Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fafaras

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Fafaras »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 10:24 pm Άκυρο το νομοσχέδιο παιδιά, παει για Σεπτέμβριο έμαθα...

Καλημέρα : γιατί αυτό; Έχει γούστο να αλλάξει κάτι και να μη γίνει ποτέ , ευχάριστουμε 

Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Ο Υπουργος δε συμφωνει με αυτα που ειδε στο σχεδιο για ψηφιση.Δε θελει Αυτονομο Σωμα...μονο ενταξη στην ελας θελει!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Saita23 έγραψε: Τετ Ιούλ 29, 2026 2:02 pm Ο Υπουργος δε συμφωνει με αυτα που ειδε στο σχεδιο για ψηφιση.Δε θελει Αυτονομο Σωμα...μονο ενταξη στην ελας θελει!

Μακάρι καλύτερα!!

Επισκέπτης

Saita23 έγραψε: Τετ Ιούλ 29, 2026 2:02 pm Ο Υπουργος δε συμφωνει με αυτα που ειδε στο σχεδιο για ψηφιση.Δε θελει Αυτονομο Σωμα...μονο ενταξη στην ελας θελει!

Και σε τι θα διαφέρουν?
Yefkk

Δημοσίευση από Yefkk »

Ας βγει το νομοσχέδιο να πάρουμε αύξηση και ας είμαστε και στην NASA 

Το πότε όμως δεν ξέρω, βλέπω να περνάει ο καιρός και δεν μου αρέσει....
Επισκέπτης

Yefkk έγραψε: Τετ Ιούλ 29, 2026 11:16 pm Ας βγει το νομοσχέδιο να πάρουμε αύξηση και ας είμαστε και στην NASA 

Το πότε όμως δεν ξέρω, βλέπω να περνάει ο καιρός και δεν μου αρέσει....

Χαχαχαχχα ετσιιι!!
Sofalogia

Δημοσίευση από Sofalogia »

ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι μπορεί να μπει εγωισμός στη μέση Και τελικά να μην γίνει τίποτα , ούτε ειδικό μισθολόγιο ούτε ΕΛΑΣ 

Kozamostra

Δημοσίευση από Kozamostra »

Αυτο είναι από κάποια πηγή; Γιατί πχ εάν δεν συμφωνεί μπορεί να μη συμφωνεί και η μεριά της φρουράς και τελικά να μη γίνει τίποτα 
Yefkk

Δημοσίευση από Yefkk »

Ότι έχετε την εντύπωση ότι η ομοσπονδία έχει την δύναμη να πάει κόντρα σε θέλημα υπουργού και της κυβέρνησης αυτό με ξεπερνάει και δείχνει την παπατζα που καταπίνουμε αμασητη.

Επισκέπτης

Προχωράει κανονικά το έργο παιδιά! Ενημέρωσε και ο πρόεδρος ΠΟΥΕΦ!
Yefkk

Δημοσίευση από Yefkk »

Που φίλε μου ενημέρωσε,σε συγκέντρωση σε κάποια φυλακή;
Επισκέπτης

Ενημέρωσε τα σωματεία από κάθε ΥΕΦΚΚ.
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:16 pm Ενημέρωσε τα σωματεία από κάθε ΥΕΦΚΚ.

δηλαδη το νομοσχεδιο θα ανεβει τωρα?Μπαινουμε Αυγουστο δυσκολο το βλεπω.
Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 8:16 pm Ενημέρωσε τα σωματεία από κάθε ΥΕΦΚΚ.

δηλαδη το νομοσχεδιο θα ανεβει τωρα?Μπαινουμε Αυγουστο δυσκολο το βλεπω.

Είναι θέμα χρόνου να βγει σε δημόσια διαβούλευση είπε!

FOTIS1987

Δημοσίευση από FOTIS1987 »

Καλησπέρα !!! τα νέοτερα δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα, οπως ειχε αναφερει ενας φιλος παραπανω, ο υπουργος εκανε προταση να ενσωματωθουμε στην ΕΛΑΣ, αλλα η ομοσπονδια δεν συμφωνησε, τωρα αυτο δε ξερω τι σημαινει αναφορικα με το τι θα γινει, αλλα η καθυστερηση που βλεπουμε εγινε καθαρα γ αυτο τον λογο. εαν καποιος εχει νεοτερα καλοδεχουμνεα 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες