Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Εγώ πιστεύω ότι από όλα τα άτομα που είναι επιτυχόντες , ούτε 4-5 άτομα δεν έχουν πάρει τηλέφωνο στην Τράπεζα να ρωτήσουν υπεύθυνα και σοβαρά πότε θα προσληφθούν και απλά κλαίγονται εδώ μέσα σαν παιδάκια ..
-
Rikta
Τι να πούμε και εμείς που τόσα χρόνια μαζεύουμε μόρια για να μας πάρουν τις θέσεις άτομα με θέση στο δημόσιο
Καμία κακία, συγχαρητήρια αλλά μην κλαίνε οι χήρες μαζί κ οι παντρεμένες
Καμία κακία, συγχαρητήρια αλλά μην κλαίνε οι χήρες μαζί κ οι παντρεμένες
-
Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα . Είμαι επιλαχών . Γνωρίζεται αν υπάρχει πρόθεση να ενημερωθούν εντός 26 και αλλά πρόσθετα άτομα εκτός επιτυχόντων και μπουν από Ιανουάριο μαζί για εκπαίδευση ή αν εγκριθούν εκ νέου προσλήψεις πάμε σε δεύτερο χρόνο για εκπαίδευση ; Ευχαριστώ πολύ
-
Επισκέπτης
Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα Ελλάδος και ρώτα ώστε να έχεις έγκυρη πληροφόρηση
-
Επισκέπτης
Εμείς δουλεύαμε στο νομισματοκοπείο το 2012 και «εκ των έσω» ήξεραν πολλοί πως τυπώνουμε δραχμές και μας ρωτούσαν!!! Γελάει ο κόσμος με τους «εκ των έσω!»
Σε λίγες μέρες θα σας καλέσουν. Νοέμβριο που έχει προγραμματιστεί για τους παλιούς η περιοδική εκπαίδευση, θα πρέπει να έχετε τελειώσει και την εκπαίδευση και να έχετε πιάσει πόστα. Έστω και άοπλοι ακόμα!
-
Επισκέπτης
Δεν ξέρει η τράπεζα ακριβώς μ. Το αρχηγείο ξέρει πότε θα ξεκινήσει η εκπαίδευση. Η τράπεζα θα το μάθει ακριβώς πριν ξεκινήσει η εκπαίδευση. Προφανώς, όχι την προηγούμενη μέρα. Θα της πάει ενημέρωση «αυτοί πέτυχαν, ξεκινάει η εκπαίδευση τότε». Η τράπεζα καλεί και ενημερώνει το κόσμο για προσέλευση, ορκομωσία κλπ και να κανονίσει ξενοδοχεία σε όσους έρθουν από επαρχία!
-
Επισκέπτης
Α. Δεν έχει εγκρίνει ακόμα η Διοίκηση το αίτημα της Διεύθυνσης Ασφαλείας για πρόσληψη επιλαχόντων.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 04, 2026 6:21 pm Παιδιά καλησπέρα . Είμαι επιλαχών . Γνωρίζεται αν υπάρχει πρόθεση να ενημερωθούν εντός 26 και αλλά πρόσθετα άτομα εκτός επιτυχόντων και μπουν από Ιανουάριο μαζί για εκπαίδευση ή αν εγκριθούν εκ νέου προσλήψεις πάμε σε δεύτερο χρόνο για εκπαίδευση ; Ευχαριστώ πολύ
Β. Όσοι έχουν περάσει, ΔΕΝ θα εκπαιδευτούν τον Ιανουάριο. Αντιθέτως τότε θα έχουν κάνει και τα πρώτα Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια ως εργαζόμενοι στην ΤτΕ και πολλοί από αυτούς με βάρδια σε κάποιες από τις γιορτές αυτές!
Γ. Αν γίνει αποδεκτό, θα πάει σίγουρα από το νέο έτος… πολύ μετά δηλαδή! Μπορεί και σε έναν χρόνο. Υπάρχει περιθώριο 18 μηνών από την ημέρα της προκήρυξης να πει «θα πάρω επιλαχόντες». Δηλαδή αρχές Ιουνίου 2025. Και από τότε και μετά οι γνωστές διαδικασίες!
-
Επισκέπτης
Σας λέμε αλλά δεν ακούτε. Ακούτε τους «εκ των έσω»
-
Επισκέπτης
Παιδία να σας πω κάτι και μην με παρεξηγήσετε εμένα τον ηλικιωμένο που θα έχετε κάποιοι συνάδελφο.
Διαβάζοντας κάποια σχόλια, δεν μου κάνει καμία εντύπωση που η προηγούμενη σειρά «έσπασε το ρόδι» και ήταν η πρώτη που είδε να απολύονται άτομα από αυτή λόγω συμπεριφοράς.
Να προσέξετε ορισμένοι την «γλώσσα σας» και την πονηριά σας όταν μπείτε να μην συνεχιστεί αυτό και γίνει «παράδοση».
Σας το λέω πατρικά, λόγω διαφοράς ηλικίας και όχι για να σας «την πω»!!!
Εμείς κόσμο θέλουμε, να αγαπήσουν το μαγαζί γιατί είναι γωνία και φυσικά το αντικείμενο για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!!!
Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ειδικά με τέτοια διαφορά ηλικίας-βαθμού κλπ. Αντιθέτως θα έλεγα! Σε πολύ λίγα χρόνια που θα πάρουμε σύνταξη, να έχει μείνει πίσω γενιά συνεχιστής και όχι κατεδαφιστής!
Διαβάζοντας κάποια σχόλια, δεν μου κάνει καμία εντύπωση που η προηγούμενη σειρά «έσπασε το ρόδι» και ήταν η πρώτη που είδε να απολύονται άτομα από αυτή λόγω συμπεριφοράς.
Να προσέξετε ορισμένοι την «γλώσσα σας» και την πονηριά σας όταν μπείτε να μην συνεχιστεί αυτό και γίνει «παράδοση».
Εμείς κόσμο θέλουμε, να αγαπήσουν το μαγαζί γιατί είναι γωνία και φυσικά το αντικείμενο για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο!!!
Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ειδικά με τέτοια διαφορά ηλικίας-βαθμού κλπ. Αντιθέτως θα έλεγα! Σε πολύ λίγα χρόνια που θα πάρουμε σύνταξη, να έχει μείνει πίσω γενιά συνεχιστής και όχι κατεδαφιστής!
-
Επισκέπτης
Τι 3 μήνες ρε ασχετε ουτε 2.5 δεν έχουν περάσει
-
Επισκέπτης
Έχετε απόλυτο δίκιοΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Σεπ 06, 2026 1:49 pm Παιδία να σας πω κάτι και μην με παρεξηγήσετε εμένα τον ηλικιωμένο που θα έχετε κάποιοι συνάδελφο.
-
Επισκέπτης
Οι παλιοί που έχουν μπει με βύσμα και δεν έχουν ούτε τα μισά προσόντα σε σχέση με τις νεότερες γενιές το παίζουν και έξυπνακηδεσς…
-
Επισκέπτης
Γεια σε όλους , αμοιβαία μετάθεση γίνεται στην τράπεζα Ελλάδος;;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες