οταν τελειωσεις την σχολη και κανεις δεν νομιζω να σου κανουν τιποτα... Ειναι ενα παιδι που εχει τελειωσει σμυ και οταν την τελειωσε εκανε ταττοο και δεν εχει καποιο προβλημα. Αυτος εχει απο τους ομους μεχρι χαμυλα στην μεση...Theoni έγραψε:Αμα εχεις μπει στρατο κ μετα κανεις τατοο, μπορουν να σου πουν τιποτα;
Τατουάζ και στρατιωτικές σχολές
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
ααα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
Αφου τα καλυπετει η θερινη στολη δεν θα φαινονταιπολιτης σε απογνωση έγραψε:ααα... Και οταν λετε με καλοκαιρινη εμφανιση τι εννοειτε; Κατω στη μεση δεν θα φαινεται...πολιτης σε απογνωση έγραψε:Παιδια, εχω μια ερωτηση και επιγει... Εχω τρελα με τα τατοουαζ και θελω να κανω κατω στην μεση... Ακομα, θελω να περασω ευελπιδων... Αν το κανω λετε να εχω προβλημα; Εχω αρκετο ανχος γ αυτο τ θεμα... Ας μου πει καποιος... !
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αντε σοβαρευτείτε ρε. Απάντηση δόθηκε και ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Άμα δέν φαίνετε με την θερινή στολή δέν υπάρχει πρόβλημα, είναι ο κολλητός μου στην σμυν και τυχαίνει να ξέρω (εντάξει πάντα με μέτρο όμως μην είσαι και μεταλαγμένος γιατί θα σε κόψουν στα ΠΚΕ) ... Παιδιά άμα σας ενδιαφέρει ένα θέμα να κοιτάτε και λίγο τα προηγούμενα, μπορεί να υπάρχουν οι απαντήσεις, φιλικά πάντα
Παιδια καλησπερα σας σκεφτομαι πολυ σοβαρα να περασω ΣΤΥΑ...
Εχω ενα θεμα... Εχω τατουαζ στο στηθος, υπαρχει περιπτωση να μην μπω στην σχολη λογου αυτου;
Εχω ενα θεμα... Εχω τατουαζ στο στηθος, υπαρχει περιπτωση να μην μπω στην σχολη λογου αυτου;
Εχω ακουσει οτι στις στρατιωτικες σχολες απαγορευεται η δερματογραφια. Αλλα καλυτερα θα ηταν να παρεις τηλεφωνο σε καποιο γραφειο ενημερωσης κοινου για να εισαι 100% σιγουρος.
Οκ ευχαριστω πολυ... Αν μαθεις τπτ πανω σε αυτο το θεμα γραψτω εδω. Θα το δω!
Φιλε μου παντως επιμενω οτι πρεπει να παρεις καποιο τηλεφωνακι σε εναν απο τους δυο αριθμους για να εισαι σιγουρος και σε περιπτωση που θες να ρωτησεις οτιδηποτε αλλο. 210 3630076,2103630360.
Νομιζω πως αν δεν φαινεται οταν φορας την καλοκαιρινη στολη δεν εχεις προβλημα αλλα εγω το εχω διαβασει αλλου για αυτο καλυτερα να το σιγουρεψεις με ενα τηλεφωνo...
Παιδια εχω μια απωρια... Εχω τατουαζ στο στηθος μου και θελω να περασω στυα... Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα?
Παιδια εχω μια απωρια... Εχω τατουαζ στο στηθος μου και θελω να περασω στυα... Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα?
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
αν δε σε κοψουν στις πκε... Νομιζω πως δε πειραζει... Τωρα για σιγουρια ας ρωτησει καποιος ποιο εμπειροςΓιωργος έγραψε:Παιδια εχω μια απωρια... Εχω τατουαζ στο στηθος μου και θελω να περασω στυα... Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες