ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Vaggos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vaggos »

Χαχα ΓΜΑΚ φοβάμαι μην χάσω την φυσική μου κατάσταση όταν θα πάω γιατι ακούω απο φιλαράκια να μου λένε οτι η γυμναστική μπορεί να είναι πολυ δύσκολη αλλα σε θέμα φαγητού είναι τελείως χάλια... Οπότε χωρίς διατροφή δεν γινεται τιποτα Εικόνα
Vaggos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Vaggos »

Ρε παιδια μπήκα στο σαιτ army.gr όλα καλα 9/2 παρουσιαζομαι το θέμα ειναι οτι δεν γράφει που αλλα ένα σκέτο κεεδ... Κεεδ υπαρχουν 2-3 απο οσο ξερω εγώ γιατι δεν το γράφει στο σαιτ ακριβώς την περιοχή που θα παρουσιαστώ; Ελπιζω να το λεει στο χαρτι που θα μου έρθει
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 30
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Εγώ ένα ΚΕΕΔ ξέρω και βρίσκεται στη Νέα Πέραμο Αττικής.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια θα μπορουσε να μου πει καποιος τι πρεπει να κανει για να κοπει απο τις ειδ, δυναμεις

γιατι ενω ειμαι σε καλη φυς κατασταση και ειμαι γυμνασμενος καποιος μου ειπε οτι απο ολα τα ατομα θα επιλεξουν αυτους με την καλυτερη αποδοση, τι ισχυει;

για να κοπεις τι πρεπει; Εχω πορωθει και δεν θελω να παθω τετοια νιλα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν σε κόβουνε. Μόνο εσύ αν θέλεις να κοπείς, θα κοπείς. Θα το δεις και τα μάτια σου... Καλή θητείαΕικόνα
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Λοκ έγραψε:Παιδια θα μπορουσε να μου πει καποιος τι πρεπει να κανει για να κοπει απο τις ειδ, δυναμεις

γιατι ενω ειμαι σε καλη φυς κατασταση και ειμαι γυμνασμενος καποιος μου ειπε οτι απο ολα τα ατομα θα επιλεξουν αυτους με την καλυτερη αποδοση, τι ισχυει;

για να κοπεις τι πρεπει; Εχω πορωθει και δεν θελω να παθω τετοια νιλα

Μη πιστεύετε οτι σας λενε.
Εντωμεταξυ καποιοι που τα λενε αυτα δε τα λενε ψεματα απλα μαλλον εχουν παει καποια χρονια πιο πριν που οντως τα πραγματα ηταν τελειως αλλιως.
Ειναι και πολλοι που λενε ψεματα.
Το καλυτερο ειναι να πας και να δεις μονο σου πως ειναι.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι ποτε δινουμε τα τεστ (ελξεις, τρεξιματα κλπ.) για να δουμε αν θα μας παρουν; Και ποιες πρεπει να ειναι οι επιδοσεις μας; Εγω κανω 15 ελξεις στο μονοζυγο ειναι αρκετες;

επισης ποτε μαθαινεις αν σε κρατανε η αν θα σε στειλουν πεζικο; Μετα την ορκωμοσια;

LOK - B'MK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOK - B'MK »

Λοκ έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!

κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι ποτε δινουμε τα τεστ (ελξεις, τρεξιματα κλπ.) για να δουμε αν θα μας παρουν; Και ποιες πρεπει να ειναι οι επιδοσεις μας; Εγω κανω 15 ελξεις στο μονοζυγο ειναι αρκετες;

επισης ποτε μαθαινεις αν σε κρατανε η αν θα σε στειλουν πεζικο; Μετα την ορκωμοσια;

Αθλητικές δοκιμασίες έχει μόνο για τους Αλεξ/στες που γίνονται την 2η εβδομάδα, οι υπόλοιποι μένουν και πηγαίνουν στις μονάδες, εκεί περνάν τα Τ/ΠΕΝ όπου γίνετε το ξεκαθάρισμα και οι Ιάδες φεύγουν. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά, εάν έχεις υπομονή είσαι γυμνασμένος και σκουπίζεις καλά, θα μείνεις :D
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Παιδιά με πήρανε ειδικές δυνάμεις και η αλήθεια είναι οτι παρότι έχω γκαύλα με τον στρατό δεν με πολυ βοηθάει το σώμα μου... Είμαι 110 κιλα και 1.77. Έχω ελπίδες να με περάσουν; Πραγματικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά ιπάρχει ελπίδα;

σας ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
paris1810
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από paris1810 »

Μιχάλης έγραψε: Παιδιά με πήρανε ειδικές δυνάμεις και η αλήθεια είναι οτι παρότι έχω γκαύλα με τον στρατό δεν με πολυ βοηθάει το σώμα μου... Είμαι 110 κιλα και 1.77. Έχω ελπίδες να με περάσουν; Πραγματικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου αλλά ιπάρχει ελπίδα;

σας ευχαριστώ

Μη φοβασαι, στο μυαλο ειναι ολα. Αν εχεις θεληση, το σωμα υπακουει. Εγω ειμαι 1,90 παρουσιαστηκα 107 κιλα κ σε 2,5 μηνες εγινα 89 κιλα. Αν εχεις καυλα οπως λες, θα αντεξεις... Καλη θητεια!
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Φιλε παρη υπαρχει καυλα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ αλλα ο φοβος για το παιδι οπως και για εμενα (1,96 125κιλα) ειναι μη μας κοψουνε (Ι2) και μετα γμισετα... Ποια ειναι η αποψη σου;

Άβαταρ μέλους
paris1810
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από paris1810 »

Alex έγραψε: Φιλε παρη υπαρχει καυλα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ αλλα ο φοβος για το παιδι οπως και για εμενα (1,96 125κιλα) ειναι μη μας κοψουνε (Ι2) και μετα γμισετα... Ποια ειναι η αποψη σου;

Οπως ειπα κ πριν, αμα τους δειξεις οτι δε μασας, προσπαθεις κ εχεις θεληση, τοτε εχεις ελπιδες να μη κοπεις. Απλα μεχρι να παρουσιαστεις, καλο θα ηταν να αρχισεις γυμναστικη. Οχι τρελα πραματα, βαρη κτλ.4 φορες την εβδομαδα, κυριως τρεξιμο (οσο πιο πολυ μπορεις) για να ανεβασεις την αντοχη σου κ κοιλιακους/καμψεις/ελξεις για να δυναμωσεις λιγο τους μυες. Φυσικα εννοειται κ λιγο κρατει στο φαι... Αν μου λες οτι εισαι 1,96/125κιλα, καλο ειναι να εχεις χασει 4-5 κιλα μεχρι να παρουσιαστεις, δλδ να χεις ηδη μπει ς ενα ρυθμο αδυνατισματος, κ με το που αρχισει η εκπαιδευση θα δεις τη ζυγαρια να τρελαινεται βδομαδα με τη βδομαδα. Οταν φτασεις γυρω στα 100 κιλα θα χεις πετυχει κ το στοχο σου.
Alex

Δημοσίευση από Alex »

Τωρα βγαζω 15' γρηγορο τρεξιμο 35καμψεις 30κοιλιακους αλλα απο ελξεις... Τιποτα...0 ημουν πολυυ περισσοτερα κιλα αλλα τα εχασα και συνεχιζω να τα χανω. Απλα φιλε εκει που αγχωνωμε ειναι στη περιπτωση που παρουσιαστω πευκο με ζυγισουν και πουν ''το παλικαρι ειναι υπερβαρο εχει ξεπερασει το οριο, νεαρε κοβεσε ι2... '' αυτο ειναι που με τρελενει πραγματικα!Εικόνα

europa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από europa »

Alex έγραψε: Τωρα βγαζω 15' γρηγορο τρεξιμο 35καμψεις 30κοιλιακους αλλα απο ελξεις... Τιποτα...0 ημουν πολυυ περισσοτερα κιλα αλλα τα εχασα και συνεχιζω να τα χανω. Απλα φιλε εκει που αγχωνωμε ειναι στη περιπτωση που παρουσιαστω πευκο με ζυγισουν και πουν ''το παλικαρι ειναι υπερβαρο εχει ξεπερασει το οριο, νεαρε κοβεσε ι2... '' αυτο ειναι που με τρελενει πραγματικα!Εικόνα

αυτες οι δοκιμασιες ειναι μονο για τα αλεξιπτωτα. Αλλα να ξερεις οτι για Ασπροπυργο θελει και λιγο βυσματακι. Εγα τα περασα και βρεθηκα χαλκιδα πεζοναυτης ενω καποιες αλλες σειρες μου που ηταν σαν το ανθρωπακι της Michellen πηγαν ασπροπυργο. Οσον αφορα τα "με κοβουν/δεν με κοβουν" το 99% που κοβεται, το κανει οικειοθελως γιατι δεν την παλευει με τα ψαρωματα. Με τοση εμπλοκη που παιζει στις ΜΚ και στα ΤΠΝ δεν κοβουν.no worries
europa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από europa »

Vaggos έγραψε: Ρε παιδιά στο ΚΕΕΔ θα έχει κανα όργανο γυμναστικής; Μην πάμε και γινουμε "μπριζόλες"Εικόνα
αχχαχαχαχαχχαχαχα. Εννοειται οχι. Καλο τρεξιμο στην ανηφορα της "αναβολης" και πορειες στο "κανδυλι". Μη μασατε. Φιλια στην περιπτερου την "βυζαρου" μαμα και κορη. Θα καταλαβετε ;)
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες