Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είμαι σειρά εποπ στην ΠΑ του 2025. Σειρές μου που είναι διασώστες από ότι βλέπω είναι είτε πληρώματα ασθενοφόρων είτε ιπτάμενοι διασώστες στα σούπερ πούμα και κάνουν αεροδιακομιδές 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 1:53 pm Είμαι σειρά εποπ στην ΠΑ του 2025. Σειρές μου που είναι διασώστες από ότι βλέπω είναι είτε πληρώματα ασθενοφόρων είτε ιπτάμενοι διασώστες στα σούπερ πούμα και κάνουν αεροδιακομιδές 

Ευχαριστώ! Μήπως γνωρίζεις από μεταθέσεις τι παίζει; Για να λες super puma φαντάζομαι 112 ΠΜ.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 1:53 pm Είμαι σειρά εποπ στην ΠΑ του 2025. Σειρές μου που είναι διασώστες από ότι βλέπω είναι είτε πληρώματα ασθενοφόρων είτε ιπτάμενοι διασώστες στα σούπερ πούμα και κάνουν αεροδιακομιδές 

Σε επιλεγουνε για να πας ιπτάμενος δοασωστης? Θέλει μέσον? 
και τι μισθό περνουν?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 3:33 pm

Ευχαριστώ! Μήπως γνωρίζεις από μεταθέσεις τι παίζει; Για να λες super puma φαντάζομαι 112 ΠΜ.

Ασθενοφόρα υπάρχουν παντού ανοίγουν σε διάφορα μέρη τοποθετήσεις . Επίσης τα ελικόπτερα εκτελούν και ετοιμότητες σε θέσεις διασποράς πχ λήμνο,σκύρο,ρόδο κτλ όπου θα πηγαίνετε εναλλάξ αλλά η βάση είναι Ελευσίνα ναι

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 6:01 pm

Σε επιλεγουνε για να πας ιπτάμενος δοασωστης? Θέλει μέσον? 
και τι μισθό περνουν?

Σίγουρα υπάρχει κάποια διαδικασία που δεν γνωρίζω. Μέσον όχι δεν χρειάζεται καθώς χρειάζονται άτομα. Μισθός κανονικά τον μισθό του ΕΠΟΠ
(1050-1100 ) συν για τους ιπτάμενους διασώστες κάποια λεφτά από το πτητικό κάθε 6 μηνές ανάλογα τις ώρες πτήσης τους (δεν γνωρίζω ποσό). 
Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

Αεροπορία ούτε 800 αιτήσεις αν είναι δυνατόν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 7:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 12, 2026 3:33 pm

Ασθενοφόρα υπάρχουν παντού ανοίγουν σε διάφορα μέρη τοποθετήσεις . Επίσης τα ελικόπτερα εκτελούν και ετοιμότητες σε θέσεις διασποράς πχ λήμνο,σκύρο,ρόδο κτλ όπου θα πηγαίνετε εναλλάξ αλλά η βάση είναι Ελευσίνα ναι

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Τελευταία ερώτηση, μήπως ξέρεις περίπου ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΟΔΙΥΓ (Διασώστης Υγειονομικού) και ΟΔΙΑ (Διασώστης); Μου κάνει εντύπωση που είναι δύο διαφορετικές ειδικότητες.

Επισκέπτης

Episkeptis1 έγραψε: Δευ Σεπ 14, 2026 6:26 pm Αεροπορία ούτε 800 αιτήσεις αν είναι δυνατόν 

Ποιος θα κάνει αίτηση όταν το όριο ηλικίας είναι 24 χρονών? Τώρα είναι καλή ευκαιρία για όλους όσους έχουν λίγα μόρια μπας και τρυπώσουν σε καμιά αεροπορία ή στρατολογία στο Ρουφ να ξυνονται. Όταν τα κάναμε εμείς είχε ανταγωνισμό και το 24 που ήταν η τελευταία μου χρονιά δεν έβγαλε προκήρυξη. Δεν βαριέσαι τέλος καλό όλα καλά καλύτερα αστυνομία αμεταθετοι στο σπίτι μας...
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 16, 2026 1:51 am
Episkeptis1 έγραψε: Δευ Σεπ 14, 2026 6:26 pm Αεροπορία ούτε 800 αιτήσεις αν είναι δυνατόν 

Ποιος θα κάνει αίτηση όταν το όριο ηλικίας είναι 24 χρονών? Τώρα είναι καλή ευκαιρία για όλους όσους έχουν λίγα μόρια μπας και τρυπώσουν σε καμιά αεροπορία ή στρατολογία στο Ρουφ να ξυνονται. Όταν τα κάναμε εμείς είχε ανταγωνισμό και το 24 που ήταν η τελευταία μου χρονιά δεν έβγαλε προκήρυξη. Δεν βαριέσαι τέλος καλό όλα καλά καλύτερα αστυνομία αμεταθετοι στο σπίτι μας...

αν έχει τόσες λίγες στην αεροπορία φαντάσου το ΠΝ τι θα γίνεται....

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης