Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 5:53 pm Με εμάς τους επιλαχόντες τι θα γίνει μας είχαν πει ότι θα μας πάρουν Χριστούγεννα… δεν πρπ να βγάλουν πίνακες σιγά σιγά ;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 6:19 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 5:53 pm Με εμάς τους επιλαχόντες τι θα γίνει μας είχαν πει ότι θα μας πάρουν Χριστούγεννα… δεν πρπ να βγάλουν πίνακες σιγά σιγά ;

Κανεις δεν ειπε ποτε τιποτα τετοιο.
Επισκέπτης

“Μετά από πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, εισήγηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Δημήτριος Τσομώκος διορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα ως Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με εξαετή θητεία από τις 21 Σεπτεμβρίου 2026.”

έχετε δει πολλές φορές το κράτος να παρεμβαίνει σε ιδιωτικες επιχειρήσεις για να βγαίνουν υποδιοικητές ή διοικητές; Για κλάματα είστε, το κράτος κάνει κουμάντο είτε το θέλετε είτε όχι 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 6:21 pm

Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο φίλε . Κάτσε να μπουν πρώτα οι επιτυχόντες και μετά βλέπουμε εμείς οι επιλαχόντες  . Το μόνο που είπε ήταν αν έχει ανάγκες θα χρησιμοποιήσει τον πίνακα επιλαχόντων ( που λογικά κάποια στιγμή θα βγει ) από το νέο έτος ( ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ)

Επισκέπτης

Κάτι άλλο που απασχολεί εμένα προσωπικά, δεν είναι ότι θέλω να κάνω τσίρκα, αλλά τι έκαναν και έδιωξαν άτομα; Τόσο εύκολα διώχνουν ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 8:07 pm Κάτι άλλο που απασχολεί εμένα προσωπικά, δεν είναι ότι θέλω να κάνω τσίρκα, αλλά τι έκαναν και έδιωξαν άτομα; Τόσο εύκολα διώχνουν ;

Να μην σε απασχολούν αυτά , κοιτα την δουλειά σου 
Επισκέπτης

Εχουν παρει κανεναν τηλεφωνο να παει για υπογραφη συμβασης;
Επισκέπτης

Εμένα με πήρανε τηλέφωνο, μπήκα ζουμ πέρασα την πρώτη συνέντευξη και αύριο έχουμε την δεύτερη φάση για τα χρήματα, τους έχω πει κάτω από 2.500 δεν πέφτω και περιμένω αντιπρόταση. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 12:13 am Εμένα με πήρανε τηλέφωνο, μπήκα ζουμ πέρασα την πρώτη συνέντευξη και αύριο έχουμε την δεύτερη φάση για τα χρήματα, τους έχω πει κάτω από 2.500 δεν πέφτω και περιμένω αντιπρόταση. 

Σωστός 🔝🔝
Επισκέπτης

Επιτυχών Αθήνα κ εγώ . Πέρα από το χαβαλέ και το παπατζιλικι ξέρει κάποιος αν ισχύει το αρχές Νοεμβρίου;
Δεν βιάζομαι αλλά καλύτερα να ξέρω σίγουρα ότι είναι πχ σε 3 μήνες και να δουλέψω πουθενά παρά να περιμένω από μήνα σε μήνα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 10:04 am Επιτυχών Αθήνα κ εγώ . Πέρα από το χαβαλέ και το παπατζιλικι ξέρει κάποιος αν ισχύει το αρχές Νοεμβρίου;
Δεν βιάζομαι αλλά καλύτερα να ξέρω σίγουρα ότι είναι πχ σε 3 μήνες και να δουλέψω πουθενά παρά να περιμένω από μήνα σε μήνα 

Ναι ισχύει… σε λίγες μέρες θα σας πάρουν τηλέφωνο από την τράπεζα να ετοιμάσετε χαρτιά κλπ. Να δώσετε iban, ενέργειες για ποινικά μητρώα, να μεταβιβάσουν επιχείρηση όσοι έχουν κλπ. Διάφορα διαδικαστικά!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 6:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 6:21 pm

Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο φίλε . Κάτσε να μπουν πρώτα οι επιτυχόντες και μετά βλέπουμε εμείς οι επιλαχόντες  . Το μόνο που είπε ήταν αν έχει ανάγκες θα χρησιμοποιήσει τον πίνακα επιλαχόντων ( που λογικά κάποια στιγμή θα βγει ) από το νέο έτος ( ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ)

Ακριβώς αυτό. Επίσης έχουμε γράψει πως έχουν αιτηθεί εσωτερικά στην Τράπεζα επιλαχόντες αλλά από αυτό μέχρι να το αποδεχθεί η διοίκηση έχει απόσταση!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 6:29 pm “Μετά από πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, εισήγηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Δημήτριος Τσομώκος διορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα ως Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με εξαετή θητεία από τις 21 Σεπτεμβρίου 2026.”

έχετε δει πολλές φορές το κράτος να παρεμβαίνει σε ιδιωτικες επιχειρήσεις για να βγαίνουν υποδιοικητές ή διοικητές; Για κλάματα είστε, το κράτος κάνει κουμάντο είτε το θέλετε είτε όχι 

Μόνος σου το γράφεις, «μετά απο πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας»…διορίζεται διοίκηση με ΠΔ γιατί είπαμε, είναι ΝΠΙΔ ΔΙΦΥΟΥΣ χαρακτήρα. Ιδιωτική επιχείρηση που ασκεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ…
ΔΕΝ υπάρχει εταιρεία του δημοαίου ή ΔΕΚΟ που να ΜΗΝ έφαγε ψαλίδι με τα μνημόνια, όταν εσύ πήγαινες σε πάρτι σε παιδότοπο ακόμα!!! Η ΤτΕ ΔΕΝ υπέστη καμία μεταβολή σε κάτι!
Τέλος πάντων, ενδεχομένως να πιστεύεις πως η γη είναι επίπεδη καθώς εύλογα θα αναρωτιέσαι, πως δεν πέφτουμε εφόσον ειπμαστε πάνω σε μια μπάλα που γυρίζει!
Σε ΠΑΡΑΚΑΚΩ, όταν μπεις πες μας ποιος είσαι ρε φίλε… όχι τίποτα άλλο, μα σε βλέπουμε και να μην χρειάζονται ανέκδοτα στις βάρδιες!!!

Επισκέπτης

Επίσης να ρωτήσω κάτι βασικό. Θα είμαστε όπως στην αστυνομία όπου δεν μπορούμε να δουλέψουμε κάπου αλλού με ένσημα ; Ή μπορούμε κανονικά να κάνουμε κάποιο έξτρα δηλωμένοι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 22, 2026 10:46 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 21, 2026 6:29 pm “Μετά από πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, εισήγηση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Δημήτριος Τσομώκος διορίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα ως Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με εξαετή θητεία από τις 21 Σεπτεμβρίου 2026.”

Μόνος σου το γράφεις, «μετά απο πρόταση του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας»…διορίζεται διοίκηση με ΠΔ γιατί είπαμε, είναι ΝΠΙΔ ΔΙΦΥΟΥΣ χαρακτήρα. Ιδιωτική επιχείρηση που ασκεί ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ…
ΔΕΝ υπάρχει εταιρεία του δημοαίου ή ΔΕΚΟ που να ΜΗΝ έφαγε ψαλίδι με τα μνημόνια, όταν εσύ πήγαινες σε πάρτι σε παιδότοπο ακόμα!!! Η ΤτΕ ΔΕΝ υπέστη καμία μεταβολή σε κάτι!
Τέλος πάντων, ενδεχομένως να πιστεύεις πως η γη είναι επίπεδη καθώς εύλογα θα αναρωτιέσαι, πως δεν πέφτουμε εφόσον ειπμαστε πάνω σε μια μπάλα που γυρίζει!
Σε ΠΑΡΑΚΑΚΩ, όταν μπεις πες μας ποιος είσαι ρε φίλε… όχι τίποτα άλλο, μα σε βλέπουμε και να μην χρειάζονται ανέκδοτα στις βάρδιες!!!

Εσένα ειδικά θα σου κάνω κάτι άλλο για να περνάει η ώρα που θα σου αρέσει….Δημοσιο είναι είτε σου αρέσει είτε όχι
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 14 επισκέπτες