τών αθλημάτων μόνο.Οποτε έπρεπε να αποδείξεις ότι αξίζεις να μπεις στο σώμα 
Επισκέπτης

Σε συνέχεια στα ποιο πάνω που γράφω προσωπικά εγώ έχω πτυχίο και ειδικές δυνάμεις και το χρόνο στα 1000 μέτρα το έκανα 3.40 
Αλλά είναι κρίμα που έβλεπα αυτή την εικόνα από αρκετά παιδιά που αδικεισαν τους εαυτούς τους και δεν κατάφεραν αυτό το χρόνο που είχαν αρκετό χρόνο για να το κάνουν 
Όσο και αν φαίνεται σκληρό αυτό που θα πω...( Ας μην πήγαιναν... διακοπές...θα έπρεπε να τρέχουν κάθε μέρα για να φτιάξουν το χρόνο τους όσο και αν δύσκολο αυτό ακούγεται )
Τώρα να ξέρουν κάποιοι ότι μέσα στη σχολή στα μαθήματα θα βαθμολογούνται ας έχουν το νου τους.... επειδή κάποιοι μιλάνε για πτυχία... και το λένε κάπως... εννοώ ότι τα πτυχία δεν μετράνε... και αδικήθηκαν στα μόρια... Απλά να ξέρουν ότι σίγουρα τα πτυχία ΔΕΝ μετράνε μόνο στα αθλήματα όχι για την συνέχεια όμως...
Θα τα λέμε στη Τρίπολη με όσα παιδιά τα κατάφεραν εύχομαι να περάσουν όσα παιδιά το αξίζουν και μακάρι μέσα από αυτή την προκήρυξη να πάρουν και άλλα παιδιά 

Επισκέπτης

Σήμερα με την βροχή έγιναν κανονικά τα αθλήματα ; 
Επισκέπτης

Μακάρι να πέσει μεγάλο πετσοκομα γιατί όταν έτρεχα εγώ τον Γενάρη οι γκόμενες που ήταν μαζί μου κόπηκαν καθώς μόλις τερμάτισα δεν έκλεισα το χρονόμετρο μου επίτηδες και είδα ήταν εκτός χρόνου για 4-5  δευτερόλεπτα και άλλες για αρκετά παραπάνω αλλά φυσικά πέρασαν γιατί δεν υπήρχε τσιπ τότε. Μακάρι να μην κάνουν όπως τον Γενάρη που δίνανε αναβολή για τραυματισμό σε όλους ενώ δεν είχε τραυματιστεί κανείς και να τούς περάσουν μετά στα μουλωχτα όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια στις προηγούμενες προκηρύξεις.
Επισκέπτης

Αδερφε μας σκοτισες τον ερωτα ναι εγιναν κανονικα σήμερα αθληματα.
επισης οσοι κοπηκαμ να γνωριζουν οτι παλι θα εχει τσιπ αμα εχετε κοπει για πολυ μην ταλαιπωρησετε τσαμπα τους εαυτους σας.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 1:27 pm Μακάρι να πέσει μεγάλο πετσοκομα γιατί όταν έτρεχα εγώ τον Γενάρη οι γκόμενες που ήταν μαζί μου κόπηκαν καθώς μόλις τερμάτισα δεν έκλεισα το χρονόμετρο μου επίτηδες και είδα ήταν εκτός χρόνου για 4-5  δευτερόλεπτα και άλλες για αρκετά παραπάνω αλλά φυσικά πέρασαν γιατί δεν υπήρχε τσιπ τότε. Μακάρι να μην κάνουν όπως τον Γενάρη που δίνανε αναβολή για τραυματισμό σε όλους ενώ δεν είχε τραυματιστεί κανείς και να τούς περάσουν μετά στα μουλωχτα όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια στις προηγούμενες προκηρύξεις.

Από την άλλη , υπάρχουν κι αυτές που τα βγάζουν κανονικά. Για αυτές που τα βγάζουν τι έχεις να πεις ; 

ερώτηση κάνω , δεν επιτίθεμαι 
Επισκέπτης

Καημό που έχετε με τον κάθε άγνωστο σε εσάς μερικοί εδώ μέσα …

η ζωή είναι μικρή 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 3:33 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 23, 2026 1:27 pm Μακάρι να πέσει μεγάλο πετσοκομα γιατί όταν έτρεχα εγώ τον Γενάρη οι γκόμενες που ήταν μαζί μου κόπηκαν καθώς μόλις τερμάτισα δεν έκλεισα το χρονόμετρο μου επίτηδες και είδα ήταν εκτός χρόνου για 4-5  δευτερόλεπτα και άλλες για αρκετά παραπάνω αλλά φυσικά πέρασαν γιατί δεν υπήρχε τσιπ τότε. Μακάρι να μην κάνουν όπως τον Γενάρη που δίνανε αναβολή για τραυματισμό σε όλους ενώ δεν είχε τραυματιστεί κανείς και να τούς περάσουν μετά στα μουλωχτα όπως κάνουν εδώ και πολλά χρόνια στις προηγούμενες προκηρύξεις.

Από την άλλη , υπάρχουν κι αυτές που τα βγάζουν κανονικά. Για αυτές που τα βγάζουν τι έχεις να πεις ; 

ερώτηση κάνω , δεν επιτίθεμαι 

Ξέρω εγώ μπράβο τους συγχαρητήρια που βγάζουν τα γελοία αθλήματα της ελληνικής αστυνομίας??? 😅😅😅

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 5:51 pm Ναι δεν είναι άδικο όμως να κόβουν τους πρώτους στην κατάταξη που διαθέτουν τα μόρια που επαρκούν και να ευνοηθούν οι τελευταίοι με τα λιγότερα μόρια επειδή απλά δημιουργήθηκαν κενά ; 
Αλλιώς δεν θα είχε νόημα η θέση ούτε πόσα μόρια έχεις..θα έλεγαν απλά
Προσλαμβάνουμε 2 χιλιάδες φρουρούς ελάτε με ότι έχετε και όποιος περάσει 

Άδικη είναι γενικά η διαδικασια με την ισχύ του πίνακα για δυο χρόνια. Αποκλείει ετσι άτομα που για χ.ψ λογο δεν είχαν κανει τα χαρτια τους, δεν ειχαν τελειωσει στρατό, δεν πέρασαν αθλήματα και θέλουν να ξανα δοκιμάσουν, που μετά μπορεί να μην μπορούν λόγω ηλικίας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: EvFrontier και 11 επισκέπτες