Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βρε άσχετε πως φαίνεται ότι δεν ξέρεις 25 Ιουνίου παραιτηθήκανε έλα γεια 
Επισκέπτης

Εγώ είμαι Αθήνα , γίνεται αμοιβαία ;;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 06, 2026 8:35 pm Βρε άσχετε πως φαίνεται ότι δεν ξέρεις 25 Ιουνίου παραιτηθήκανε έλα γεια 

25 ιουνιου γινανε οι παραιτησεις των επιτυχοντων που μπορουσαν να παραιτηθουν μετα εντος του ιουλιου μεχρι και αρχες αυγουστου περνανε τηλ επιλαχοντες να παραιτηθουν. Ειναι ακραιο τι καυλες εχεις στο να μιλας ετσι διχως λογο.
Επισκέπτης

Εχει κανείς εικονα που περίπου έφτασε ο πίνακας ;
Επισκέπτης

Νομίζω έχει φτάσει στο 80 περίπου 
Επισκέπτης

Δεν είναι θέμα καυλες φίλε μου, ο άλλος μίλαγε δίχως να ξέρει και επέμενε αυτό ήταν το κακό. Το να επιμένεις στην βλακεια δεν σε κάνει έξυπνο, δλδ δεν ξέρουμε εμείς που παραιτηθηκαμε και ξέρει ο τύπος, από εκεί και πέρα τι άλλο να πω
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 2:03 pm Νομίζω έχει φτάσει στο 80 περίπου 

Ευχαριστώ φίλε . Οπότε μένουμε καμιά 30αρια επιλαχόντες περίπου . Μακάρι να καλεστούμε . Καλή επιτυχία σε όλους και καλή κατάταξη στους επιτυχόντες! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 06, 2026 6:37 pm Γεια σε όλους , αμοιβαία μετάθεση γίνεται στην τράπεζα Ελλάδος;;

Ναι γίνεται. Μπορεί όχι από την πρώτη μέρα, αλλά γίνεται και σύντομα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 06, 2026 6:22 pm Οι παλιοί που έχουν μπει με βύσμα και δεν έχουν ούτε τα μισά προσόντα σε σχέση με τις νεότερες γενιές το παίζουν και έξυπνακηδεσς…

Αγαπητέ μου, μέχρι πριν κάποιες δεκαετίες, όλη η Ελλάδα με βύσμα έπιανε δουλειά παντού. Στην ΕΛΑΣ να δεις βύσματα που είχε. Τώρα θέλει βύσμα στον Σκλαβενίτη και στον Καρέλια.
Πάντως, οι τελευταίες τρεις σειρές δεν μπήκαν με βύσμα. Οι δύο ήρθαν με μοριοδότηση και η ενδιάμεση μπήκε με γραπτό διαγωνισμό. Αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες το και σε μας.
Ωστόσο, παραμένοντας στην ουσία, από τους παλιούς δεν έφυγε κανένας για συμπεριφορά και μάλιστα τόσο γρήγορα.
Μέχρι πρότινος, λέγαμε «αν δεν κλέψεις και δεν δείρεις κάποιον δεν φεύγεις». Εγώ αυτό σας είπα. Σου εύχομαι να μπεις και να διαπρέψεις!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 2:20 pm Δεν είναι θέμα καυλες φίλε μου, ο άλλος μίλαγε δίχως να ξέρει και επέμενε αυτό ήταν το κακό. Το να επιμένεις στην βλακεια δεν σε κάνει έξυπνο, δλδ δεν ξέρουμε εμείς που παραιτηθηκαμε και ξέρει ο τύπος, από εκεί και πέρα τι άλλο να πω

Εσύ που ξέρεις πότε παραιτήθηκε ο κάθε ένστολος από τα διάφορα σώματα ασφαλείας από τους επιτυχόντες στον διαγωνισμό ;;
Επισκέπτης

Με τους κομμένους που τερμάτισαν εκτός χρόνου μια κοπέλα και ένας άντρας ονοματα δεν λέω εδώ, θα τα πω όταν χρειαστούν τους είδατε όλοι, δεν μίλησε κανένας σας όμως! Δήλωσαν τραυματισμό και οι αστυνομικοί το δέχτηκαν αν δεν τους παρότρυναν οι ίδιοι να ξανά δώσουν πάλι δεύτερη φορά και ρωτάω εγώ που τα έχετε δει αυτά ; Γτ όλοι έχουμε δώσει για σώματα ασφαλείας και δεν έγινε κάτι τέτοιο. υπάρχει και βίντεο με τον τερματισμό τους εκτός χρόνου και πήγαν και ξανά έδωσαν και τώρα είναι μέσα 
Επισκέπτης

Το άκουσα και εγώ αυτό , όντως έγινε κάτι τέτοιο ;; Αρκετά άτομα εδώ πέρα τσακώνονται για το πότε θα πούμε στην σχολή και για αυτή την αδικία δεν μιλάει κανείς ;;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 07, 2026 4:51 pm Με τους κομμένους που τερμάτισαν εκτός χρόνου μια κοπέλα και ένας άντρας ονοματα δεν λέω εδώ, θα τα πω όταν χρειαστούν τους είδατε όλοι, δεν μίλησε κανένας σας όμως! Δήλωσαν τραυματισμό και οι αστυνομικοί το δέχτηκαν αν δεν τους παρότρυναν οι ίδιοι να ξανά δώσουν πάλι δεύτερη φορά και ρωτάω εγώ που τα έχετε δει αυτά ; Γτ όλοι έχουμε δώσει για σώματα ασφαλείας και δεν έγινε κάτι τέτοιο. υπάρχει και βίντεο με τον τερματισμό τους εκτός χρόνου και πήγαν και ξανά έδωσαν και τώρα είναι μέσα 

Φιλε μου δυστυχως ευθυνες αυτη τη στιγμη δεν ειναι να ριχνεις στα παιδια.ειναι ενα παραθυρακι για οποιον θελει να εχει μια δευτερη ευκαιρεια εχωντας δωσεις αθληματα 3-4 φορες δεν ειναι η πρωτη φορα που το ειδα και ειναι νομιμο.
δηλωνουν τραυματισμο πριν η μετα το
περας του τερματισμου.

Επισκέπτης

Επειδή γνωρίζω τα θέματα καθώς ήμουν σε επιτροπές τραυματισμό δεν μπορείς να δηλώσεις από την στιγμή που τερματίζεις, μπορείς μέχρι και ένα εκατοστό πριν τερματίσεις, όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες