Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

άντε παιδιά καλή επιτυχία να έχουμε στα αθλήματα 
Επισκέπτης

665 θέση. Πως το βλέπετε περνάω ;  Γιατί εγώ χλωμό το κόβω. 
Επισκέπτης

Ακούγεται από έγκυρη πηγή ότι θα καλέσουν 800 με 1000 άτομα 

Gkinisa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: Purosbestikh
Επάγγελμα: Anergos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Gkinisa »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 1:37 pm 665 θέση. Πως το βλέπετε περνάω ;  Γιατί εγώ χλωμό το κόβω. 

Γιατί το βλέπεις χλωμό ρε δικέ μου δεν κατάλαβα ; Και εγώ 721 θέση είμαι ξέρεις πόσοι δεν θα πάνε καν αθλήματα και πόσοι θα κοπούν ; Μην χαλιέσαι χωρίς λόγο άλλοι δεν θα πατήσουν καν στα αθλήματα κάνουν απλά χαρτιά για το φαίνεστε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 1:37 pm 665 θέση. Πως το βλέπετε περνάω ;  Γιατί εγώ χλωμό το κόβω. 

Δεδομένα θα έχεις την ευκαιρία σου. Η θέση σου είναι πολύ καλή ως επιλαχών που είσαι. Θα σε συμβούλευα να δώσεις μεγάλη βαρύτητα στην προπόνηση για τα αθλήματα. Εκεί θα πέσει το μεγάλο τσεκούρι, κλασσικά. 

Επισκέπτης

Σας ευχαριστώ ρε παλικάρια για την εμψύχωση.  Εύχομαι να τα καταφέρουμε έστω και να είμαστε μέσα.  Δεν ξέρω αλήθεια πόσο αυστηρά είναι στην πυροσβεστική πόσοι συνήθως κόβονται επειδή δεν θα πάνε σπίτι τους κτλ. Απλά το μυαλό μου κόλλησε στο ότι είναι μεγάλος αριθμών ατόμων ….. 
Επισκέπτης

Gkinisa έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 1:43 pm

Γιατί το βλέπεις χλωμό ρε δικέ μου δεν κατάλαβα ; Και εγώ 721 θέση είμαι ξέρεις πόσοι δεν θα πάνε καν αθλήματα και πόσοι θα κοπούν ; Μην χαλιέσαι χωρίς λόγο άλλοι δεν θα πατήσουν καν στα αθλήματα κάνουν απλά χαρτιά για το φαίνεστε 

Επειδή πλέον ξέρουν οι εποχικοί και ο κόσμος τι γίνεται στα αθλήματα δεν θα πάνε για τουρισμό οι 80% θα είναι προετοιμασμένοι πιστεύω έως και τον 850 με 900 θα είναι οι τελευταίοι που θα μπουν άποψη μου

Alexmpss10

Δημοσίευση από Alexmpss10 »

Καλησπέρα ομάδα 
πηγα έκανα τις εξετάσεις και μου δώσαν την ακτινογραφία σε cd ρώτησα και στο τηλέφωνο της προκυρηξης και μου είπαν δεν έχεις θέμα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 1:51 pm Σας ευχαριστώ ρε παλικάρια για την εμψύχωση.  Εύχομαι να τα καταφέρουμε έστω και να είμαστε μέσα.  Δεν ξέρω αλήθεια πόσο αυστηρά είναι στην πυροσβεστική πόσοι συνήθως κόβονται επειδή δεν θα πάνε σπίτι τους κτλ. Απλά το μυαλό μου κόλλησε στο ότι είναι μεγάλος αριθμών ατόμων ….. 

Επειδή μπήκα με τους 150 θα σου πω ακριβώς τι ισχύει. Η επιτροπή είναι πάρα πολύ καλή, βοηθάει και εμψυχώνει όλους τους υποψηφίους. Δεν "τρώει" ανθρώπους. Εδώ όμως θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς. ΔΕΝ κάνει τα στραβά μάτια και αυτό είναι το δίκαιο. Στις έλξεις θα πρέπει να "τσιμπάτε" τουλάχιστον 5 καλές με τεντωμένα χέρια και πόδια για να σας περάσουν. Εάν δουν ότι πάτε λίγο έτσι και λίγο αλλιώς θα ζητάνε παραπάνω προκειμένου να τις κάνετε ΣΩΣΤΑ. Στο χιλιάρι φροντίστε να είστε μέσα στο όριο παιδιά. Εμψυχώνουν και δίνουν boost πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και σου λένε αν είσαι πίσω στο χρόνο να ανεβάσεις ρυθμό αλλά δεν χαρίζουν σε κανέναν αν βγει εκτός. Στα υπόλοιπα αθλήματα φροντίστε απλά να είστε μέσα στα όρια. Δεν είναι κάτι δύσκολο. 
Επισκέπτης

Οπότε το θεωρείς ρεαλιστικό σενάριο να υπάρξουν τραβήγματα μέχρι άντε 800 θα σου πω εγώ ;  Ή στην χειρότερη 150  άτομα 

Επισκέπτης

Η λογική λέει πως ναι, αλλά μην στηρίζεσαι σε τίποτα. Ναι μεν υπάρχει μια φόρμουλα, αλλά κάθε προκήρυξη είναι διαφορετική. Για παράδειγμα, όπως έγραψε και το άλλο παλικάρι πιο πάνω, πλέον οι υποψήφιοι είναι πιο "υποψιασμένοι" και δη οι εποχικοί ως προς τις επιτροπές και πως λειτουργούν. Εγώ προσπαθώ να σας προωθήσω τη νοοτροπία του να μην πάτε με την λάθος νοοτροπία. Πρέπει να παλέψετε για την θέση που σας προσφέρεται. Όλα αυτά τα γράφω καλοπροαίρετα σε όλους σας ως εν δυνάμει νέοι συνάδελφοι και επί τη ευκαιρία με το καλό να τα πάτε και να έρθετε στο σώμα. 
rime98

Δημοσίευση από rime98 »

Καλησπέρα στην ομάδα 
Πειράζει που στην υγειονομική καρτέλα λόγω που δεν χώραγε η σφραγίδα στο κατάλληλο κουτάκι , ο γιατρός για να είναι ορατή την έβαλε στην ημερομηνία ;
καλή επιτυχία σε όλους μάγκες 

Επισκέπτης

Το παλικάρι που είχε πιστοπ.στρατολ.καταστ. ανω των 3 μηνών και είχε κάνει ένσταση είναι εδώ να μάθουμε αν τη δέχτηκαν τελικά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 2:58 pm Το παλικάρι που είχε πιστοπ.στρατολ.καταστ. ανω των 3 μηνών και είχε κάνει ένσταση είναι εδώ να μάθουμε αν τη δέχτηκαν τελικά;

Καλησπερα, την δεχτηκαν κανονικα ναι.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες