Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πάλι καλά αδερφέ.καλη επιτυχία μάγκες
Επισκέπτης

καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι μπορεί και να το θεωρήσετε και χαζομάρα μιας και όπως έχουν πει του χρόνου θα έχει άλλες 600 θέσεις αν υποθέσουμε ότι θα βγεί πριν την άνοιξη η προκήρυξη μιας και μετα θα είναι οι εκλογές και λογικά μέχρι την αντιπυρικη θα τους έχουν πάρει θα μπορούν να κάνουν αμοιβαία μετάθεση με τους προηγούμενους 600 και αν γίνεται είναι εφικτό μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρο να έχει πάρει αμοιβαία μετάθεση κάποιος γιατί διάβασα παραπάνω πως πρέπει να απόφαση το αρχηγείο αν θα γίνει συμβούλιο μεταθέσεων 

Επισκέπτης

Τώρα για τα αθλήματα κτλ θα βγάλει νέα ανακοίνωση το υπουργείο ή απλά θα μας ενημερώσουν με mail ή τηλέφωνο ; 
επίσης υπάρχει πρριπτωση να γίνει όπως δίναμε σαν εποχικοί ; Στα κατά τόπους ; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 4:07 pm Τώρα για τα αθλήματα κτλ θα βγάλει νέα ανακοίνωση το υπουργείο ή απλά θα μας ενημερώσουν με mail ή τηλέφωνο ; 
επίσης υπάρχει πρριπτωση να γίνει όπως δίναμε σαν εποχικοί ; Στα κατά τόπους ; 

Τωρα θα βγει  πινακας μετα τις αρσεις ισοβαθμιων και μετα ανακοινωση με το προγραμμα των ΠΚΕ.Ενημερωνομαστε απο το fireservice.τωρα για τον τοπο δε ξερω..μακαρι να γινοταν εστω μισοι Βορεια μισοι Νοτια

Επισκέπτης

Συγγνωμη.το προγραμμα των πκε βγαινει μαζι με τις κληρωσεις
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία, θέλω να κάνω μια ερώτηση ίσως να ναι χαζή ίσως να κορόιδεψετε αλλά δεν γνωρίζω, αφού υπογράψουμε κ μπούμε σχολή εκεί θα μάθουμε την επιθυμία μας για τον τόπο που θα πάμε; ή θα υπάρχει κάποιο έγγραφο πιο πριν που θα σημειώσουμε; γίνεται Ν πάμε έτσι στα τυφλά σχολή να μάθουμε εκεί το μέρος κ μετά να τρέχουμε να ψάχνουμε σπίτια; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 4:49 pm Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία, θέλω να κάνω μια ερώτηση ίσως να ναι χαζή ίσως να κορόιδεψετε αλλά δεν γνωρίζω, αφού υπογράψουμε κ μπούμε σχολή εκεί θα μάθουμε την επιθυμία μας για τον τόπο που θα πάμε; ή θα υπάρχει κάποιο έγγραφο πιο πριν που θα σημειώσουμε; γίνεται Ν πάμε έτσι στα τυφλά σχολή να μάθουμε εκεί το μέρος κ μετά να τρέχουμε να ψάχνουμε σπίτια; 

λογικά την τελευταία βδομάδα θα μάθουμε ακριβώς που θα πάει ο καθένας τώρα για την επιλογή των περιοχών θα γίνει λογικά μέσα στους δύο μήνες της εκπαίδευσης έτσι έγινε και στους 150 αλλά γενικά σε όλες της προκήρυξης τελευταία βδομάδα βγαίνει η ακριβής τοποθέτηση 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 4:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 4:49 pm Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία, θέλω να κάνω μια ερώτηση ίσως να ναι χαζή ίσως να κορόιδεψετε αλλά δεν γνωρίζω, αφού υπογράψουμε κ μπούμε σχολή εκεί θα μάθουμε την επιθυμία μας για τον τόπο που θα πάμε; ή θα υπάρχει κάποιο έγγραφο πιο πριν που θα σημειώσουμε; γίνεται Ν πάμε έτσι στα τυφλά σχολή να μάθουμε εκεί το μέρος κ μετά να τρέχουμε να ψάχνουμε σπίτια; 

λογικά την τελευταία βδομάδα θα μάθουμε ακριβώς που θα πάει ο καθένας τώρα για την επιλογή των περιοχών θα γίνει λογικά μέσα στους δύο μήνες της εκπαίδευσης έτσι έγινε και στους 150 αλλά γενικά σε όλες της προκήρυξης τελευταία βδομάδα βγαίνει η ακριβής τοποθέτηση 

Εδώ οι μόνιμοι, πού είναι υπαξιωματικοί,με οικογένειες κλπ, τρέχουν να βρούν σπίτια τελευταία στιγμή.

Τελευταία εβδομάδα πρίν την τοποθέτησή θα ξέρει κάποιος πού θα είναι εκτός τόπου συμφερόντων του, πού θα τοποθετηθεί τελικά 

Εννοείται τελευταία στιγμή θα τρέχουμε να βρούμε σπίτι, σιγά μη μας ενημερώσουν νωρίτερα 
Επισκέπτης

παιδιά δεν ξέρω εσείς τι λέτε πάντως έμενε μου φαίνεται ότι έχει καθυστερήσει παρά πολύ αυτή η προκήρυξη νταξει έχει φτάσει Σεπτεμβρίο και ακόμα δεν έχουν δοθεί άθλημα ή τοποθετήσεις έτσι όπως πάει θα πάνε για των Δεκέμβριο θα κοντεύει να βγεί η επόμενη και ακόμα θα τοποθετούνται οι 600 του 2026 και πάλι καλά που την βγάλανε των Ιούλιο άμα την βγάζανε τώρα των Σεπτεμβρίο που θέλαν θα τους πήγαινε από το νέο έτος και θα πήγαινε και την επόμενη ποίο πίσω 
Επισκέπτης

Γι αυτό και  θα έχει αποχή. Εγώ παίδες σας χαρίζω την θέση μου 350 είμαι ξέρω δεν θα πάω σπίτι μου. Εποχικός είμαι συνεχίζω στην  επόμενη με παραπάνω μόρια.  Και αρκετοί που μιλάω σκοπεύουν να το κάνουν. Όσοι είστε πάνω από 200 θεση  χλωμό να πάτε σπίτια σας να το ξέρετε από τώρα ! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 5:51 pm Γι αυτό και  θα έχει αποχή. Εγώ παίδες σας χαρίζω την θέση μου 350 είμαι ξέρω δεν θα πάω σπίτι μου. Εποχικός είμαι συνεχίζω στην  επόμενη με παραπάνω μόρια.  Και αρκετοί που μιλάω σκοπεύουν να το κάνουν. Όσοι είστε πάνω από 200 θεση  χλωμό να πάτε σπίτια σας να το ξέρετε από τώρα ! 

Προφανώς και οι πιο πολλοί δεν θα πάνε εκεί που θέλουν αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το χειρότερο είναι όπως σε όλα τα σωματεία ασφαλείας ανακοινώνεται η τοποθέτηση στο τέλος της εκπαίδευσης ότι χειρότερο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 5:51 pm Γι αυτό και  θα έχει αποχή. Εγώ παίδες σας χαρίζω την θέση μου 350 είμαι ξέρω δεν θα πάω σπίτι μου. Εποχικός είμαι συνεχίζω στην  επόμενη με παραπάνω μόρια.  Και αρκετοί που μιλάω σκοπεύουν να το κάνουν. Όσοι είστε πάνω από 200 θεση  χλωμό να πάτε σπίτια σας να το ξέρετε από τώρα ! 

φίλε και το πιστεύω πολύ που έχουν πάνω από 20 μόρια δεν θα πάνε διότι ξέρουν ότι έχει και του χρόνου 600 θέσεις και σου λέει από το να πάω αυτή την φορά σε Μάι περιοχή μακριά από των τόπο μου θα ξανά κάνω χαρτία του χρόνου μιας και έχω τα μόρια και θα είμαι και ποίο ψηλά μιας και θα έχουν φύγει 600 άτομα όποτε θα έχω περισσότερες ελπίδες να πάω κάπου καλύτερα δύστυχος έτσι έχουν τα πράγματα και κρίμα γιατί ενθουσιάστηκαμε όλοι στην αρχή ότι θα πάμε σπίτια μας έχουμε φτάσει σε σημείο να παρακαλάμε να πάμε έστω σε μία κοντινή περιοχή 
Επισκέπτης

Τροφή για σκέψη.  Να σας πω οτι είμαι μόνιμος και δεν με ενδιαφέρει η προκυρηξη! Απλά εντόπισα ενα θεματακι...και λέω να το μοιραστώ με εσάς που καίγεστε 
Θέλει προσοχή για τους εποχικούς....διοτι αν τους καλεση η προκυρηξη πριν την ληξει της σύμβασης δλδ την 30 Νοεμβρίου,τοτε θα πρέπει να παραιτηθούν απο εποχικοι  και φυσικα να εχουν την αβεβαιότητα του που θα τοποθετηθούν. Όσο για τους πολίτες αυτοι δεν θα έχουν τπτ να χάσουν. Αρα εντόπισα οτι η παρούσα προκυρηξη δεν εγινε για τους εποχικούς,ίσα ίσα ούτε τους υπολογίζουν. Και μάλιστα η Κοινή λογική λέει οτι αρκετοί από αυτούς και ειδικά οσοι ειναι κάτω απο την 150 θέση θα το σκεφτούν παρα πολύ αν θα πάνε! Στα ΠΚΕ θα πάνε αλλα στο τελικό κάλεσμα αν γίνει πριν την 30 Νοεμβρίου  δεν νομίζω να πανε! Υπολογίζω περίπου 250 άτομα. Δλδ θα ζυγίζουν το 8 μηνο που ουσιαστικά έχουν βρει ρυθμό  με το 12 μηνο αλλά αυτό με αβεβαιότητα στην τοποθεσία!  Συμπέρασμα  η παρούσα προκυρηξη γράφτηκε στο πόδι...οπως τόσα πράγματα στο πυροσβεστικό σωμα! Και υπάρχει κίνδυνος να τιναχτει στον αέρα αν τους καλέσουν πριν την 30/11.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 8:01 pm Τροφή για σκέψη.  Να σας πω οτι είμαι μόνιμος και δεν με ενδιαφέρει η προκυρηξη! Απλά εντόπισα ενα θεματακι...και λέω να το μοιραστώ με εσάς που καίγεστε 
Θέλει προσοχή για τους εποχικούς....διοτι αν τους καλεση η προκυρηξη πριν την ληξει της σύμβασης δλδ την 30 Νοεμβρίου,τοτε θα πρέπει να παραιτηθούν απο εποχικοι  και φυσικα να εχουν την αβεβαιότητα του που θα τοποθετηθούν. Όσο για τους πολίτες αυτοι δεν θα έχουν τπτ να χάσουν. Αρα εντόπισα οτι η παρούσα προκυρηξη δεν εγινε για τους εποχικούς,ίσα ίσα ούτε τους υπολογίζουν. Και μάλιστα η Κοινή λογική λέει οτι αρκετοί από αυτούς και ειδικά οσοι ειναι κάτω απο την 150 θέση θα το σκεφτούν παρα πολύ αν θα πάνε! Στα ΠΚΕ θα πάνε αλλα στο τελικό κάλεσμα αν γίνει πριν την 30 Νοεμβρίου  δεν νομίζω να πανε! Υπολογίζω περίπου 250 άτομα. Δλδ θα ζυγίζουν το 8 μηνο που ουσιαστικά έχουν βρει ρυθμό  με το 12 μηνο αλλά αυτό με αβεβαιότητα στην τοποθεσία!  Συμπέρασμα  η παρούσα προκυρηξη γράφτηκε στο πόδι...οπως τόσα πράγματα στο πυροσβεστικό σωμα! Και υπάρχει κίνδυνος να τιναχτει στον αέρα αν τους καλέσουν πριν την 30/11.

Λάθος σκέψη 

Η μονιμότητα είναι μονιμότητα,μια χαρα πάνε,θα βρεθούν άτομα να πάνε όπως κ να έχει 

Επισκέπτης

εμένα η άποψη μου είναι πως έχει δημιουργηθεί μια  λανθασμένη εντύπωση της προκήρυξης από τους υποψηφίους υπήρχαν πολλοί στην αρχή πριν βγεί η προκήρυξη το Πάσχα περίπου όπου λέγαν πόσο τυχερή είναι που θα μπούνε κατευθείαν στον τόπο τους και ότι δεν κάνανε χαρτιά στους 150 γιατί είχαν σίγουρες θέσης και άλλα πολλά επίσης υπάρχουν πάρα πολλοί πολίτες και θα το δείτε που έχουν κάνει χαρτιά απλά και μόνο επειδή είδανε μερικές θέσεις στην πόλη τους χωρίς να έχουν την παραμικρή σχέση με την πυροσβεστική και χωρίς να έχουν καν στο μυαλό τους να γίνουν πυροσβέστες αυτοί πολύ απλά δεν θα πάνε ούτε κάν για τα αθλήματα όποτε βλέπω ότι έχει αρχίσει και διαμορφώνεται Μια παράξενη κατάστημα που δεν υπήρχε ούτε στους 150 εκεί τουλάχιστον ήξερες ότι ήταν στην Αττική είχες μία γεύση που περίπου θα πας εδώ δεν γνωρίζει κανείς τίποτα είναι σαν ρουλέτα πας και όπου σε στείλει η υπηρεσία είτε μία η δύο βδομάδες πριν 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες