Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι γίνεται ρε παιδιά;;; πότε θ έχουμε ενημέρωση; έχει κανείς καμιά πηγή κάνα νέο να μας πει; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 14, 2026 11:23 am Τι γίνεται ρε παιδιά;;; πότε θ έχουμε ενημέρωση; έχει κανείς καμιά πηγή κάνα νέο να μας πει; 

Έχει πέσει σιγή ασυρμάτου; Κανείς δεν ξέρει τίποτα λογικά έπρεπε να έχει βγει η διαταγη για ΠΚΕ αλλά μεχρι στιγμής τιποτα , να δουμε μέσα στη μέρα αν έχουμε κάποια εξέλιξη , όπως και να έχει δεν νομίζω να φύγει η εβδομάδα χωρίς ενημέρωση δεν υπάρχει άλλη διαδικασία από την ενημέρωση με ημερομηνία για ΠΚΕ
Fire7

Δημοσίευση από Fire7 »

Καλησπέρα!!Συγχαρητήρια σε ολούς τους προσωρινούς επιτυχόντες και καλή επιτυχία στις αθλητικές δοκιμασίες .Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Γνωρίζει κάποιος από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας εάν είναι επιτυχόντες ΠΕΘ και πόσοι περίπου; Ευχαριστώ πολύ!!
Επισκέπτης

Fire7 έγραψε: Δευ Σεπ 14, 2026 4:58 pm Καλησπέρα!!Συγχαρητήρια σε ολούς τους προσωρινούς επιτυχόντες και καλή επιτυχία στις αθλητικές δοκιμασίες .Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Γνωρίζει κάποιος από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας εάν είναι επιτυχόντες ΠΕΘ και πόσοι περίπου; Ευχαριστώ πολύ!!

δεν έχει καμία απολύτως σημασία φίλε θα έρθουν άτομα από άλλες περιοχές για να μην πάνε ποιο μακριά 
Επισκέπτης

Έχει ακούσει κάποιος πιθανή ημερομηνία για αθλήματα?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Σεπ 15, 2026 12:40 pm Έχει ακούσει κάποιος πιθανή ημερομηνία για αθλήματα?

Εγώ φίλε μου άκουσα για τέλη του μήνα αλλά δεν βλέπω να το λέει κάποιος άλλος και δεν ξέρω αν ισχύει , εκτός και αν πάει το αργότερο πρώτες μέρες Οκτώβρη , θεωρητικά πρέπει να βγει το πρόγραμμα για ΠΚΕ εντός εβδομάδας αν ισχύει 
Επισκέπτης

Και εγώ για τέλη με αρχές οκτωμβριου άκουσα … αλλά δεν το βλέπω … έχει ακούσει κάποιος πότε θα ξεκινήσει η σχολή και που θα γίνει ; 
Επισκέπτης

https://www.facebook.com/share/p/18QEhWyqK8/

Παιδιά το Σωματείο του Μπαρδάκη έβγαλε ενημέρωση. Τελικά πάντα μόνο αυτός γνωρίζει ο καθενας οτι να ναι λεει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 12:34 pm https://www.facebook.com/share/p/18QEhWyqK8/

Παιδιά το Σωματείο του Μπαρδάκη έβγαλε ενημέρωση. Τελικά πάντα μόνο αυτός γνωρίζει ο καθενας οτι να ναι λεει.

Ναι δηλαδή εννοεί ότι μέσα Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η εκπαίδευση ή τα αθλήματα?
Επισκέπτης

Αφού εκπαίδευση λέει ρε μάστορα 
Επισκέπτης

Καλησπέρα μόλις τελείωσα όλες τις εξετάσεις τις υγειονομικές.  Υπάρχει θέμα ; Για να μην τα έχω για μετά τα αθλήματα.  Απ όσο ξέρω και τηλεφωνικά μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει θέμα. Απλά ακούω κάτι ράδιο αρβύλα τελευταία. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:00 pm Αφού εκπαίδευση λέει ρε μάστορα 

Εε άμα ξεκινάει εκπαίδευση αρχές Οκτωβρίου πρέπει την άλλην εβδομάδα να ξεκινήσουμε τα αθλήματα ποτέ θα θυμηθούν να βγάλουν ανακοίνωση ποιος τους ξέρει 
Επισκέπτης

Τρίπολη λένε Ε; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:54 pm Τρίπολη λένε Ε; 

Άμα δεν βγει επίσημη ανακοίνωση κανείς δεν ξέρει σίγουρα να πει εντύπωση με κάνει εάν ξεκινήσει η εκπαίδευση αρχές Οκτωβρίου ποτέ θα ξεκινήσουμε αθλήματα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 2:54 pm Τρίπολη λένε Ε; 

Άμα δεν βγει επίσημη ανακοίνωση κανείς δεν ξέρει σίγουρα να πει εντύπωση με κάνει εάν ξεκινήσει η εκπαίδευση αρχές Οκτωβρίου ποτέ θα ξεκινήσουμε αθλήματα;

σίγουρο είναι έχει βγει διαταγή στης υπηρεσίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος για εκπαιδευτές και γράφει τόπος εκπαίδευσης Τρίπολη 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες