Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Θα πω και εγώ μια θεωρία εδώ. Γιατί το λέμε συνέχεια για το πως έγινε η μοριοδότηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα κατάπιε την και τελειώνει το θέμα εδώ. Επίσης έχεις δει πολλούς αστυνομικούς να είναι κομάντο; Επίσης τα παιδιά από σχολή περάσανε από πανελλήνιες δεν έκαναν κανένα σχολείο ΟΥΚ ή παρόμοιο. Κάνε λοιπόν ησυχία σε ευχαριστώ
-
Επισκέπτης
Ξερει καποιο παιδι να μας πει τη θα κανουμε τους 3 μηνες στην εκπεδευση!!
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Μαθήματα με βαθμό όπως :
οπλοτεχνικη - σκοποβολή
αυτοαμυνα
ποινικο δικαιο
συνταγματικο δίκαιο
καθήκοντα ειδικών φρουρών
επίσης . Μαθήματα χωρίς βαθμό αλλά υποχρεωτικά
γυμναστική
οδηγηση
πρώτες βοήθειες
παρακολούθηση διαλέξεων
-
Επισκέπτης
Εγώ μίλησα για τους ειδικούς φρουρούς δεν με ενδιαφέρει πως μπαίνουν τα παιδιά από πανελλήνιες. Μια ζωή ή μοριοδοτηση ήταν χωρίς πτυχία 500 μόρια ειδικές δυνάμεις 300 μηχανή και 200 επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Σωστά υπήρχαν και τα αγγλικά, από τότε πού άλλαξε δυστυχώς γέμισε η αστυνομία με χαζογκομενες που ψάχνουν εύκολη θέση στο δημόσιο και μόλις έπεσε και το όριο ύψους έγινε ακόμη χειρότερα. Ευτυχώς που πήραν όλον τον πίνακα αυτής της προκήρυξης γιατί στην Πανεπιστημιακή έγινε μία πολύ μεγάλη αδικία.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 19, 2026 11:59 am Θα πω και εγώ μια θεωρία εδώ. Γιατί το λέμε συνέχεια για το πως έγινε η μοριοδότηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα κατάπιε την και τελειώνει το θέμα εδώ. Επίσης έχεις δει πολλούς αστυνομικούς να είναι κομάντο; Επίσης τα παιδιά από σχολή περάσανε από πανελλήνιες δεν έκαναν κανένα σχολείο ΟΥΚ ή παρόμοιο. Κάνε λοιπόν ησυχία σε ευχαριστώ
-
Gluttonous
Καλά μην σπαζεσαι δεν έχει και άδικο σε αυτά πού σου είπε. Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει κομάντος να προστατεύουν τους πολίτες όχι ακατάλληλους. Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία της απαρτίζεται από τέτοια άτομα δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό μην τρελαθούμε τώρα.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 19, 2026 3:07 am Άσκοπες συζητήσεις για μια ακόμη φορά από άτομα που νομίζουν είναι ο ραμπο. Όσο πιο νωρίς συμβαδίσετε με την πραγματικότητα τόσο πιο γρήγορα θα σας φύγουν τα κόμπλεξ και δεν θα πέφτουν τα μάτια μας από αυτά που διαβάζουμε κάθε ημέρα . Ούτε εγώ ούτε εσείς είστε οι υπεύθυνοι που θα αλλάξετε τον τρόπο που μπαίνει κάποιος στην αστυνομία ούτε θα αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργεί. Σε πολλά πράγματα θα συμβιβαστούμε εκεί μέσα και είτε είναι για καλό είτε για κακό αυτό είναι . Οπότε αφήστε τις θεωρίες για το καφενείο και επικεντρωθείτε στο επόμενο βήμα σας.
-
Επισκέπτης
Και που τα συζητάτε ; Αλλάζει κάτι ;
απλά βγάζετε τα παράπονα σας … οκ και πάλι δεν αλλάζει τίποτα , οπότε δωρον άδωρον αυτή η κουβέντα που έχετε αναπτύξει . Δεν θα φτιάξετε εσείς τον κόσμο , ούτε εγώ , ούτε κανένας μας . Κάντε τη δουλειά σας και τέλος .
απλά βγάζετε τα παράπονα σας … οκ και πάλι δεν αλλάζει τίποτα , οπότε δωρον άδωρον αυτή η κουβέντα που έχετε αναπτύξει . Δεν θα φτιάξετε εσείς τον κόσμο , ούτε εγώ , ούτε κανένας μας . Κάντε τη δουλειά σας και τέλος .
-
Επισκέπτης
«Θα έπρεπε» «να προστατεύουν τους πολίτες» … πολλά θα έπρεπε να γίνουν αδερφέ αλλά δεν σηκώνουν συζήτηση μέσα σε ένα φόρουμ . Οταν εγώ ο ίδιος δεν είμαι ασφαλής πως θα σώσω τον πολίτη ; Με την ωραία μου την φάτσα και τα μπράτσα ; Ή θα έπρεπε να διατηρούμαι από τα 20 που θα μπω στο σώμα μέχρι τα 65 που θα πάρω σύνταξη σε φόρμα λες και είμαι ο ραμπο ; Ενώ με τρώει η καθημερινότητα; Οχι μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους/ες . Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες καλά κάνουν και δίνουν εφόσον τους δίνεται η επιλογή . Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε να είχαμε να πούμε. Λογικά είσαι μικρός σε ηλικία και για αυτό σκέφτεσαι έτσι .Καλά μην σπαζεσαι δεν έχει και άδικο σε αυτά πού σου είπε. Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει κομάντος να προστατεύουν τους πολίτες όχι ακατάλληλους. Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία της απαρτίζεται από τέτοια άτομα δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό μην τρελαθούμε τώρα.
-
Επισκέπτης
Συμφωνώ απόλυτα γιατί κανένας από τους παραπάνω δεν δεν σκέφτεται εάν τον τρώει η καθημερινότητα που είναι ένας πάρα πολύ βασικός λόγος. Επίσης το πρέπει μπροστά από όλα είναι λάθος γιατί εάν κινούμαστε με βάση το πρέπει η κοινωνία θα ήταν πλήρως ανεπτυγμένη και θα εξελισσόταν συνεχώς. Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που είπε κάποιος παραπάνω απλά μπείτε και κάντε την δουλειά σας .Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 19, 2026 6:00 pm«Θα έπρεπε» «να προστατεύουν τους πολίτες» … πολλά θα έπρεπε να γίνουν αδερφέ αλλά δεν σηκώνουν συζήτηση μέσα σε ένα φόρουμ . Οταν εγώ ο ίδιος δεν είμαι ασφαλής πως θα σώσω τον πολίτη ; Με την ωραία μου την φάτσα και τα μπράτσα ; Ή θα έπρεπε να διατηρούμαι από τα 20 που θα μπω στο σώμα μέχρι τα 65 που θα πάρω σύνταξη σε φόρμα λες και είμαι ο ραμπο ; Ενώ με τρώει η καθημερινότητα; Οχι μόνο εμένα αλλά και τους υπόλοιπους/ες . Τώρα όσον αφορά τις γυναίκες καλά κάνουν και δίνουν εφόσον τους δίνεται η επιλογή . Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε να είχαμε να πούμε. Λογικά είσαι μικρός σε ηλικία και για αυτό σκέφτεσαι έτσι .Καλά μην σπαζεσαι δεν έχει και άδικο σε αυτά πού σου είπε. Η αστυνομία θα έπρεπε να έχει κομάντος να προστατεύουν τους πολίτες όχι ακατάλληλους. Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία της απαρτίζεται από τέτοια άτομα δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό μην τρελαθούμε τώρα.
-
Επισκέπτης
Παιδιά εγώ σας είπα πως έπρεπε να είναι τα πράγματα ότι έγινε μία μεγάλη αδικία από το 21 και ύστερα και έχασαν πολλά παιδιά μία θέση στην αστυνομία γιατί άλλαξε η μοριοδοτηση και ευνόησε τα άτομα με πτυχία τα οποία δεν μπορούν να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας της χώρας καθαρά για ψηφοθυρικους λόγους είναι γεγονός και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ο πραγματικός κομπλεξικος εδώ μέσα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γράφει ο κάθε αποτυχημένος κομμένος κλόουν όπως ο άλλος πάνω που λέει κακώς έφτασε τόσο χαμηλά ο πίνακας. Και μιλάμε για άνθρωπο ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει πάρει πτυχίο από μία σχολή πού η βάση της είναι πολύ χαμηλή όπως και όλοι όσοι έχουν πτυχίο για να μπουν στην αστυνομία. Να ήταν κάνας απόφοιτος σοβαρού τμήματος να πω πάει στο καλό.
-
Επισκέπτης
Δεν έχει σημασία σε τι πανεπιστήμιο θα μπεις αν αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι το συγκεκριμένο τμήμα. Έχεις θέματα φίλεΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 20, 2026 1:23 am Παιδιά εγώ σας είπα πως έπρεπε να είναι τα πράγματα ότι έγινε μία μεγάλη αδικία από το 21 και ύστερα και έχασαν πολλά παιδιά μία θέση στην αστυνομία γιατί άλλαξε η μοριοδοτηση και ευνόησε τα άτομα με πτυχία τα οποία δεν μπορούν να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας της χώρας καθαρά για ψηφοθυρικους λόγους είναι γεγονός και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ο πραγματικός κομπλεξικος εδώ μέσα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γράφει ο κάθε αποτυχημένος κομμένος κλόουν όπως ο άλλος πάνω που λέει κακώς έφτασε τόσο χαμηλά ο πίνακας. Και μιλάμε για άνθρωπο ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει πάρει πτυχίο από μία σχολή πού η βάση της είναι πολύ χαμηλή όπως και όλοι όσοι έχουν πτυχίο για να μπουν στην αστυνομία. Να ήταν κάνας απόφοιτος σοβαρού τμήματος να πω πάει στο καλό.
-
Επισκέπτης
Ναι εγώ θέματα ρε χαλβά. Πιστεύεις ότι όσοι μπαίνουν σε τμήματα πού έχουν 8-10 χιλιάδες μόρια εκεί θέλουν να πάνε όχι ότι απλά πηγαίνουν γιατί πέρασαν κάπου και γιατί τους πιέζουν οι γονείς του. Συνελθε τούβλο!!!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 20, 2026 7:41 amΔεν έχει σημασία σε τι πανεπιστήμιο θα μπεις αν αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις είναι το συγκεκριμένο τμήμα. Έχεις θέματα φίλεΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Αύγ 20, 2026 1:23 am Παιδιά εγώ σας είπα πως έπρεπε να είναι τα πράγματα ότι έγινε μία μεγάλη αδικία από το 21 και ύστερα και έχασαν πολλά παιδιά μία θέση στην αστυνομία γιατί άλλαξε η μοριοδοτηση και ευνόησε τα άτομα με πτυχία τα οποία δεν μπορούν να αξιοποιηθούν στην αγορά εργασίας της χώρας καθαρά για ψηφοθυρικους λόγους είναι γεγονός και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ο πραγματικός κομπλεξικος εδώ μέσα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γράφει ο κάθε αποτυχημένος κομμένος κλόουν όπως ο άλλος πάνω που λέει κακώς έφτασε τόσο χαμηλά ο πίνακας. Και μιλάμε για άνθρωπο ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει πάρει πτυχίο από μία σχολή πού η βάση της είναι πολύ χαμηλή όπως και όλοι όσοι έχουν πτυχίο για να μπουν στην αστυνομία. Να ήταν κάνας απόφοιτος σοβαρού τμήματος να πω πάει στο καλό.
-
Επισκέπτης
Εσύ γιατί βρίζεις συνεχώς όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου ;
βλέπεις ότι όλοι διαφωνούμε … τι νόημα έχουν όλα αυτά που γράφεις ; Ποιος ο σκοπός τους;
οκ αυτή είναι η διαδικασία, αν θες να συμμετάσχεις έχει καλώς , αν δεν θες πάλι καλώς , τόση γκρίνια και μιζέρια για ποιο λόγο ; Καθόμαστε και γεμίζουμε ένα φόρουμ με άσχετες αερολογίες . Κάτσε βρες τα με τον εαυτό σου
βλέπεις ότι όλοι διαφωνούμε … τι νόημα έχουν όλα αυτά που γράφεις ; Ποιος ο σκοπός τους;
οκ αυτή είναι η διαδικασία, αν θες να συμμετάσχεις έχει καλώς , αν δεν θες πάλι καλώς , τόση γκρίνια και μιζέρια για ποιο λόγο ; Καθόμαστε και γεμίζουμε ένα φόρουμ με άσχετες αερολογίες . Κάτσε βρες τα με τον εαυτό σου
-
Επισκέπτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες