Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:54 pm Τρίπολη λένε Ε; 

Άμα δεν βγει επίσημη ανακοίνωση κανείς δεν ξέρει σίγουρα να πει εντύπωση με κάνει εάν ξεκινήσει η εκπαίδευση αρχές Οκτωβρίου ποτέ θα ξεκινήσουμε αθλήματα;

σίγουρο είναι έχει βγει διαταγή στης υπηρεσίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτές και γράφει τόπος εκπαίδευσης Τρίπολη 

Αα οκ δεν το ήξερα για αθλήματα έχουμε κάποια ενημέρωση το πότε θα δώσουμε;
Επισκέπτης

Αν και είμαι 1000 και θεση δεν ξέρω καν εάν καλέσουν τόσα άτομα και εάν αξίζει να δώσω αθλήματα γιατί λίγο δύσκολα να κοπούν τόσα πολλά άτομα 
Επισκέπτης

Καλησπέρα, επικοινώνησα με τον κύριο Μπαρδάκη. Μου είπε πως τελος του μηνα με τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα γίνουν τα αθλήματα. Αυτο τον ενημέρωσαν τον ιδιο απο το Αρχηγείο. Είπε πως βγήκε και διαταγή στις 14 Σεπτεμβρίου που λέει για σχολή το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου εως και τον Δεκέμβριο. Αυτά του μετέφεραν απο το Αρχηγείο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:12 pm Καλησπέρα, επικοινώνησα με τον κύριο Μπαρδάκη. Μου είπε πως τελος του μηνα με τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα γίνουν τα αθλήματα. Αυτο τον ενημέρωσαν τον ιδιο απο το Αρχηγείο. Είπε πως βγήκε και διαταγή στις 14 Σεπτεμβρίου που λέει για σχολή το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου εως και τον Δεκέμβριο. Αυτά του μετέφεραν απο το Αρχηγείο.

Μα πως γίνεται μέσα σε μια εβδομάδα να δώσουν τόσα άτομα αθλήματα και την επόμενη αμέσως να ξεκινήσουν κάπως λίγο δεν κολλάει δηλαδή πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου δίνουμε αθλήματα και μετά από κάτι μέρες σχολή?
Επισκέπτης

Σα να προτρέχουν λίγο με την εκπαίδευση; Γιατί δεν μας λένε για τα αθλήματα επιτέλους να ξέρουμε πότε θα είναι οι ΠΚΕ ή περιμένουν να μας το πουν τελευταία μέρα; Όλο εκπλήξεις είναι αυτοί τελικά , τα αθλήματα πρέπει να γίνουν τελευταίες μέρες Σεπτέμβρη για να αρχίσει η εκπαίδευση δεύτερο δεκαήμερο Οκτωβρίου , η διαδικασία μετά τις ΠΚΕ δεν θέλει πολλές μέρες αφού σε 1-2 θα βγάλουν πίνακες και καπάκι θα καλέσουν για κατάταξη και θα δίνουν 5-7 μερες το πολύ , το θέμα είναι ότι πρέπει να κανονίσει ο καθένας τη πορεία του με αεροπορικά πλοία διαμονές και οφείλουν να ενημερώνουν όχι τελευταία στιγμή 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:32 pm Σα να προτρέχουν λίγο με την εκπαίδευση; Γιατί δεν μας λένε για τα αθλήματα επιτέλους να ξέρουμε πότε θα είναι οι ΠΚΕ ή περιμένουν να μας το πουν τελευταία μέρα; Όλο εκπλήξεις είναι αυτοί τελικά , τα αθλήματα πρέπει να γίνουν τελευταίες μέρες Σεπτέμβρη για να αρχίσει η εκπαίδευση δεύτερο δεκαήμερο Οκτωβρίου , η διαδικασία μετά τις ΠΚΕ δεν θέλει πολλές μέρες αφού σε 1-2 θα βγάλουν πίνακες και καπάκι θα καλέσουν για κατάταξη και θα δίνουν 5-7 μερες το πολύ , το θέμα είναι ότι πρέπει να κανονίσει ο καθένας τη πορεία του με αεροπορικά πλοία διαμονές και οφείλουν να ενημερώνουν όχι τελευταία στιγμή 

Κανονικά έτσι πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση από τώρα να ξέρουμε να κλείσουμε εισιτήρια και οτιδήποτε χρειάζεται όχι τελευταία μέρα και καπάκι σχολή 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:16 pm Καλησπέρα μόλις τελείωσα όλες τις εξετάσεις τις υγειονομικές.  Υπάρχει θέμα ; Για να μην τα έχω για μετά τα αθλήματα.  Απ όσο ξέρω και τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει θέμα. Απλά ακούω κάτι ράδιο αρβύλα τελευταία. 

Μα δε προλαβαίνεις να τις αφήσεις για μετά τα αθλήματα ούτως η άλλως, αφού μεσολαβεί μια ημέρα μόνο συνήθως Εγώ Ιούλιο έκανα κάποιες εξετάσεις.Μεσα στη προκήρυξη γράφει ότι μπορούν να γίνουν μετά την έκδοση της προκήρυξης (30 Ιουνίου)

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:37 pm Κανονικά έτσι πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση από τώρα να ξέρουμε να κλείσουμε εισιτήρια και οτιδήποτε χρειάζεται όχι τελευταία μέρα και καπάκι σχολή 

Έτσι ακριβώς φίλε μου , δεν μένουμε Αθήνα όλοι να ξυπνήσουμε ένα πρωί να πάμε να δώσουμε , κάποιοι χρειάζονται να αλλάξουν 1-2 καράβια για να δώσουν δεν είναι απλά τα πράγματα δεν μπορεί να μας ενημερώσουν τελευταία στιγμή, πάλι θα τρέχουμε όπως πάει 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:37 pm Κανονικά έτσι πρέπει να βγάλουν ανακοίνωση από τώρα να ξέρουμε να κλείσουμε εισιτήρια και οτιδήποτε χρειάζεται όχι τελευταία μέρα και καπάκι σχολή 

Έτσι ακριβώς φίλε μου , δεν μένουμε Αθήνα όλοι να ξυπνήσουμε ένα πρωί να πάμε να δώσουμε , κάποιοι χρειάζονται να αλλάξουν 1-2 καράβια για να δώσουν δεν είναι απλά τα πράγματα δεν μπορεί να μας ενημερώσουν τελευταία στιγμή, πάλι θα τρέχουμε όπως πάει 

Δεν νομίζω να τους νοιάζει και πολύ θα πρέπει έως την Παρασκευή να βγάλουν κάτι να ξέρουμε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 3:12 pm Καλησπέρα, επικοινώνησα με τον κύριο Μπαρδάκη. Μου είπε πως τελος του μηνα με τη πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα γίνουν τα αθλήματα. Αυτο τον ενημέρωσαν τον ιδιο απο το Αρχηγείο. Είπε πως βγήκε και διαταγή στις 14 Σεπτεμβρίου που λέει για σχολή το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου εως και τον Δεκέμβριο. Αυτά του μετέφεραν απο το Αρχηγείο.

Καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση..αν ισχύει αυτό για την σχολή για το δεύτερο δεκαήμερο πιστεύεται τους επιλαχόντες εποχικούς θα τους καλέσουν μέσα στο Νοέμβριο έστω για την εκπαίδευση;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 10:48 am

Καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση..αν ισχύει αυτό για την σχολή για το δεύτερο δεκαήμερο πιστεύεται τους επιλαχόντες εποχικούς θα τους καλέσουν μέσα στο Νοέμβριο έστω για την εκπαίδευση;

όχι πιθανόν δεν θα καλέσει φέτος άλλους επιλαχόντες του χρόνου μια και καλή πριν ξεκινήσει η αντιπυρικη για να βγει και επόμενη προκήρυξη των 600 πεθ και να καλυφθούν όλα τα κενα μαζί δεν υπάρχει λόγος να καλέσει για 1 μήνα επιλαχόντες αλλά και να καλέσει τα μόρια της αντιπυρικης δεν θα τα πάρεις όποτε πάλι τζάμπα κόπος είναι 

Επισκέπτης

Καλούν 1200+  άτομα για 600 θέσεις αναμενόμενο θα πει κανείς διότι περιμένουν αποχή , τα ψυχοτεχνικα γιατί ενώ παλιότερα ήταν 1 ημέρα έχουν γίνει 2 μέρες ; Θα υπάρχει κόψιμο μήπως εκεί ; Έχει αλλάξει κάτι που δεν το γνωρίζουμε ; Στα ψυχοτεχνικα γιατί δίνει οδηγίες για διάρκεια και λεπτομέρειες που παλιότερα δεν αναγραφόταν τίποτα ; Είναι λίγο περίεργα όλα αυτά ;

Gkinisa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gkinisa »

Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους, πως θα γνωρίζει ο καθένας σε ποια ομάδα είναι από αυτές ; Θα μας έρθει κάποιο μήνυμα ; Ευχαριστώ..
Επισκέπτης

Gkinisa έγραψε: Πέμ Σεπ 17, 2026 12:56 pm Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους, πως θα γνωρίζει ο καθένας σε ποια ομάδα είναι από αυτές ; Θα μας έρθει κάποιο μήνυμα ; Ευχαριστώ..

Μη περιμένεις κανένα μήνυμα αδερφέ , θα δεις τη θέση που είσαι και τον αριθμό αίτησης να βρεις το γκρουπ που ανήκεις και να δεις τις ημερομηνίες που αντιστοιχούν 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες