Επιτρέπονται τατουάζ και body piercing;
-
- Ανθυπολοχαγός
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
- Επικοινωνία:
Απο ειδικο μηχανημαααα; Οχι καλε που θα παμε για εξετασεις στη CIA; ΧΑΧΑΧΑ απλα στην ωρα της συνεντευξης βγαλτο! Να δωσεις καλη εντυπωση!
-
- Α/ΓΕΝ
- Επικοινωνία:
Ναι σε περνάνε απο ανιχνευτή μετάλλων ακόμη και στην τσέπη σου να το έχεις και σε απορρίπτουν.
-
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
Μου είπαν και το σκουλαρίκη να βγάλω αυτοι εχουν μηχάνημα και καταλαβαίνει αν έχεις τρύπα στο αυτί και μ ειπε ν την κλείσω ¨ (
-
- Α/ΓΕΝ
- Επικοινωνία:
Όχι φίλε μου. Απλά την ώρα της συνέντευξης δεν θα φοράς σκουλαρίκι. Είναι πολύ απλό. Δεν σε κόβουν για ηλίθιους λόγους.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Δεκανεα αυτα δεν γινονται πως δηλ θα κλεισεις τη τρυπα; Απλα δεν φορας σκουλαρικι απλα πραγματα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ρεεεεε Μην ανησυχείτε δεν επηρεάζονται οι τρύπες εγώ προσωπικά έχω 3 στο αριστερό αυτή μια στο κάτω χείλος μια στην γλώσσα και μια στο φρύδι!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρατατουλι αχαχαχαχαχ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Εντάξει δεν φοράω σκουλαρίκια ταυτόχρονα σε όλες τις τρύπες τώρα έχω τον κρίκο στο αφτι στο πάνω μέρος, και τον κρίκο στο κάτω χείλος, και στην γλωσσα
-
- Ανθυπολοχαγός
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
- Επικοινωνία:
αααααααυτα ειναιιιιι!ratatoulis έγραψε:Ρεεεεε Μην ανησυχείτε δεν επηρεάζονται οι τρύπες εγώ προσωπικά έχω 3 στο αριστερό αυτή μια στο κάτω χείλος μια στην γλώσσα και μια στο φρύδι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
πιο πολύ μου πάει ο κρίκος στην πάνω μεριά του αυτιού και στο φρύδι
Τα tattoo επιτρεπονται στον Ε. Σ και πιο συγεκριμενα απο την καλοκαιρινη στολη εχοδου (8Γ) να μην φενεται κατι... Περασα εξετασεις μονιμοποιησης στο 401 και εχς 3 tattoo εκ' των οποιων το ενα ειναι ολη η πλατη και δεν ειχα προβλημα.
οσο για το piercing δε γνωριζω καθως δεν αναφερει κατι σχετικο η διαταγη.
οσο για το piercing δε γνωριζω καθως δεν αναφερει κατι σχετικο η διαταγη.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Ναι τα τατου και τα πιρσινγκ επιτρεπονται αρκει να μην ειναι σε εμφανη σημεια. στη στρατονομια και τη προεδρικη φρουρα απαγορευονται βαση διαταγησ
Ελεος! Τι λετε; Διαβαστε λιγο την προκυρηξη. Μην κοιτατε μονο αυτα που σας ενδιαφερουν! Παρουσιαστηκα το 2002 και κοβανε ολους οσους ειχαν τατουαζ... Δεν ειναι μπαρακι ο στρατος και ειδικα οταν πας για εποπ... Τατουαζ εχουν μονο αυτοι που ειναι απο σχολες γι αυτο σταματηστε τα ψεμματα¨εχω 5 τατουαζ και με πηρανε¨
Ρε φιλε και εγω ειμαι ενας απο αυτος που περασε κανονικα ολες τις διαδικασιες χωρις να με πουν κατι για το τατου που εχω κατω απο τους κοιλιακους.
Τωρα δεν ξερω αν με κοψουν μετα αλλα στις εξετασεις που ημασταν γυμνοι δεν μου ειπαν τιποτα.
Τωρα δεν ξερω αν με κοψουν μετα αλλα στις εξετασεις που ημασταν γυμνοι δεν μου ειπαν τιποτα.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
Παιδες απ'οσο ξερω η μελανοστιξια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητα.
μερικοι αναφερουν οτι "εχω δει ΕπΟπ να εχει Τατουαζ". Δεν διαφωνω αλλα ξεχνουν τον χρονο υπαρξης αυτου του Τατουαζ. Δεν το ειχαν πριν γινουν ΕπΟπ αλλα μετεπειτα!
Ενα παιδι που ειμασταν μαζι σε διαδικασιες στον ΣΞ τον περασμενο Φεβρουαριο τον εκοψαν διοτι το ειχε στην ωμοπλατη του.
μερικοι αναφερουν οτι "εχω δει ΕπΟπ να εχει Τατουαζ". Δεν διαφωνω αλλα ξεχνουν τον χρονο υπαρξης αυτου του Τατουαζ. Δεν το ειχαν πριν γινουν ΕπΟπ αλλα μετεπειτα!
Ενα παιδι που ειμασταν μαζι σε διαδικασιες στον ΣΞ τον περασμενο Φεβρουαριο τον εκοψαν διοτι το ειχε στην ωμοπλατη του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης