Καλά μην ζηλεύεις τόσο πολύ εγώ όντως θα πάρω σπίτι του χρόνου. Εσύ θα τα δίνεις στους σπιτονοικοκυρηδες μια ζωή κακομοίρη μου
Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
-
Ntinos
Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)
Καλημέρα παιδιά..να ρωτήσω αν αξίζει να μπεις υγειονομικο ΕΠΟΠ... Ενδιαφέρεται η κόρη μου... Αξίζει?
-
Επισκέπτης
Εγώ υπηρετώ στην αεροπορία και έχω φίλους με ειδικότητα νοσηλευτών και οι τύποι κάνουν ζωαρα. Άμεταθετοι στο ΓΝΑ μια ζωή με μισθό και ωράριο καλύτερο από τα δημόσια νοσοκομεία. Τώρα στον στρατό ξηράς δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι θα έχει μεταθέσεις γτ έχει νοσοκομεία παντού.
-
Επισκέπτης
Αυτοί έκαναν την τύχη τούς δεν το συζητώ. Το απόλυτο δημόσιο!!!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 25, 2026 1:40 pm Εγώ υπηρετώ στην αεροπορία και έχω φίλους με ειδικότητα νοσηλευτών και οι τύποι κάνουν ζωαρα. Άμεταθετοι στο ΓΝΑ μια ζωή με μισθό και ωράριο καλύτερο από τα δημόσια νοσοκομεία. Τώρα στον στρατό ξηράς δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι θα έχει μεταθέσεις γτ έχει νοσοκομεία παντού.
-
Sotos123
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Προκυρηξεις εποπ
- Επάγγελμα: Αγροτης
Καλημέρα,ξέρει κανείς εάν θα βγει τώρα Αύγουστο τίποτα ή από Σεπτέμβρη και αν ;
-
Επισκέπτης
δεν ειναι ολη η αεροπορια ετσι. ταμειακος,υλικονομος,πληροφορικος ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει για παραδειγμαΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 25, 2026 8:01 pmΑυτοί έκαναν την τύχη τούς δεν το συζητώ. Το απόλυτο δημόσιο!!!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 25, 2026 1:40 pm Εγώ υπηρετώ στην αεροπορία και έχω φίλους με ειδικότητα νοσηλευτών και οι τύποι κάνουν ζωαρα. Άμεταθετοι στο ΓΝΑ μια ζωή με μισθό και ωράριο καλύτερο από τα δημόσια νοσοκομεία. Τώρα στον στρατό ξηράς δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι θα έχει μεταθέσεις γτ έχει νοσοκομεία παντού.
-
Επισκέπτης
Ναι γιατί οι μηχανικοί και οι οπλουργοι που λιώνουν στη πίστα είναι καλύτερα? Ειδικότητες λουκούμι είναι κάτι μετεωρολόγοι κάτι οδηγοί μάγειρες στρατολογοι ηλεκτρολόγοι κτλ
-
Επισκέπτης
Οι μετεωρολόγοι είναι μεν χαλαρά αλλά έχουν πολύ νησί αν είσαι από Αθήνα δεν σε συμφέρει.
-
Επισκέπτης
ο οδηγος που εισαι ολη μερα στο τιμονι και ο μαγειρας πως ακριβως ειναι λουκουμι? πες μας να καταλαβουμε
-
Επισκέπτης
Οι οδηγοί αρχικά δεν εμπλέκονται σε αγήματα ενώ δεν εκτελούν υπηρεσίες τύπου πύλες σκοπιές κτλ (μόνο σαν οδηγοί ασθενοφόρων μονάδας ή οδηγού υπηρεσίας που μη γελιοομαστε πόσα συμβάντα να τύχουν) . Επιπλέον αν υπηρετούν σε μοίρα αεροσκαφών πηγαίνουν κανονικά φύλλα πορείας όπως οι τεχνικοί χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς (χωρίς να υποβαθμιζω τη δουλειά τους) . Ωστόσο ακόμα και στη μεταφορών να είναι και μόνο το γεγονός ότι εργάζεσαι χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αξίζει (και ναι πίεση και άγχος δεν έχει μόνο το τιμόνι έχουν και άλλες 30 ειδικότητες). Όσο για τους μάγειρες δεν χρειάζεται να πω κάτι. Αν υπάρχουν άτομα το ωράριο τούς είναι 4-5 ώρες (με μια ώρα καφέ) ή απόσπαση στις λέσχες που οκ δεν είναι πτέρυγα ας μη κοροιδευομαστε.
-
Επισκέπτης
χειροτερους απο ταμιακους και υλικονομους δεν εχει παντωςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 3:52 pm Οι οδηγοί αρχικά δεν εμπλέκονται σε αγήματα ενώ δεν εκτελούν υπηρεσίες τύπου πύλες σκοπιές κτλ (μόνο σαν οδηγοί ασθενοφόρων μονάδας ή οδηγού υπηρεσίας που μη γελιοομαστε πόσα συμβάντα να τύχουν) . Επιπλέον αν υπηρετούν σε μοίρα αεροσκαφών πηγαίνουν κανονικά φύλλα πορείας όπως οι τεχνικοί χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς (χωρίς να υποβαθμιζω τη δουλειά τους) . Ωστόσο ακόμα και στη μεταφορών να είναι και μόνο το γεγονός ότι εργάζεσαι χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αξίζει (και ναι πίεση και άγχος δεν έχει μόνο το τιμόνι έχουν και άλλες 30 ειδικότητες). Όσο για τους μάγειρες δεν χρειάζεται να πω κάτι. Αν υπάρχουν άτομα το ωράριο τούς είναι 4-5 ώρες (με μια ώρα καφέ) ή απόσπαση στις λέσχες που οκ δεν είναι πτέρυγα ας μη κοροιδευομαστε.
-
Επισκέπτης
Ξέχασες το κοινό σώμα νομικήςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 4:44 pmχειροτερους απο ταμιακους και υλικονομους δεν εχει παντωςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 3:52 pm Οι οδηγοί αρχικά δεν εμπλέκονται σε αγήματα ενώ δεν εκτελούν υπηρεσίες τύπου πύλες σκοπιές κτλ (μόνο σαν οδηγοί ασθενοφόρων μονάδας ή οδηγού υπηρεσίας που μη γελιοομαστε πόσα συμβάντα να τύχουν) . Επιπλέον αν υπηρετούν σε μοίρα αεροσκαφών πηγαίνουν κανονικά φύλλα πορείας όπως οι τεχνικοί χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς (χωρίς να υποβαθμιζω τη δουλειά τους) . Ωστόσο ακόμα και στη μεταφορών να είναι και μόνο το γεγονός ότι εργάζεσαι χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αξίζει (και ναι πίεση και άγχος δεν έχει μόνο το τιμόνι έχουν και άλλες 30 ειδικότητες). Όσο για τους μάγειρες δεν χρειάζεται να πω κάτι. Αν υπάρχουν άτομα το ωράριο τούς είναι 4-5 ώρες (με μια ώρα καφέ) ή απόσπαση στις λέσχες που οκ δεν είναι πτέρυγα ας μη κοροιδευομαστε.
-
Επισκέπτης
οχι γιατι καποιοι ανιδεοι λενε παντου η αεροπορια καλα ειναιΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 5:00 pmΞέχασες το κοινό σώμα νομικήςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 4:44 pmχειροτερους απο ταμιακους και υλικονομους δεν εχει παντωςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 3:52 pm Οι οδηγοί αρχικά δεν εμπλέκονται σε αγήματα ενώ δεν εκτελούν υπηρεσίες τύπου πύλες σκοπιές κτλ (μόνο σαν οδηγοί ασθενοφόρων μονάδας ή οδηγού υπηρεσίας που μη γελιοομαστε πόσα συμβάντα να τύχουν) . Επιπλέον αν υπηρετούν σε μοίρα αεροσκαφών πηγαίνουν κανονικά φύλλα πορείας όπως οι τεχνικοί χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς (χωρίς να υποβαθμιζω τη δουλειά τους) . Ωστόσο ακόμα και στη μεταφορών να είναι και μόνο το γεγονός ότι εργάζεσαι χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αξίζει (και ναι πίεση και άγχος δεν έχει μόνο το τιμόνι έχουν και άλλες 30 ειδικότητες). Όσο για τους μάγειρες δεν χρειάζεται να πω κάτι. Αν υπάρχουν άτομα το ωράριο τούς είναι 4-5 ώρες (με μια ώρα καφέ) ή απόσπαση στις λέσχες που οκ δεν είναι πτέρυγα ας μη κοροιδευομαστε.
-
episkeptis1
για εξηγησε γιατί όμως....Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 4:44 pmχειροτερους απο ταμιακους και υλικονομους δεν εχει παντωςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 3:52 pm Οι οδηγοί αρχικά δεν εμπλέκονται σε αγήματα ενώ δεν εκτελούν υπηρεσίες τύπου πύλες σκοπιές κτλ (μόνο σαν οδηγοί ασθενοφόρων μονάδας ή οδηγού υπηρεσίας που μη γελιοομαστε πόσα συμβάντα να τύχουν) . Επιπλέον αν υπηρετούν σε μοίρα αεροσκαφών πηγαίνουν κανονικά φύλλα πορείας όπως οι τεχνικοί χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς (χωρίς να υποβαθμιζω τη δουλειά τους) . Ωστόσο ακόμα και στη μεταφορών να είναι και μόνο το γεγονός ότι εργάζεσαι χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αξίζει (και ναι πίεση και άγχος δεν έχει μόνο το τιμόνι έχουν και άλλες 30 ειδικότητες). Όσο για τους μάγειρες δεν χρειάζεται να πω κάτι. Αν υπάρχουν άτομα το ωράριο τούς είναι 4-5 ώρες (με μια ώρα καφέ) ή απόσπαση στις λέσχες που οκ δεν είναι πτέρυγα ας μη κοροιδευομαστε.
-
Επισκέπτης
γιατι ευθυνες,υποχρεωσεις και πολλη δουλεια σε σχεση με αλλεςepiskeptis1 έγραψε: Πέμ Ιούλ 30, 2026 2:15 pmγια εξηγησε γιατί όμως....Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 4:44 pmχειροτερους απο ταμιακους και υλικονομους δεν εχει παντωςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 28, 2026 3:52 pm Οι οδηγοί αρχικά δεν εμπλέκονται σε αγήματα ενώ δεν εκτελούν υπηρεσίες τύπου πύλες σκοπιές κτλ (μόνο σαν οδηγοί ασθενοφόρων μονάδας ή οδηγού υπηρεσίας που μη γελιοομαστε πόσα συμβάντα να τύχουν) . Επιπλέον αν υπηρετούν σε μοίρα αεροσκαφών πηγαίνουν κανονικά φύλλα πορείας όπως οι τεχνικοί χωρίς ωστόσο να έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς (χωρίς να υποβαθμιζω τη δουλειά τους) . Ωστόσο ακόμα και στη μεταφορών να είναι και μόνο το γεγονός ότι εργάζεσαι χωρίς να έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου αξίζει (και ναι πίεση και άγχος δεν έχει μόνο το τιμόνι έχουν και άλλες 30 ειδικότητες). Όσο για τους μάγειρες δεν χρειάζεται να πω κάτι. Αν υπάρχουν άτομα το ωράριο τούς είναι 4-5 ώρες (με μια ώρα καφέ) ή απόσπαση στις λέσχες που οκ δεν είναι πτέρυγα ας μη κοροιδευομαστε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης