Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
ρε παιδιά ότι θα καθόμασταν να ασχοληθούμε τόσο πολύ με της ένστασης όπου της περισσότερες φορές γίνονται δεκτές το 15% των ενστάσεων με ξεπερνάει
-
Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό φίλε μου τις περισσότερες φορές σε όποια προκήρυξη και να δεις αστυνομία πυροσβεστική...... Είναι μικροδιαφορές 10-15 με 20 θέσεις βαριά βαριά .... Απλά αγχωνόμαστε τώρα γιατί κάποιος είπε κάτι..... Υπομονή και όλα θα λυθούνε θα τα πούμε στα αθλήματα 
-
xari776
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
Στην προκήρυξη στα δικαιολογητικά αναγραφεται ότι χρειάζεται να είναι 3 μηνών πριν την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Εφόσον γίνεται έλεγχος εμπρόθεσμης υποβολής σας ενημέρωσαν ότι μπορεί να γίνει δεκτό με την ένσταση;
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά οι ενστάσεις γίνονται για να διορθωθούν και τυχόν λάθη, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε όλοι πόσο μάλλον σε μια προκυρηξη που καταθέτεις χαρτιά διαδυκτιακα,γιατί δηλαδή να μη σου δεχτούν ένα δικαιολογητικό που το έχεις επειδή έκανες ένα λάθος; Ανθρώπινο είναι το θέμα.xari776 έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 9:34 am Στην προκήρυξη στα δικαιολογητικά αναγραφεται ότι χρειάζεται να είναι 3 μηνών πριν την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Εφόσον γίνεται έλεγχος εμπρόθεσμης υποβολής σας ενημέρωσαν ότι μπορεί να γίνει δεκτό με την ένσταση;
-
Επισκέπτης
όχι φίλε κανείς λάθος η ένστασης είναι για έναν υποψήφιο όπου πιστεύεται ότι έχει αδικηθεί από την επιτροπή για την λανθασμένη μοριοδοτηση του η για των άδικο αποκλεισμό του για δικαιολογητικά όπου έχει καταθέσει και πιστεύει ότι δεν τα έχουν μέτρηση όχι για να πρόσθεση δικαιολογητικά ή μόρια τώρα αν είναι άδικο η όχι δεν ξέρω με το ίδιο σκεπτικό μπορεί να πει κάποιος και για τα αθλήματα πως είναι άδικο να έχει και προσπαθεί για της έλξεις άνθρωπος είναι μπορεί να γίνει ένα λάθος αυτά δυστυχώς τα κανονίζει η επιτροπή δεν είναι στο χέρι μαςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 9:40 amΡε παιδιά οι ενστάσεις γίνονται για να διορθωθούν και τυχόν λάθη, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε όλοι πόσο μάλλον σε μια προκυρηξη που καταθέτεις χαρτιά διαδυκτιακα,γιατί δηλαδή να μη σου δεχτούν ένα δικαιολογητικό που το έχεις επειδή έκανες ένα λάθος; Ανθρώπινο είναι το θέμα.xari776 έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 9:34 am Στην προκήρυξη στα δικαιολογητικά αναγραφεται ότι χρειάζεται να είναι 3 μηνών πριν την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Εφόσον γίνεται έλεγχος εμπρόθεσμης υποβολής σας ενημέρωσαν ότι μπορεί να γίνει δεκτό με την ένσταση;
-
xari776
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
Εννοείται ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα απλά δεν διευκρινίζεται στην προκήρυξη τι μπορείς να διορθώσεις, για να έχει στις ενστάσεις να μπορείς να προσθέσεις δικαιολογητικό ίσως έχετε δίκιο. Άλλος λάθος δικαιολογητικό και άλλο ελλιπή δικαιολογητικό...
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά τι έχουμε ξανά πει τα αρχεία στην προκήρυξη τα έχει για να μπορέσεις να τα καταθέσεις σαν πειστήρια ώστε να διευκρινιστούν τα αρχικά αρχεία όπου έχεις καταθέσεις όχι για να στα προσθέσεις στην αίτηση δεν γίνεται για παράδειγμα να ξεχάσεις να βάλεις το δίπλωμα ή κατηγορίας και να το προσθέσεις μετά είναι μόνο για επεξήγηση των αρχικών στοιχείωνxari776 έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 9:59 am Εννοείται ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα απλά δεν διευκρινίζεται στην προκήρυξη τι μπορείς να διορθώσεις, για να έχει στις ενστάσεις να μπορείς να προσθέσεις δικαιολογητικό ίσως έχετε δίκιο. Άλλος λάθος δικαιολογητικό και άλλο ελλιπή δικαιολογητικό...
-
Επισκέπτης
Αυτό ακριβώς παιδιά η ένσταση είναι αν κάποιος έχει αδικηθεί με τα δικαιολογητικά που έχει στείλει όχι για να προσθέσεις κι άλλο....αν είναι τότε κάποιος μπορούσε να πάει να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να το προσθέσεις στις ενστάσεις αν είναι δυνατόν αν γίνει αυτό το πράγμα είναι ότι να ναι αλλά δεν νομίζω...
-
Επισκέπτης
τι αριθμό έχουμε σήμερα στης ενστάσεις γνωρίζει κανείς;
-
Επισκέπτης
207 μου έβγαλε κατέθεσα το πτυχίο που μου ζήτησαν..
-
Επισκέπτης
Ήσουνα από επαλ και δεν έβαλες το πτυχίο ;
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Τίποτα δεν μου είπαν μόνο να το καταθέσω και να κοιτάω τα email μου αυτόΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 07, 2026 12:04 pmεσένα τι σου είπαν θα μέτρηση η οχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες