Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Kostas9897
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Λοιπόν τσακάλια ακούστε με. Εχετε πολλές απορίες και λογικό είναι θα τα πω όσο πιο απλά γίνετε όποιος θέλει ακούει. Αρχικά είμαι στους 150 ΠΕΘ που πέρασαν στην Αθήνα. Δεν είχα καλή σειρά από τους 150 είχα σειρά 270 και όμως πήγα έδωσα και πέρασα ΔΕΝ υπάρχει λόγος να μην πας να δώσεις αν σε φωνάξουν ΟΤΙ σειρά και άμα έχεις. Περί αθλημάτων ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΕΛΞΕΙΣ θέλουν 3 ΚΑΘΑΡΕΣ κάντε προπόνηση σε μερικούς (του περισσότερους) έβαζαν να κάνουν 1-2-3 παραπάνω και γενικά να ξέρετε ότι σε βοηθάνε ψυχολογικά πχ στο τρέξιμο σου λένε "πάμε λίγο έμεινε , μην τα παρατάς , ακόμα ένας κύκλος δώστα όλα κλπ κλπ" έχετε στο νου σας ότι θα περάστε και γιατρούς πριν πάτε να δώσετε τα άθλημα. Θέλω να σταθώ στις λογικές απορίες που έχετε είμαι τάδε σειρά αν αξίζει να πάω και τέτοια. Λοιπόν αν είστε μέσα στα άτομα που θα φωνάζουν για τα αθλήματα είναι πραγματικά χαζό να σκεφτεί είμαι πολύ πισο δεν έχω ελπίδες αν δεν κάνω λάθος σε εμάς (150 ΠΕΘ) ο τελευταίο που μπήκε είχε σειρά 390 κάτι τέτοιο είχε 11 μορια άμα θυμάμαι καλά στους 150 σκέψου στους 600 μην απελπίζεστε και κάντε προπόνηση κυρίως στις έλξεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας!! 

-
andrass
φιλε να σου πω γιατρους εννοεις πρεπει να περασουμε και τους 11 για να παμε να δωσουμε αθληματα? και κατι αλλο στους πεθ 150 ειχα φιλο σειρα 450 καπου εκει και εφτασε 155 152 κατι τετοιο..οποτε εχουμε ελπιδες .αθληματα κοβονται πολυ και στο τρεξιμο ?Kostas9897 έγραψε: Σάβ Αύγ 22, 2026 8:01 pm Λοιπόν τσακάλια ακούστε με. Εχετε πολλές απορίες και λογικό είναι θα τα πω όσο πιο απλά γίνετε όποιος θέλει ακούει. Αρχικά είμαι στους 150 ΠΕΘ που πέρασαν στην Αθήνα. Δεν είχα καλή σειρά από τους 150 είχα σειρά 270 και όμως πήγα έδωσα και πέρασα ΔΕΝ υπάρχει λόγος να μην πας να δώσεις αν σε φωνάξουν ΟΤΙ σειρά και άμα έχεις. Περί αθλημάτων ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΕΛΞΕΙΣ θέλουν 3 ΚΑΘΑΡΕΣ κάντε προπόνηση σε μερικούς (του περισσότερους) έβαζαν να κάνουν 1-2-3 παραπάνω και γενικά να ξέρετε ότι σε βοηθάνε ψυχολογικά πχ στο τρέξιμο σου λένε "πάμε λίγο έμεινε , μην τα παρατάς , ακόμα ένας κύκλος δώστα όλα κλπ κλπ" έχετε στο νου σας ότι θα περάστε και γιατρούς πριν πάτε να δώσετε τα άθλημα. Θέλω να σταθώ στις λογικές απορίες που έχετε είμαι τάδε σειρά αν αξίζει να πάω και τέτοια. Λοιπόν αν είστε μέσα στα άτομα που θα φωνάζουν για τα αθλήματα είναι πραγματικά χαζό να σκεφτεί είμαι πολύ πισο δεν έχω ελπίδες αν δεν κάνω λάθος σε εμάς (150 ΠΕΘ) ο τελευταίο που μπήκε είχε σειρά 390 κάτι τέτοιο είχε 11 μορια άμα θυμάμαι καλά στους 150 σκέψου στους 600 μην απελπίζεστε και κάντε προπόνηση κυρίως στις έλξεις. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας!!
-
Επισκέπτης
Είναι απλά τυπικοί στα ορια των αθλημάτων χωρίς αυστηρότητα και διάθεση να πετσοκοψουν άνθρωποι είναι κι αυτοί παιδια χαλαρώστε.άνθρωπος που εχει προετοιμαστεί δεν εχει να φοβηθεί τίποτα
Επίσης για τη καρτελα των γιατρων διαβάστε προσεκτικά την προκύρηξη. Λέει ξεκάθαρα είναι δεκτές εξετάσεις οι οπόιες έγιναν με ημερομηνία πέρας της έκδοσης της εξέτασης. Οι πρώτοι 600 που θα καλεστούν κι κάποιοι επιλαχόντες που θεωρούν οτι θα καλεστούν και θέλουν να μπούνε πραγματικά καλα είναι να ξεκινήσουν κανά γιατρό τουλάχιστον του δημοσίου
Τέλος οσοι θελούν να μπουν ας μπούν κανείς δεν λέει οτι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μη μου πείτε γι το προεδρικό διάταγμα που ορίζει άλλους 600 μια φορά κι ένα καιρό στο μέλλον.
Μπείτε στο χορό και θα βρεθεί η άκρη. Και μη σκεφτεστε το μέρος. Με το που γίνει μονιμος ο ΠΕΘ για την ώρα θα έχει 0 μόρια. Οπότε στη τυχη του αρχηγείου για τις μεταθεσεις αν θα είναι σε εναν νομό με υπεράριθμους η σε νομό επαρχίας. . Εκτος και αν εχει 3 παιδιά . Βέβαια στα 7 χρόνια πολλά αλλαζουν
Επίσης για τη καρτελα των γιατρων διαβάστε προσεκτικά την προκύρηξη. Λέει ξεκάθαρα είναι δεκτές εξετάσεις οι οπόιες έγιναν με ημερομηνία πέρας της έκδοσης της εξέτασης. Οι πρώτοι 600 που θα καλεστούν κι κάποιοι επιλαχόντες που θεωρούν οτι θα καλεστούν και θέλουν να μπούνε πραγματικά καλα είναι να ξεκινήσουν κανά γιατρό τουλάχιστον του δημοσίου
Τέλος οσοι θελούν να μπουν ας μπούν κανείς δεν λέει οτι θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μη μου πείτε γι το προεδρικό διάταγμα που ορίζει άλλους 600 μια φορά κι ένα καιρό στο μέλλον.
Μπείτε στο χορό και θα βρεθεί η άκρη. Και μη σκεφτεστε το μέρος. Με το που γίνει μονιμος ο ΠΕΘ για την ώρα θα έχει 0 μόρια. Οπότε στη τυχη του αρχηγείου για τις μεταθεσεις αν θα είναι σε εναν νομό με υπεράριθμους η σε νομό επαρχίας. . Εκτος και αν εχει 3 παιδιά . Βέβαια στα 7 χρόνια πολλά αλλαζουν
-
Επισκέπτης
https://www.facebook.com/share/p/1DS19YDfkY/ ο μπαρδακης πάλι ζητάει ενίσχυση για την εμοδε μακάρι να τα καταφέρει να ανοίξουν και άλλες θέσεις να μπούνε και άλλα παιδιά
-
Επισκέπτης
Εμείς είμαστε σε συζήτηση περί διαγωνισμού 600 ΠεθΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 23, 2026 8:11 pm https://www.facebook.com/share/p/1DS19YDfkY/ ο μπαρδακης πάλι ζητάει ενίσχυση για την εμοδε μακάρι να τα καταφέρει να ανοίξουν και άλλες θέσεις να μπούνε και άλλα παιδιά
-
Kostas88677
Σου απαντάω εδώ φίλε γιατί έγραψα πολλά ξανά
Ακριβώς καπου στην προκήρυξη έχει ένα χαρτι με τους 14 αν θυμάμαι καλά γιατρούς που πρέπει να περάσεις ΠΡΙΝ δώσεις τα αθλήματα προσοχή γιατί αυτό το χαρτί δεν φαίνεται ξεκάθαρα ψαξτε το μήπως το έχουν κριμένο σε κάποιο λινκ ή σε κάποιων σύνδεσμο γιατί την πάτησαν άτομα και έτρεχαν τελευταία στιγμή. Επισης άμα έχετε σκοπό να πάτε σε δημόσιο να για μην πληρώσετε κάντε το όσο πιο νωρίς γίνετε γιατί έχει φουλ αναμονή θέλει ραντεβού είναι περίεργα τα πράγματα. Για το τρέξιμο που ρωτάς φίλε σίγουρα υπήρχαν παιδιά που κόπηκαν και εκεί αλλά το μεγάλο ψαλίδι γίνετε στις έλξεις όχι ότι το τρέξιμο δεν θέλει προπόνηση μην πάει κανένας με το σκεπτικό κλαιν μαιν το έχω κλπ. Στο τρέξιμο θα είστε και σε ομάδες οπότε ο ένας τραβάει τον άλλον ένας πιο έμπειρος λέει παιδιά πάμε με τον δικό μου ρυθμό κλπ κλπ θα την βρείτε την ακρη και σε βοηθανε κιόλας ψυχολογικά οι υπεύθυνοι εκεί όπως έγραψα και πριν. Το έχετε μάγκες δεν θέλει άγχος προπονησουλα και διατροφή να είστε σε φόρμα. Η Παναγία να σας βοηθήσει!!
Ακριβώς καπου στην προκήρυξη έχει ένα χαρτι με τους 14 αν θυμάμαι καλά γιατρούς που πρέπει να περάσεις ΠΡΙΝ δώσεις τα αθλήματα προσοχή γιατί αυτό το χαρτί δεν φαίνεται ξεκάθαρα ψαξτε το μήπως το έχουν κριμένο σε κάποιο λινκ ή σε κάποιων σύνδεσμο γιατί την πάτησαν άτομα και έτρεχαν τελευταία στιγμή. Επισης άμα έχετε σκοπό να πάτε σε δημόσιο να για μην πληρώσετε κάντε το όσο πιο νωρίς γίνετε γιατί έχει φουλ αναμονή θέλει ραντεβού είναι περίεργα τα πράγματα. Για το τρέξιμο που ρωτάς φίλε σίγουρα υπήρχαν παιδιά που κόπηκαν και εκεί αλλά το μεγάλο ψαλίδι γίνετε στις έλξεις όχι ότι το τρέξιμο δεν θέλει προπόνηση μην πάει κανένας με το σκεπτικό κλαιν μαιν το έχω κλπ. Στο τρέξιμο θα είστε και σε ομάδες οπότε ο ένας τραβάει τον άλλον ένας πιο έμπειρος λέει παιδιά πάμε με τον δικό μου ρυθμό κλπ κλπ θα την βρείτε την ακρη και σε βοηθανε κιόλας ψυχολογικά οι υπεύθυνοι εκεί όπως έγραψα και πριν. Το έχετε μάγκες δεν θέλει άγχος προπονησουλα και διατροφή να είστε σε φόρμα. Η Παναγία να σας βοηθήσει!!
-
Resty89
Λογικά την διαδικασία με τους γιατρούς θα την τρέξουμε με το που βγουν οι οριστικοί πίνακες …
-
Επισκέπτης
Αυτό γίνεται μόνο στην αστυνομία στους Ε.Φ. αλλά εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη ότι οι πίνακες είναι ενεργοί για δύο χρόνια και θα τραβάει κόσμο ανάλογα με τις ανάγκες. Εδώ τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Επιλαχόντες θα τραβάει σε παραιτήσεις κ.λ.π.
-
Kss
Έχω τρύπα στο αυτί. Πιστεύετε θα έχω θέμα ;
-
Επισκέπτης
τι γίνεται ρε παιδιά έχουμε κάνε νέο πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα η έχει ακούσει κανείς αν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές με της ένστασης;
-
Επισκέπτης
Σα να καθυστερεί λίγο η διαδικασία ή μου φαίνεται ; Πως γίνεται να εξέτασαν σε δύο εβδομάδες 2.000+αιτήσεις έγκυρες και άκυρες και να μην έχουν εκδόσει τους πίνακες μετά ενστάσεων μετά από τόσες μέρες ; Πόσες να ήταν οι ενστάσεις από τις 700ακυρες ; Και 500να ήταν πάλι δεν έπρεπε να έχουν βγει τα αποτελέσματα ; Μήπως καθυστερεί λίγο η διαδικασία και πάμε για ΠΚΕ μέσα ή τέλη Σεπτέμβρη ; Έχει κανείς εικόνα τι παίζει ; Επίσης με τους γιατρούς νομίζω μετά την έκδοση της προκήρυξης μπορείς κανονικά να τους περάσεις γιαυτο υπάρχει αναρτημένη η καρτέλα στο fireservice, η λογική λέει ότι έπρεπε να βγουν οι πίνακες τώρα να γίνουν και οι κληρώσεις έως την αλλη εβδομάδα που να δώσουν ημερομηνία για ΠκΕ περίπου μέσα Σεπτεμβρίου για να γίνει προγραμματισμός σε γιατρούς ταξιδια κλπ
-
Επισκέπτης
Καποιος απο τους 150 της προηγουμενης, θυμαται αν οντως ζητηθηκε γνωματευση ιατρου για τις μικροβιολογικες εξετασεις;εγω τωρα το προσεξα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες