Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Ερώτηση παλικάρια, τι Δμσ πρέπει να χουμε; υπάρχει κάποιο όριο που αναγράφεται κάπου;
Αν δεν κάνω λάθος:
O αποδεκτός Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας είναι 19 έως 27 για τους άνδρες και 18 έως 25 για τις γυναίκες.
Όρια ΔΜΣ ανά Φύλο
O αποδεκτός Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας είναι 19 έως 27 για τους άνδρες και 18 έως 25 για τις γυναίκες.
Όρια ΔΜΣ ανά Φύλο
- Άνδρες: Από 19 έως 27 kg/m²
- Γυναίκες: Από 18 έως 25 kg/m²
- Ο ΔΜΣ υπολογίζεται διαιρώντας το βάρος (σε κιλά) με το τετράγωνο του ύψους (σε μέτρα): ΔΜΣ = βΆΡΟΣ/ ΥΨΟΣ (2)
- Παράδειγμα: Για ύψος 1,75 m και βάρος 74 kg, ο ΔΜΣ είναι 74 / (1,75 ? 1,75) ? 24,16 (εντός ορίων για άνδρες)
-
Επισκέπτης
καλησπέρα έχουμε κανένα νέο για τα αίτια πότε θα βγούνε και αν θα έχουν αυξομειώσεις η θέσεις μετά της ενστάσεις
-
Επισκέπτης
Η προκυρηξη ειναι ξεκαθαρη. Διαβαστετην λυνει ολες τις αποριες. Εκτος τις ημερομηνιες των διαδικασιων
-
Επισκέπτης
Γράφει κάπου ποιο είναι το. Όριο του δμσ; γιατί δν βρίσκω κάτι τέτοιο στην προκυρηξη
-
Επισκέπτης
Παιδιά μία ερώτηση στην καρτέλα με τους γιατρούς στο παθολογικό... Μου έχει υπογράψει γενικώς ιατρός... Ρώτησα τον γιατρό μου είπε είναι το ίδιο.... Γνωρίζει κάποιος εάν θα έχω πρόβλημα; Είναι το ίδιο παθολόγος και γενικώς ιατρός το έχει κάνει και κάποιος άλλος ;
. Η Επιτροπή Υγειονομικών Εξετάσεων είναι αρμόδια και για τον εκ νέου υπολογισμό του Δ.Μ.Σ. των υποψηφίων, καθώς και για τη διαπίστωση των προϋποθέσεων των παρ. 1.β και 1.ιδ του Κεφαλαίου Α’ της (γ) σχετικής προκήρυξης. Όσοι/ες υποψήφιοι/ες είναι εκτός των προβλεπόμενων, ανά φύλο, ορίων του Δείκτη Μάζας Σώματος (Δ.Μ.Σ.) αποκλείονται του διαγωνισμού. Ο Δ.Μ.Σ., σύμφωνα με τα ισχύοντα, ορίζεται για τους άνδρες από 19-27 kg/m2 και για τις γυναίκες από 18-25 kg/m2. Λογικά θα υπάρχουν διευκρινήσεις όταν μας καλέσουν.
-
Επισκέπτης
Με το ΔΜΣ γενικά δεν είναι τόσο αυστηροί εφόσον έχεις περάσει αθλήματα και έχεις κριθεί ικανός , τώρα αν το πάνε στο χιλιοστό πολλοί θα έχουν θέμα και γω είμαι 2-3 κιλά πάνω από το όριο και με πετάει ο δμς, θεωρώ μέχρι τις ΠΚΕ θα είμαι εντός ορίων , τώρα εάν κάποιος είναι αρκετά πάνω από το όριο θα βγάζει και τα αθλήματα ; Γιατί αν έχεις κιλά στο 1000αρι θα ζοριστείς . Όσο μπορείτε παιδιά λίγο προσοχή μέχρι τις ΠΚΕ να περάσει και αυτό !
-
Επισκέπτης
και εγώ έτσι πιστεύω δύσκολα κάποιος θα είναι πάνω από το δμσ και θα περνάει τα αθλήματα εδώ άλλοι που είναι μέσα στο δμσ δυσκολεύονται να τα περάσουν το ξανά έχουμε πει τα αθλήματα δεν είναι ούτε ακραία δύσκολα ούτε όμως είναι και εύκολα για να τα περνάει ο οποιοσδήποτε θέλουν μια α φυσική κατάσταση και σωστή προετοιμασία κύριος οι έλξεις και το 1000ρι τα άλλα νταξει είναι ποίο βάταΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 05, 2026 12:02 am Με το ΔΜΣ γενικά δεν είναι τόσο αυστηροί εφόσον έχεις περάσει αθλήματα και έχεις κριθεί ικανός , τώρα αν το πάνε στο χιλιοστό πολλοί θα έχουν θέμα και γω είμαι 2-3 κιλά πάνω από το όριο και με πετάει ο δμς, θεωρώ μέχρι τις ΠΚΕ θα είμαι εντός ορίων , τώρα εάν κάποιος είναι αρκετά πάνω από το όριο θα βγάζει και τα αθλήματα ; Γιατί αν έχεις κιλά στο 1000αρι θα ζοριστείς . Όσο μπορείτε παιδιά λίγο προσοχή μέχρι τις ΠΚΕ να περάσει και αυτό !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης